Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa monitory, jak grać z jednego, a z drugiego przeglądać strony?

Shafe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie, czy da się zrobić tak, abym mógł grać na jednym monitorze w CSGO,a na drugim przeglądać FB itp. bez minimalizowania csgo i bez włączania pełnego ekranu w oknie gdyż wtedy zmienia mi się rozdziałka z 4;3 na 16;9, jeśli są jakieś sposoby/programy to możecie podać.

Poszukuje grafika napisz do mnie na PW!

Opublikowano

Przestaw CS w tryb okna bezramkowego (borderless window).

Aby uwolnić myszkę, otwórz np. konsolę.

Non omnis moriar.

Opublikowano

Przestaw CS w tryb okna bezramkowego (borderless window).

Aby uwolnić myszkę, otwórz np. konsolę.

Tak jak napisałem gdy zmienie na fullscreen windowed, to zmienia mi się rozdziałka z 4;3 na 16;9, no chyba, że da się zmienić tak jak mówisz okno bezramkowego, ale w ustawieniach nic takiego nie widze ;c

Opublikowano

Nad wyborem tego trybu masz rozdzielczość - ustaw ją na jakąś 4:3.

Gdy zmienię na fullscreen windowed nie da się już zmienić rozdziałki no chyba, że ja tak mam, a gdy ustawie okno to 4;3 i 1280 x 1024, jest zbyt mała na moj monitor.

Opublikowano

Shift + Tab i przegladasz neta, u mnie dziala.

==== OBECNA SPECYFIKACJA PC JEŚLI KOGOŚ TO OBCHODZI: ====

CPU: AMD FX-6300 X6     GPU: Nvidia GeForce MSI GTX 750Ti 2GB GDDR5                PSU: SilentumPC Vero L1 500W 80Bronze PLUS     MOBO: ASUS M5A97-PRO R 2.0 [AM3+]     RAM: GoodRam 2X4GB 1333MHz CL9      HDD: 1TB SEAGATE 7200RPM/s  
PC CASE: SilentiumPC Regnum RG1w       CPU COOLER: SilentiumPC Fera III v.2 

==== SPRZĘT POZA PC JEŚLI KOGOŚ TO OBCHODZI: ====

MONITOR: LG FLATRON W2241S 60Hz (@71Hz) MONITOR #2: LG 24M45 60Hz KEYBOARD: Natec Genesis RX22     MOUSE: A4TECH Bloody Sniper ZL5     MOUSEPAD: A4Tech Bloody B-070   

Potrzebujesz gotowki w GTA Online?http://araboooo.weebly.com

Opublikowano

A na przykład gry gram, i chce nagle sie zmutować na ts3? a akurat np. clutcha mam lub cos takiego?

Opublikowano

A na przykład gry gram, i chce nagle sie zmutować na ts3? a akurat np. clutcha mam lub cos takiego?

to kup sobie klawiaturę z klawiszami multimedialnymi i sobie zbinduj wyciszanie na csie na jakiś klawisz, ja tak mam przynajmniej. Alt-tabowanie chwilę zajmuje, ale nie jest to nic strasznego, zbindować możesz też kombinacje klawiszowe  np. alt+z. Był też jakiś program do przechodzenia płynnego między oknami, ale nie pamiętam jego nazwy.

436951440626370320491.png

Opublikowano

to kup sobie klawiaturę z klawiszami multimedialnymi i sobie zbinduj wyciszanie na csie na jakiś klawisz, ja tak mam przynajmniej. Alt-tabowanie chwilę zajmuje, ale nie jest to nic strasznego, zbindować możesz też kombinacje klawiszowe  np. alt+z. Był też jakiś program do przechodzenia płynnego między oknami, ale nie pamiętam jego nazwy.

Rozumiem że nikt mi nie pomoże, temat do zamkniecia.

Opublikowano

Shift + Tab w CS czy cos i wtedy robisz cos na drugim monitorze, gra nie powinna sie zminimalizowac.

Po za tym, jak sie mutujesz na ts to wiadomka jest ze bindujesz sobie mute mikrofonu czy sluchawek/glosnikow na NUMPAD_1 czy NUMPAD_2.

A jak Ci to nie pasuje, to sorka - ale inaczej tego nie rozwiazesz i musisz sie z tym pogodzic ;-)

==== OBECNA SPECYFIKACJA PC JEŚLI KOGOŚ TO OBCHODZI: ====

CPU: AMD FX-6300 X6     GPU: Nvidia GeForce MSI GTX 750Ti 2GB GDDR5                PSU: SilentumPC Vero L1 500W 80Bronze PLUS     MOBO: ASUS M5A97-PRO R 2.0 [AM3+]     RAM: GoodRam 2X4GB 1333MHz CL9      HDD: 1TB SEAGATE 7200RPM/s  
PC CASE: SilentiumPC Regnum RG1w       CPU COOLER: SilentiumPC Fera III v.2 

==== SPRZĘT POZA PC JEŚLI KOGOŚ TO OBCHODZI: ====

MONITOR: LG FLATRON W2241S 60Hz (@71Hz) MONITOR #2: LG 24M45 60Hz KEYBOARD: Natec Genesis RX22     MOUSE: A4TECH Bloody Sniper ZL5     MOUSEPAD: A4Tech Bloody B-070   

Potrzebujesz gotowki w GTA Online?http://araboooo.weebly.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...