Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rezi powrócił do Minecrafta?

xHexi2k17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Co sądzicie o jego powrocie?

Sam się cieszyłem bo moje dzieciństwo w podstawówce to po części było oglądanie filmików z minecraftem.

Teraz po 2latach ponad wrócił.

Trochę szkoda że nagra tylko 5odcinków, bo chętnie bym u niego obejrzał serię na modach albo nowy kanał związany z minecraftem.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Kto wie czy dobrze, teraz już ile on ma lat....

Jeśli ci pomogłem to daj lajka ❤️ 

Opublikowano

Polska społeczność MC dzieli się na 3, dzieciarnie (widzowie, youtuberów typu rezi/droller/vertez), gimbopvp (sami wiecie) oraz tych "mądrzejszych", czyli twórców serwerów, programistów, budowniczych, etc. To że wrócił/wróci nic nie zmieni.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

najpierw odzwyczaja od MC potem znowu przyzywczaja zrobi fanbase i porzuci MC znowu, jak dla mnie nie wiem sam czy to dobry pomysł

sygnatura.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKejsiaKK_

Przy jego zarobkach z koszulek i tych innych dupereli, kontraktu z coca colą to ciężko żeby zarabiał więcej, pewnie wrócił bo mu się chciało, a nie dla hajsu, bo tego ma aż za dużo.

Cytat

“Nie wierzcie w jakiekolwiek przekazy tylko dlatego, że przez długi czas obowiązywały w wielu krajach. Nie wierzcie w coś tylko dlatego, że wielu ludzi od dawna to powtarza. Nie akceptujcie niczego tylko z tego powodu, że popiera to swym autorytetem jakiś mędrzec albo kapłan, lub że jest zapisane w jakimś świętym piśmie. Nie wierzcie w coś tylko dlatego że brzmi prawdopodobnie. Nie wierzcie w wizje lub wyobrażenia, które uważacie za zesłane przez boga. Miejcie zaufanie do tego, co uznaliście za prawdziwe po długim sprawdzaniu; do tego co przynosi pożytek wam i innym."

- Budda, Kalama Sutra

Opublikowano

Wrócił bo wrócił, jego sprawa, może ma ochotę po prostu po grać? Są też z niego robione Stream'y a tam w opisie nie ma linku do "donejtów" więc Tak jak kolega @Adiospomidoros1 napisał ma już aż tego za dużo.

Budowniczy
Opublikowano

Wrócił bo pieniążków mało a na live'ach z minecraft'a potrafi siedzieć 15 tyś osób.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...