Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GameUniverse.eu - Przyszłość graczy

Mickey227

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo_napisy2.png

Projekt GameUniverse.eu jest nowo powstałym w świecie gier, jako "gracze" chcemy stworzyć dla Was rozgrywkę, która będzie oparta na nowoczesnych rozwiązaniach. Na dzień obecny posiadamy 2 serwery, które mogą się Wam naprawdę spodobać, ale to nie oznacza, że to się na tym skończy. Jako ekipa mamy zamiar wprowadzać nowe możliwości serwerowe, aby zadowolić każdego z Was. Krótko mówiąc powoli będziemy dążyć do tego, aby z małego projektu przeobrazić się naprawdę w coś wielkiego. Masz pomysł odnośnie tego, co chciałbyś drogi graczy ujrzeć u Nas? Wystarcza, że założysz konto na Naszym forum, a następnie napisać propozycje w przeznaczonym do tego dziale.

Lista serwerów:

baner_rust.png

Na sam początek mogę wspomnieć o serwerze do gry Rust Experimental. Serwer oparty jest na wartościach globalnych i możecie go znaleźć w sekcji "Community". Restarty przewidywane są raz w miesiącu. Poniżej znajdziecie główne informacje odnośnie serwera Rust:

• Liczba slotów: 200
  • Sekcja wyszukiwania: Community
  • Start serwera: 24.03.2017, godzina 20.00
  • Aktywne Airdropy: Tak
  • Aktywne Helikoptery: Tak
  • Adres serwera: 178.33.51.55:28050

ts_baner.png

Drugim serwerem natomiast jest TeamSpeak3. Jak każdy wie do rozgrywki wieloosobowej warto posiadać jakiś komunikator głosowy, prawda? Dlatego utworzyliśmy właśnie ten oto serwer, aby zapewnić Wam komfort do grania u Nas. Wszystko, co warto wiedzieć o serwerze TeamSpeak3 jest zawarte na Nim, bądź na Naszym forum w dziale, który jest właśnie przeznaczony dla tego serwera.

• Liczba slotów: 512
  • Bot muzyczny: Tak
  • Adres serwera: ts3.gameuniverse.eu

Podsumowanie

Na koniec mogę dodać tyle, że jeżeli macie jakiekolwiek pytania odnośnie projektu zapraszam do zakładania tematów w dziale "Pytania", bądź możecie kontaktować się bezpośrednio z Naszym Centrum Pomocy.

Kontakt: [email protected]

Potrzebne linki:

Pozdrawiamy i życzymy Wam miłej gry!
Zarząd GameUniverse.eu

Opublikowano

Prezentacja tak sobie, tylko parę dziwnych rzeczy jest... ponieważ jest napisane:

A tu mały haczyk ;/ serwer jest chyba w trakcie robienia ponieważ nie ma botów muzycznych (tylko jest jeden), brak licencji 512slotów jak jest napisane... jeszcze nie widzę ikonek ale to może być moja wina, ale coś czuję ze jeśli dobrze pójdziesz to może być dobry projekt. Powodzenia.

@Edit

Rozmawiałem z panem powyżej i szczerze jestem w szoku narazie ts3 wyglada jak wyglada... ale ma swietne pomysly na przyszlosc ;) jesli rzeczywiscie zrobi to oraz wszystko bedzie zrobione (wkrotce ts3 bedzie ogarniety ;) ) Naprawde polecam i powodzenia (wkrotce bedzie ogarniete wszystko ;) )

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Prezentacja tak sobie, tylko parę dziwnych rzeczy jest... ponieważ jest napisane:

A tu mały haczyk ;/ serwer jest chyba w trakcie robienia ponieważ nie ma botów muzycznych (tylko jest jeden), brak licencji 512slotów jak jest napisane... jeszcze nie widzę ikonek ale to może być moja wina, ale coś czuję ze jeśli dobrze pójdziesz to może być dobry projekt. Powodzenia.

To prawda na razie jest 1 bot muzyczny, ale w każdej chwili mogę dokupić 2 kolejne, z tym akurat żadnego problemu nie widzę. Co do licencji jest na razie jej brak, jak można zauważyć z braku użytkowników na forum, jak i tematów. Staram się to wszystko robić szybko i stabilnie, aby gracze mogli jak najlepiej się tutaj czuć.

PS. Start serwera został przesunięty do godziny 23.00, ponieważ wykonuję się aktualizacja całego serwera. Nie jest to moja wina, ponieważ chciałem wystartować serwer o godzinie 20.00, jak było w terminie, ale hosting z aktualizacją na to nie pozwolił i trwa już prawie 2 h. Za utrudnienia z góry przepraszamy.

Opublikowano

Oficjalny start serwera został przesunięty na 7 kwietnia, o godzinie 20.00, ponieważ wystąpiły problemy z hostingiem. Serwer musiał zostać przełożony na inną maszynę, ponieważ poprzednia maszyna miała jakąś wadę. 

Opublikowano

W głównym poście reklamy został edytowany adres IP serwera Rust, ponieważ uległ zmianie. Za utrudnienia przepraszamy, ale hosting musiał Nam postawić serwer na drugiej maszynie z powodów technicznych. Za utrudnienia przepraszamy i zapraszamy w piątek o godzinie 20.00 wszystkich zainteresowanych do gry na Naszym serwerze! :)

• 2 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...