Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Discord Elsworda

MyszkowyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początek
Stary serwer nie istnieje z powodu małej ilości członków i całego bajzlu, który tam był. Brakowało nam cierpliwości jeśli chodzi o dołączanie nowych członków, a niektórzy psuli kompletnie atmosferę. Postanowiłem otworzyć serwer na nowo z nadzieją, że sytuacja się polepszy. Miejmy nadzieję, że tak będzie. Dziękuję za uwagę! Teraz przejdę do prezentacji serwera.

ELPEEPS taką nazwę nosi nasz serwer.
Naszym celem ogólnym jest zbieranie polskiej społeczności grającej w Elsword'a. Cóż, czemu nie? Serwer jako tako idealny nie jest, bo w świecie nic idealnego nie ma, prawda? Osoby z każdego serwera (EU, NA, Void itd.) są mile widziane. Oferujemy miłą atmosferę, automatyczne wiadomości z nowościami z serwera KR i jakieś inne bzdety. Serwer nie jest duży, ale mamy nadzieję, że to się zmieni.

https://discord.gg/xmPHftp

Link do serwera macie tutaj. Bawcie się dobrze!

Opublikowano

Serwer stara się rozwijać, jak ktoś ma konto i używa Discorda w miarę często, to fajnie wejść i obserwować. Idealnie nie jest, ale to wina średniej popularności Elsworda wśród Polaków. Administratorzy wydają się bardzo sympatycznymi osóbkami. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Serwer stara się rozwijać, jak ktoś ma konto i używa Discorda w miarę często, to fajnie wejść i obserwować. Idealnie nie jest, ale to wina średniej popularności Elsworda wśród Polaków. Administratorzy wydają się bardzo sympatycznymi osóbkami. 

Dziękuję za pozytywną opinię.  ^^

Opublikowano

Serwer się naprawde rozwija więc mogę go polecić :) A Administracja to miód malinka. Jest pare rzeczy które możecie poprawić lecz nie jest żle :)

1.png

Opublikowano

Serwer się rozwija, administracja na poziomie, miła rozgrywka, czego jeszcze trzeba, polecam :D.

Serwer się naprawde rozwija więc mogę go polecić :) A Administracja to miód malinka. Jest pare rzeczy które możecie poprawić lecz nie jest żle :)

Naprawdę polecam wasz serwer.

Dziękuję za miłe opinie. Przepraszam, że nie odpowiadałem, ale po prostu nie chciałem odpowiadać co każdy post.  :yay:

Opublikowano

/doublepost
Zaktualizowałem temat. Przepraszam, że tak długo link był nieaktywny, ale nie mogłem się po prostu pozbierać, aby cokolwiek zrobić. :v

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...