Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zdrapać te naklejki czy nie?

xHexi2k17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę clickbaitowy tytuł żebyście mi szybciej pomogli.

Zdrapać naklejki do ak-47 vulcan field tested czy zostawić?

Patrzałem i podobno ma dobry vloat, pokazywało mi że jest to vloat jak factory new.

Pytam się was, czy jakbyście grali z takim skinem to czy byście zdrapali te naklejki czy nie.

Pozdrawiam.

post-1550254-0-12617400-1490712507_thumb.jpg

post-1550254-0-64522700-1490712519_thumb.jpg

Opublikowano

Moim własnym, osobistym zdaniem: naklejki niszczą według mnie domyślny wygląd broni. Zawsze wolę patrzeć na takie, które ich nie mają. Po prostu, gorzej z nimi wyglądają. Więc ja na Twoim miejscu zdrapałbym. ;)

Opublikowano

jeden rabin powie tak, drugi rabin powie nie

jak Ci się nie podobają to zdrap, ja tam wolę bronie z wlepami z kato 2k14 lub crown/swag, niż zwykłe

tenor.gif

Opublikowano

jak Ci się nie podobają to zdrap, ja tam wolę bronie z wlepami z kato 2k14 lub crown/swag, niż zwykłe

Chyba napisałeś offtopic, bo ma to się INNYM podobać jak będą patrzeli na moją broń albo ją podniosą

Opublikowano

Chyba napisałeś offtopic, bo ma to się INNYM podobać jak będą patrzeli na moją broń albo ją podniosą

Wszystko zależy od ciebie jeżeli ci się naklejki podobają to zostaw a jak ci się nie podobają to zdrap i po problemie ;)

Opublikowano

No to jeżeli ty nie masz problemu z tymi naklejkami to je zostaw bo my nie jesteśmy jasnowidzami i nie przewidujemy myślenia osoby która podniesie twojego skina, jeżeli ci się vlepy podobają to je zostaw a jak nie to je zdrap nie widzę większego sensu prowadzenia dyskusji na ten temat..

76561198375594763.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...