Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] FariS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś myślenie dzisiejszych administratorów serwerów? 

Na praktycznie KAŻDYM serwerze easy/medium zamiast dać graczom skille od razu na P (no bo po c**j się mamy p******** z czytaniem kamieni duchowych), to dają nam skurwione G1 i mamy bić metiny.

Dobra, w tym przypadku niby lecą już od metków 5 lvl. Ale skoro tak łatwo lecą to po co każecie nam to robić? Nie lepiej dać skille na P?  A może te pliki były tak gotowe, że po c**j zmieniać niech zostanie.

Aż jebnę klasykiem, że za moich czasów na serwerach easy gracz dostawał skille na P, 30 lvl wbijał w 2-3 minuty w m2, a napierdalanie się w m1 zaczynało się już uwaga.... na 55 lvlu!  Kto pamięta jak się robiło 55BMa lub bodziaka, robiło mu się wojenne eq i napierdalało się 100 lvle+?

Ja się naprawdę dziwię graczom, że im się chce p******** wbijając 200/250lvl, który w c**j się wbija jak na easy serwer. A jeszcze te ulepszanie gdzie trzeba mieć w pizdu ulepszaczy i jeszcze te skurwione dodatki typu szarfy. 

Choć Lanerisa to i tak nikt nie przebije. Tam to trzeba wydropić uwaga : 1000 nóg pająka. Lecą w c**j, ale co z tego skoro ze spota leci ich nawet 40, a podnosisz je godzine xDDD

To niezłe wulgaryzmy.

Osobiście, podobało mi się bicie na niskich lvlach.Teraz metin poszedł w nieco inną stronę, co nie zmienia faktu,że każdy Easy, wygląda tak samo, czyli bardzo podobne schematy. 

Co do wbijania skillów, też jestem zdziwiony, że trzeba dropić te kamyki...

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znowu się zaczyna gadanie, że na serwerze jest to samo co na innych... Ale haloooo? Każdy serwer ma to samo w sobie tylko lekko zedytowane : )))))? No szlak mnie trafia jak ludzie piszą takie głupoty jak "kotlet" itp...  Niedługo dojdzie do tego, że ludzie beda nazywac serwery które mają stalki.. Eeej metinX miał stalki a ten metinY ma też stalki.. JEZZZUUU JAKI KOTLET..

Ekhem.. nie każdy serwer ma w c**j kasy, żeby kupić nowe sety broni i zbrojek, nowe mapy itp.. NO HALO LUDZIE ;)...

Ja z chęcią wbije na serwer bo zapowiada się ciekawie i inaczej od innych serwerów chociaż, że ma to samo co inne : )).

Opublikowano

Kolega nade mną dobrze prawi, nie trzeba wydawać multum pieniędzy żeby zrobić z*******y serwer. To gracze tworzą klimat serwera i od nas wszystko zależy jaki klimat tam będzie a administracja ma się zająć tym żeby nam się dobrze w ten klimat wprawialo:)

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Prezentacja za bardzo mnie nie zachęciła.

Widzę tutaj jakiś system tytułów czy kolory interfejsu...

Ale jak dla mnie to za mało. 

Jednak życzę wam powodzenia i przynajmniej te 300+ graczy ;) 

Pozdrawiam. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Przepraszam, ale te ramki..te screeny mogliście uderzyć w coś innego.

Co do serwera, mam nadzieje, że stabilnością i rozgrywką przyciągniecie do siebie ludzi, powodzenia!

Opublikowano

Znowu się zaczyna gadanie, że na serwerze jest to samo co na innych... Ale haloooo? Każdy serwer ma to samo w sobie tylko lekko zedytowane : )))))? No szlak mnie trafia jak ludzie piszą takie głupoty jak "kotlet" itp...  Niedługo dojdzie do tego, że ludzie beda nazywac serwery które mają stalki.. Eeej metinX miał stalki a ten metinY ma też stalki.. JEZZZUUU JAKI KOTLET..

Ekhem.. nie każdy serwer ma w c**j kasy, żeby kupić nowe sety broni i zbrojek, nowe mapy itp.. NO HALO LUDZIE ;)...

Ja z chęcią wbije na serwer bo zapowiada się ciekawie i inaczej od innych serwerów chociaż, że ma to samo co inne : )).

Polecam zobaczyć tureckie serwery prywatne i wrócić na polskie. Ludzie piszą bo tak jest ile razy można czytać te same prezentacje chujorisów s230 ile można oglądać jedno i to samo.

Jeśli ktoś nie ma kasy na serwer to niech się za niego nie zabiera albo niech postawi na hamachi i nie liczy na zyski ( dla 8 osób bez IS)

Trzeba coś włożyć, żeby coś wyjąć odwieczna zasada, że Salomon z pustego nie naleje .

To życzę powodzenia i zmarnowania x czasu gry a potem siedzenia na ts'ie i płakania z innymi graczami "Dlaczego tak się stało ten serwer był TAK PIĘKNY"

btw.

Super swiecące się sety dla gimbusów widziałem już ten efekt over 9000 razy

Nie ma to jak kupić jedną rzecz za 90$ i uważać serwer za nowy

Mogę się założyć, że padnie po miesiącu są o wiele lepsze serwery gdzie ludzie włożyli nie tylko 90$ i stare pliki .

Te sety to chyba już są tak popularne, że można je znaleźć w co drugiej kinder niespodziance

Ciekawe czy te aktualizacje zdążycie wprowadzić zanim padnie? i skończy się pierwsze wasz zapał czy hajs z itemshopa

454561343_4_644x461_mikrofalowka-dom-i-o

Trzymajcie mikrofalę, nie wiem czy coś da jak  ten kotlet był odgrzewany 30 razy

xD

Opublikowano

nawet nowy set jest wow wow, nikt nie pójdzie na serwer na którym różnica między innymi kotletami to 2 zmienione sety u każdej klasy xDDDD
a ten is daje taką przewagę, że szkoda się rozpisywać, nie startuje nawet wam się nie zwróci :P

Lucifer-Morningstar-lucifer-fox-38981577

Opublikowano

mordę co drugi 12 latek :D ? gram w Metina od czasów starego Pl'a zaczynałem na Monastyrze :) więc nie pierdo* mi o jakiejś mordzie 12 latka okej :>

​bronisz kolegi czy ch*j wie kogo ? :D napisałem jak jest wszystko ściągnięte z neta tak jak kolega u góry napisał :D zmieniony wygląd miast i interfejs nic więcej :D reszta prosty download

​kotlecik nic więcej szkoda mi tylko dzieciaków którzy na to gówno wejdą i wyślą smski od mamusi na Is'a

Kolega się naoglądał S a b a l a i tera mu odpierdala  :(( 

ale co do tego ma MPCforum :D? mi powiedz nic

​koleś przynajmniej gada prawdę , na temat danych serwerów i co i jak z nimi jest lecz to co pisze ja nie ma nic wspólnego z nim , to jest moja opinia a nie oparta na jego filmikach więc bym cię prosił nie gadaj mi tutaj że kogoś się naoglądałem :)

Jak tą prawdą chcesz nazwać wyzywanie słabszych serwerów bo nie ma nowości to pozdrawiam. Gracz sam powinien wiedzieć co dla niego jest dobre a nie patrzeć po yt czy z tym serwerem jest coś nie tak.

Opublikowano

Zgadzam sie z toba ;) Dobrze to ujales wlasnie to gracz powinien oceniac serwer a nie S.A.B.A.L.

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

I kolejny wałek na mpc forum     niedawno zamknięty evenor 2   potem start Asune2  asune zamknięte nie mija nawet miesiąc ten sam serwer o zmienionej nazwie co zostało zmienione ? parę rzeczy wizualnie tak jak to miało miejsce gdy serwer zmieniał się z evenor2 na asune żałosne  a co robi mpc forum oczywiście toleruje takie prezentacje  

Opublikowano

I kolejny wałek na mpc forum     niedawno zamknięty evenor 2   potem start Asune2  asune zamknięte nie mija nawet miesiąc ten sam serwer o zmienionej nazwie co zostało zmienione ? parę rzeczy wizualnie tak jak to miało miejsce gdy serwer zmieniał się z evenor2 na asune żałosne  a co robi mpc forum oczywiście toleruje takie prezentacje  

Człowieku ten serwer został zrobiony od podstaw na plikach Terenzo, co ty mi tutaj wjeżdżasz z syfiastymi serwerami....

I zobacz sobie prezentację Asune2...

arezzo2_podglad3.png

Opublikowano

Człowieku ten serwer został zrobiony od podstaw na plikach Terenzo, co ty mi tutaj wjeżdżasz z syfiastymi serwerami....

Gościu ja mam oczy widzę wszystko więc nie pier... kocopołów  forum to samo strona to samo przekierowanie to samo klient wizualnie z prezentacji ten sam  pozdro :) kogo wy chcecie oszukać ? chyba sami siebie  nawet ts ten sam  brak słów ta prezentacja powinna być w koszu właściciel domen ten sam co jeszcze napisać ci mam sponsor ten sam technik ten sam ^^ nudzi wam się co miesiąc startować z tym samym serwerem żenada 

Opublikowano

Gościu ja mam oczy widzę wszystko więc nie pier... kocopołów  forum to samo strona to samo przekierowanie to samo klient wizualnie z prezentacji ten sam  pozdro :) kogo wy chcecie oszukać ? chyba sami siebie 

Kogo mamy oszukiwać jeżeli serwer jest robiony od podstaw, nie jest wzorowany na żadnym serwerze...

arezzo2_podglad3.png

Opublikowano

Gościu ja mam oczy widzę wszystko więc nie pier... kocopołów  forum to samo strona to samo przekierowanie to samo klient wizualnie z prezentacji ten sam  pozdro :) kogo wy chcecie oszukać ? chyba sami siebie  nawet ts ten sam  brak słów ta prezentacja powinna być w koszu właściciel domen ten sam co jeszcze napisać ci mam sponsor ten sam technik ten sam ^^ nudzi wam się co miesiąc startować z tym samym serwerem żenada 

Chłopie ten serwer od zera był robiony, bo znam twórce i do tego Cii powiem tyle c**j ci do tego czy to jakis asune czy c**j wie jaki serwer. Nie podoba Ci się to wypierdalaj raz i juz elo.

Opublikowano

Gościu ja mam oczy widzę wszystko więc nie pier... kocopołów  forum to samo strona to samo przekierowanie to samo klient wizualnie z prezentacji ten sam  pozdro  :) kogo wy chcecie oszukać ? chyba sami siebie  nawet ts ten sam  brak słów ta prezentacja powinna być w koszu właściciel domen ten sam co jeszcze napisać ci mam sponsor ten sam technik ten sam  ^^ nudzi wam się co miesiąc startować z tym samym serwerem żenada 

Gościu nie mogę z Ciebie...

Kto technik ten sam? Pokażesz podobieństwa czy tylko pi3rdolisz 3 po 3? :)

"technik ten sam" xD Tym to nie rozj3bałeś...

"sponsor ten sam" Jak my dopiero omawiamy wszystkie szczegóły..

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Zlot kumpli co bronią na sile czegoś czego nie ma sensu haha dobre   ja wyjaśniłem wszystko :) nawet jak zobaczycie na prezentacje asune 2 a na tą każdy system dokładnie ten sam  zmieniliście mape to cała wasza edycja Polecam się na przyszłość :) 

Opublikowano

Zlot kumpli co bronią na sile czegoś czego nie ma sensu haha dobre   ja wyjaśniłem wszystko :) nawet jak zobaczycie na prezentacje asune 2 a na tą każdy system dokładnie ten sam  zmieniliście mape to cała wasza edycja Polecam się na przyszłość :)

Gościu pokaż te podobieństwa... Jak nikt nie wie kto jest sponsorem narazie, a ty ku*wa wszystko wiesz... Więcej wszechwiedzący niż s.a.b.a.l ^.^

Więcej wie o serwerze niż my haha

Opublikowano

Gościu pokaż te podobieństwa... Jak nikt nie wie kto jest sponsorem narazie, a ty ku*wa wszystko wiesz... Więcej wszechwiedzący niż s.a.b.a.l ^.^

Bo jesteście idioci i jak chcecie się ukrywać to róbcie to dobrze a nie na opak  tyle ode mnie bo warny zaraz polecą nie będę się tu kłócił 

Opublikowano

Bo jesteście idioci i jak chcecie się ukrywać to róbcie to dobrze a nie na opak  tyle ode mnie bo warny zaraz polecą nie będę się tu kłócił 

Po pierwsze sam jesteś idiotą a po drugie Asune2 Ca.nzas wykupił więc...

arezzo2_podglad3.png

Opublikowano

Bo jesteście idioci i jak chcecie się ukrywać to róbcie to dobrze a nie na opak :) wszystko można sprawdzić bez problemu  nawet hostingi które zawsze wybiera cycuś są te same nie zaprzeczajcie sami sobie bo to sensu nie ma prezentacja kosz :) Polecam się na przyszłość 

Ukrywam się na koncie z 2k12. Masz ty wgl choc troche logicznego myslenia? Patrzylbys moje posty to bys znal moja opinie o cycu. Podaj mi ku*wa te podobienstwa, imie sponsora bo ku*wa nie wytrzymam nerwowo z toba...

Opublikowano

Jakie akcje widzę są, kolejny wszechwiedzący wszedł pluc jadem bo ból dupki złapał. Sponsor ten sam a jeszcze dokładnie nie mają określonego sponsora, są w trakcie rozmów ale kurwiska wchodzą i strzelają z pizdy haha :) nie ma co panowie, olać typa ciepłym moczem

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Jakie akcje widzę są, kolejny wszechwiedzący wszedł pluc jadem bo ból dupki złapał. Sponsor ten sam a jeszcze dokładnie nie mają określonego sponsora, są w trakcie rozmów ale kurwiska wchodzą i strzelają z pizdy haha :) nie ma co panowie, olać typa ciepłym moczem

No widzisz, zrób coś swojego to zaraz palcami bd wytykać że gotowiec albo kotlet jakiś...

arezzo2_podglad3.png

Opublikowano

No widzisz, zrób coś swojego to zaraz palcami bd wytykać że gotowiec albo kotlet jakiś...

Spokojnie trzeba ignorować krytykę i robić swoje. :)

Nie dawaj się krytyce i skup myśli nad projektem. 

Powodzenia! Zawitam z nudów. :P 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Beeeekaaaaaaaaaaa. Pozdrowienia dla pana wyżej, który Twierdzi, że serwer nie był robiony od podstaw :). Użyj mózgu, czasami przydaje się^^. Co do serwera chętne zawitam :) Wydaje się ciekawy a obecna scena MT2 jest... Lekko żałosna 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...