Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsze konto bankowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam mbank i jak na razie wszystko bezproblemowo odbywa się. Jedynym minusem to wprowadzone niedawno prowizje od wypłaty w bankomatach, ale można to ominąć wypłacając przez BLIK.

Mają bardzo dobrze rozwiązaną obsługę klienta na czacie na żywo, bez przerwy ktoś chce Ci pomóc :)

Opublikowano

Tak jak wyżej zostało sporo przedstawione, to mogę chociaż dopowiedzieć, że mBank ma świetną aplikacje mobilną dostosowaną do młodych i rozwijających się osób. Jeżeli chodzi o obsługę i korzystanie z samego konta, to dla mnie jako 2 letniego użytkownika był to świetny wybór. Kwestia niektórych promocji na zakupy, może nawet się czasami przydać. Zwrot 15% ceny zakupionych butów, to zawsze jakiś pieniądz w kieszeni. Gorąco polecam.

Opublikowano

Posiadam mbank i jak na razie wszystko bezproblemowo odbywa się. Jedynym minusem to wprowadzone niedawno prowizje od wypłaty w bankomatach, ale można to ominąć wypłacając przez BLIK.

Mają bardzo dobrze rozwiązaną obsługę klienta na czacie na żywo, bez przerwy ktoś chce Ci pomóc :)

Osoby do 20 roku życia nawet tego nie płacą.

Sam posiadam tam konto już parę lat i raczej nie mam zamiaru zmieniać, ze względu na różne mokazje, zniżki do kin itp.

Jedynym minusem jak dla mnie jest to, że nie trzymają się obiecanych terminów przy wprowadzaniu różnych nowośck, np. Android Pay :/

Masz krótkie przedstawienia konta dla młodych jak się zmienia wraz z wiekiem:

bg2iSxT.png

j

Opublikowano

Osobiście mam konto w PKO i jestem zadowolony :D Jest jednak jeden minimalny minusik, trzeba 2 razy w miesiącu zrobić transakcje inaczej pobierze z konta 3,90 zl a reszta to spoko :D Polecam :) ps. Mam 13 lat

Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka

Telegram: @krystekkk2
TS3: Teamalko.pl
Mail: [email protected]
GG: 61392960

Opublikowano

a tak na marginesie byliscie smai zakladac czy z rodzicem?

Ja nawet się nigdy w placówce MBanku nie pokazałem, kurier przywiózł dokumenty do domu, podpisałem i od razu otrzymałem dostęp do konta. A od 18 lat nie musisz mieć zgody rodzica, możesz to zrobić sam.
Opublikowano

Na profilu masz 19 lat,

więc po co rodzice?

Możesz sam założyć od 18.

Wysłane z mojego HUAWEI Y550-L01 przy użyciu Tapatalka

a tak na marginesie byliscie smai zakladac czy z rodzicem?

Ja nawet się nigdy w placówce MBanku nie pokazałem, kurier przywiózł dokumenty do domu, podpisałem i od razu otrzymałem dostęp do konta. A od 18 lat nie musisz mieć zgody rodzica, możesz to zrobić sam.

Bardziej mi chodziło czy tam cos  trzeba ogarnąć i np lepiej iść z  rodzicem który  więcej ogarnia w tych sprawach.

Ja sie chyba wybiorę  do banku jednak :D  a w CA ma ktoś konto  bo nad tym głównie sie zastanawiam

Opublikowano

Bardziej mi chodziło czy tam cos  trzeba ogarnąć i np lepiej iść z  rodzicem który  więcej ogarnia w tych sprawach.

Tam nie ma co ogarniać. A gdybyś czegoś nie wiedział, to pracownik banku ci o tym powie jak go zapytasz.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...