Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs - Dyskusja

carbonx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli chodzi o sam ten aktualny konkurs, to trochę słabo wygląda "wiarygodność" wysłanego screena, bo podrobić go to niestety nie trudność. Najlepiej np. te konkursy wynikowe gdzie wysyła się screenshoota  weryfikować poprzez udostępnienie ekranu przez np. komunikator głosowy jak i obrazowy Skype, tam jest przecież możliwość udostępnienia ekranu, a tego napewno nie da się podrobić, nawet jeśli ktoś spróbuje poprzez Cheat Engine to i tak prędzej wyrzuci go antywirus, niż uda mu się podmienić wynik

117-AwardImgMaster-1475160600.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o sam ten aktualny konkurs, to trochę słabo wygląda "wiarygodność" wysłanego screena, bo podrobić go to niestety nie trudność. Najlepiej np. te konkursy wynikowe gdzie wysyła się screenshoota  weryfikować poprzez udostępnienie ekranu przez np. komunikator głosowy jak i obrazowy Skype, tam jest przecież możliwość udostępnienia ekranu, a tego napewno nie da się podrobić, nawet jeśli ktoś spróbuje poprzez Cheat Engine to i tak prędzej wyrzuci go antywirus, niż uda mu się podmienić wynik

Bardzo długo się nad tym zastanawiałem, natomiast stwierdziłem że jeżeli ktoś ma zamiar oszukiwać to i tak w jakiś sposób to zrobi. 

Po drugie jeżeli ktoś naprawdę chce oszukiwać aby zdobyć plakietkę na forum to chyba musi się udać do lekarza.

Opublikowano

@carbonx

Tutaj moje kolejne pytanie, bo tak zgłosiłem się już do konkursu, zostało potwierdzone itd.

W regulaminie nie ma zmianki o "zmianie" zgłoszenia

Co np. jeśli jutro lub pojutrze pobije swój rekord, i będę chciał anulować tamte zgłoszenie, a wysłać Ci nowe

Czy jest taka możliwość, czy niestety wysłane - zatwierdzone, Amen?

117-AwardImgMaster-1475160600.png

Opublikowano

@carbonx

Tutaj moje kolejne pytanie, bo tak zgłosiłem się już do konkursu, zostało potwierdzone itd.

W regulaminie nie ma zmianki o "zmianie" zgłoszenia

Co np. jeśli jutro lub pojutrze pobije swój rekord, i będę chciał anulować tamte zgłoszenie, a wysłać Ci nowe

Czy jest taka możliwość, czy niestety wysłane - zatwierdzone, Amen?

UWAGA!!!

Nastąpiła zmiana regulaminu, teraz gracz musi przesłać 2 screenshoty (wszystko wyjaśnione w Regulaminie).

Dzięki temu zmniejszymy prawdopodobieństwo oszustwa.

Jest możliwość "zmiany" zgłoszenia pod warunkiem zachowania wszystkich punktów Regulaminu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Takie konkursy niestety mają to do siebie , ze zbyt łatwo można oszukac system .

To prawda ale jakiego konkursu byśmy nie zorganizowali i tak jeżeli ktoś będzie chciał oszukiwać to tak zrobi. Może jestem trochę naiwny ale liczę na tą odrobinę uczciwości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...