Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BlackNetwork.pl - Najstabilniejszy Serwer w Polsce

h04x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mwRNV5v.png

========== [ Informacje ] ==========
* Licencja AAL
* 200 Slotów z możliwością rozszerzenia do 1024 slotów
* Ochrona przeciwko atakom sieciowym
* Miła Administracja
* Rekrutacja [ON]
* Polska Lokalizacja - Warszawa
========== [ Domeny / Adresy ] ==========
* blacknetwork.pl
* 178.217.187.191
========== [ Strona ] ==========
* https://blacknetwork.pl

Opublikowano

Pomijając parę błędów w tekście i nie skończone odnośniki na stronie to serwer robi dobre wrażenie. Jestem tylko ciekaw jak działa to przełączanie między serwerami? Użytkownik jest kickowany i przy następnym połączeniu jest na innej maszynie czy tylko nowo dołączający wchodzą na nowy serwer?

(')(.)(;)

Opublikowano

Ciekawy sposób prezentacji, na pewno coś innego - plusik :)

Strona prezentuje się ładnie. Są drobne poprawki do których trzeba by się przyczepić ale to są drobnostki więc nie wchodzę w ten temat.

A propos samego serwera:

[cspacer]• Infromacje •

Kilka takich błędów jest (typu ortograficznych), warte poprawienia, lecz pozatym drzewko w miarę schludne. Spacery proste, dla mnie trochę za bardzo ale tak samo jak ikonki to kwestia gustu, a o nich się nie dyskutuje.

Ogólnie neutral, zobaczymy co i jak jak troszkę bardziej rozwiniecie skrzydła - powodzenia :)

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Z tą stabilnością to bym nie przesadzał, prezentacja jak i serwer prezentują się całkiem dobrze, powodzenia w rozwoju.

Opublikowano

Z tą stabilnością to bym nie przesadzał, prezentacja jak i serwer prezentują się całkiem dobrze, powodzenia w rozwoju.

Uptime:52 days 20 hours 47 minutes 25 seconds <3

Dziękujemy za opinię!

Ciekawy sposób prezentacji, na pewno coś innego - plusik :)

Strona prezentuje się ładnie. Są drobne poprawki do których trzeba by się przyczepić ale to są drobnostki więc nie wchodzę w ten temat.

A propos samego serwera:

[cspacer]• Infromacje •

Kilka takich błędów jest (typu ortograficznych), warte poprawienia, lecz pozatym drzewko w miarę schludne. Spacery proste, dla mnie trochę za bardzo ale tak samo jak ikonki to kwestia gustu, a o nich się nie dyskutuje.

Ogólnie neutral, zobaczymy co i jak jak troszkę bardziej rozwiniecie skrzydła - powodzenia :)

Ojjj, nawet nie zauważyłem takiego rażącego błędu, ale już naprawiony.

Dziękujemy za opinię <3.

Pomijając parę błędów w tekście i nie skońcMPCforum odnośniki na stronie to serwer robi dobre wrażenie. Jestem tylko ciekaw jak działa to przełączanie między serwerami? Użytkownik jest kickowany i przy następnym połączeniu jest na innej maszynie czy tylko nowo dołączający wchodzą na nowy serwer?

Wszystkie podstrony ukarzą się we wtorku, a panel może do piątku.

Serwer prezentuje się ładnie, właściciel w krótkiej rozmowie bardzo miły. Mogę szczerze powiedziawszy polecić ;)

Dziękujemy za opinię :)

Opublikowano

Od kiedy uptime serwera wskazuje na jego stabilność? fck logic.

Co do uptime to tylko chciałem się pochwalić cyferkami.

Mamy dwa serwery zlokalizowane w FR i PL.

Jeżeli jeden serwer zawiedzie to w trybie natychmiastowym ludzie są przekierowani do zapasowego serwera <3.

Tym sposobem utrzymujemy stabilność :)

Powodzenia i miłego dnia życzę :)

Opublikowano

Serwerek jak najbardziej można polecić. Wreszcie jakiś serwer który wyróżnia się od innych np: prezentacja, naciskiem na stabilność. Co do właściciela miałem okazję zamienić z nim parę zdań z których wnioskuję ze zna się na rzeczy i serwer nie padnie po tygodniu.

Jednym słowem Polecam!

Opublikowano

Dziękujemy za opinię!

Bez obrazy ale ma taki Uptime bo jest mało znany i nikt jeszcze nie próbował go wywalić (Uptime nie oznacza jak Twój serwer jest stabilny) xD:lenny:

Z tą stabilnością to bym się tak nie chwalił :yay:

Co do samego serwera to powodzenia!

Ps. Ścisz troszkę te radio na poczekalni.. O mało mi słuchawek Razer Kraken Chrome 7.1 nie rozwaliłeś ;c

Opublikowano

Dziękujemy za opinię!

Bez obrazy ale ma taki Uptime bo jest mało znany i nikt jeszcze nie próbował go wywalić xD:lenny:

Ps. Ścisz troszkę te radio na poczekalni.. O mało mi słuchawek Razer Kraken Chrome 7.1 nie rozwaliłeś ;c

@Lukass jako właściciel serwera chyba powinieneś wiedzieć że:

Uptime nie ma związku z atakami sieciowymi ponieważ serwer cały czas jest odpalony tylko zewnętrzny dostęp do niego jest ograniczony wiec uptime się nie zmienia. Jedynie uptime moze zostać wyzerowany podczas ataku exploitem.

Jak się procek zajedzie to wtedy jak najbardziej maszyna może się wyłożyć. Tylko w tym konkretnym przypadku jest to raczej mało prawdopodobne.

Opublikowano

Dziękujemy za opinię!

Bez obrazy ale ma taki Uptime bo jest mało znany i nikt jeszcze nie próbował go wywalić xD:lenny:

@Lukass jako właściciel serwera chyba powinieneś wiedzieć że:

Uptime nie ma związku z atakami sieciowymi ponieważ serwer cały czas jest odpalony tylko zewnętrzny dostęp do niego jest ograniczony wiec uptime się nie zmienia. Jedynie uptime moze zostać wyzerowany podczas ataku exploitem.

Jako "Technik" oraz "Pomocnik" Dla innych serwerów w owym dziale.. Powinieneś wiedzieć.. Że jeżeli jest duży atak to potrafi wywalić nawet maszynę.. Co spowoduje że Uptime będzie zero. ;3

Pozdrawiam ^^

Opublikowano

Dziękujemy za opinię!

Bez obrazy ale ma taki Uptime bo jest mało znany i nikt jeszcze nie próbował go wywalić (Uptime nie oznacza jak Twój serwer jest stabilny) xD:lenny:

Muzyka została przyciszona i mam nadzieję, że będzie lepiej.

Dzięki za opinie :)

• 2 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...