Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

StoryOfMU.com | Season XII | Balanced PVP | Zapraszamy na BETA testy!

irDA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Irda nie lec w ci... wiadomo ze nie wystartuje do kosza z tematem ! 

Jakby miał nie wystartować, to uwierz, że temat już byłby dawno w archiwum :)

Niestety tak sprawy się potoczyły, na które też nie miałem wpływu, że musiałem przenieść datę startu, teraz nie piszę kiedy będzie, napisze jak już będę pewny tej daty, żeby po prostu nie powtarzać już tej nie chcianej sytuacji.

Irda nie lec w ci... wiadomo ze nie wystartuje do kosza z tematem ! 

to po co by inwestowali w pliki i projekt jakby mieli nie ruszyć

ja z checia czekam  powodzenia :)

Dziękujemy za cierpliwość i na pewno się to Wam zwróci, tym że będzie serwer dopięty na ostatni guzik, co będzie skutkowało przyjemniejszą rozgrywką :)

Pewien inny serwer też ma zamiar startować 6 maja, aczkolwiek raczej sądzę, że wystartuje za 2 tygodnie :P

Mhm :)

"If you can't find a way, make one"

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drodzy Panowie i Panie (o ile takowe są) :D

W sumie nie dziwię się Wam, bo wiadomo, że nieplanowane przekładanie daty premiery serwera wzbudza w Was frustrację i trochę naraża zarazem wizerunek serwera, ale powiem Wam tak...

Tak jak IrDA podkreślił, to nie zależało od jego widzimisię, lecz po prostu od dużej liczby problemów w plikach. A dodatkowo, chyba lepiej Wam będzie poznawać serwer na w miarę stabilnym kliencie, a nie, że co chwila jakieś DC i bugi. Owszem, bugi oczywiście dalej są, ale po to jest BETA, abyście pomogli je identyfikować i oczywiście, czym prędzej, zgłaszać na forum bądź komuś z administracji. Wszystko po to, aby w dniu premiery całość była przygotowana "na cacy".

Za udział w becie, ludzie, którzy przyczynią się do ulepszania serwera, zostaną potem w jakiś sposób nagrodzeni, także warto grać i szukać niedociągnięć. Pamiętajcie, że to sami sobie kształtujecie środowisko gry i na pewno wszelkie Wasze sugestie zostaną przez admina rozpatrzone.

Większość chyba nie odwiedza forum, a tam łatwo jest założyć temacik z sugestiami bądź zgłoszeniem problemu (jeśli nikogo z administracji akurat nie ma na serwie). 

Polecam: www.boardmu.com

Pozdrawiam!

Serwerowy TomToM :)

Opublikowano

Jeżeli przekładają to mają ku temu powód. Jeśli tylko serwer będzie.. tego wart (a myślę że będzie) to warto czekać. Jeśli okaże się niewypał.. cóż - lepiej później nie zawracać sobie głowy.

Opublikowano

Skoro jest to któraś z rzędu edycja to chyba mówi samo przez siebie.

Znasz serwer, który odniósł sukces po pierwszej edycji? Jeśli tak, to gratuluję optymizmu ;)

No chyba, że sięgniemy pamięcią i powspominamy sobie stare perełki w świecie serwerów MUO, tylko musisz wiedzieć, że taka perełka powstawała dzięki udziałowi zbiór osób, które już wcześniej miały spore doświadczenie w tej dziedzinie. 

Pozdrawiam :D 

Opublikowano

Szybciej będzie jak zrobię boxa i wrzuce tam ancki, tylko że trzeba będzie sobie powywalać. Teraz jestem w trakcie robienia z moobami, dużo roboty z tym jest, a chce mieć to już skończone...Dodałem do gwiazdek, są w barze.

Opublikowano

Już wstawiam na stronkę nowy plik, który będzie trzeba edytować notatnikiem i zmienić sobie rozdzielczość :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...