Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się wrócić do SKILL SF2?

ThePoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Czy opłaca się wrócić do Skilla? Co się w nim zmieniło? Nie grałem już w Skilla ze 2 lata. Ile osób gra jeszcze w Skilla?

Opublikowano

Osób gra więcej. Czy się opłaca? Ciężko powiedzieć, od około roku jest już lepiej, wychodzi więcej updateów i trochę bugów w końcu naprawili. Uważam że warto dać tej grze szansę, przy czym coś co istnieje i nie przestanie to aspekt P2W który był, jest i będzie.

Opublikowano

Witam!

Czy opłaca się wrócić do Skilla? Co się w nim zmieniło? Nie grałem już w Skilla ze 2 lata. Ile osób gra jeszcze w Skilla?

Co się w nim zmieniło?

Uwierz mi że wiele, po wielkiej katastrofie darmowych cheatów, wracają znów do swojej normy. XIGNCODE znów ma problemy z wykryciem cheatów, a Gameforge często zmieniaja  politykę banowania.

Więc uwierz mi, że to nie będzie dziwne, jak w każdym meczu napotkasz się na odpała, bo to powraca do normy.

Jeżeli chodzi o update na wyższą skalę to było wprowadzenie serwerów dla mieszkańców Ameryki. Nie wiem jak wygląda liczba graczy na ich serwerach, ale na naszych europejskich uległo poprawie, i w porównaniu na 2014r. graczy przybywa, a nie ubywa.

Weszło też parę kilka map, broni, ale to klasyk, nie żadna nowość.

Mechanika gry nie uległa zmianie, czyli silnik ten sam, a gra się tak samo jak kiedyś, tylko z innym odczuciem, bo to już nie te same czasy co kiedyś.

Na plus napewno wiele nowych trybów gry, map, ale nie broni. Ciągle wchodzą bronie ze  zmodyfikowanymi cechami (mniejszy rozrzut itd) i to nie jest fajne, bo gra zamiania się w pay to win, a nie free to play.

Gameforge nie wprowadziło czegoś, co naprawiłoby fatalną optymalizację gry pod względem wydajności. Co niestety jest dosyć smutne :c

Support nie uległ poprawie. Nadal można nawet czekać miesiąc, żeby odpisali :)

A czy warto grać to twoja opinia. Moim zdaniem warto poświęcić pare godzin, ale nie grać na "blache" jeśli nie masz z niej żadnej satysfakcji

117-AwardImgMaster-1475160600.png

Opublikowano

Dokładnie, zazwyczaj Rosyjskie i Tureckie ścierwa cheatują, odradzam z tą rasą ludzi grać cw. Masa bugów - a mianowicie tankowanie head'shotów - z takiego famasa np. pestka w głowę wystarczy, żeby kogoś zabić, 2-3 jeśli gracz ma tanka. Ale się buguje często, że po hedzie typowi spada czapka i zostajuje mu 2 / 51 hp.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo proszę o argumentowanie swoich wypowiedzi, a nie samo "warto" - "nie warto".

Następne posty, które nie będą zawierały argumentacji zostaną ukarane.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...