Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoBot crack

Kacapek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, na razie nie ma cracka od pX. Spróbuj założyć konto na forum XenoBota - powinieneś dostać 10 dniowego triala na bota, więcej info masz w temacie w dziale poradników.

Opublikowano

No właśnie Panowie. Lepiej strzelić licencje do windobta czy czekać na px? Pacc mi leci i nie bardzo wiem co dalej :) Poradzi ktoś? Licencje trial xeno na wszystkich pctach wybombane :)

Opublikowano

Co do triala, to założ konto przez inne ip. Ja przykładowo do chroma zainstalowałem dodatek touch vpn, wybrałem UK, założyłem konto i trial działa :D

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Zrobiłem tak jak kolega z up i działa. Z tym że wtyczke odpaliłem i wyłączyłem bo wyskakiwał błąd o to że na forum xeno nie mogę się zarejestrować. Wyłączyłem wtyczke i założyłem konto normalnie. Odpaliłem xeno i śmiga :) Trial miałem wybombany. Niestety na wersji trial nie działa MC ;/ Także z 6 charów biega tylko jeden. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...