Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] FariS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie k***a. O co sie dopierdalacie? Ile teraz serwerow wychodzi? Metin wymiera a wy nie macie o co sie dopierdolic to sie ramek czepiacie xD

"Serwer jak kazdy inny" bo to jest gra metin2. Nie sprawdze bo mi sie nie chce ale póki co nie widze powodow do hejtu.

jest tu coś innego, niż na innych serwerach easy? (nie licząc tytułów za 90€)

Ruch w tym dziale zmniejszył się przez takich bez mózgów dla których nie ważne jest jakość ale ilość nowości.

@topic Prezka nie powala i ma podobną grafike co nebrsi, ale serwer całkiem całkiem.

Ruch w dziale zmniejszył się, bo ludzie stawiają takie gotowce jak ten, które potem padają po miesiącu.

Zresztą, to forum już od dawna jest martwe, MPCforum one lepsze. Tam umieją ipb4 wgrać przynajmniej.

tenor.gif

Opublikowano

Panowie k***a. O co sie dopierdalacie? Ile teraz serwerow wychodzi? Metin wymiera a wy nie macie o co sie dopierdolic to sie ramek czepiacie xD

"Serwer jak kazdy inny" bo to jest gra metin2. Nie sprawdze bo mi sie nie chce ale póki co nie widze powodow do hejtu.

Ruch w tym dziale zmniejszył się przez takich bez mózgów dla których nie ważne jest jakość ale ilość nowości.

@topic Prezka nie powala i ma podobną grafike co nebrsi, ale serwer całkiem całkiem.

Ruch w dziale zmniejszył się, bo ludzie stawiają takie gotowce jak ten, które potem padają po miesiącu.

Zresztą, to forum już od dawna jest martwe, MPCforum one lepsze. Tam umieją ipb4 wgrać przynajmniej.

Hah ,to niezły gotowiec.

arezzo2_podglad3.png

Opublikowano

Nie mam pytań do takich ludzi jak Ty. Teraz trzeba coś nowego wymyśleć  aby to nie był kotlet? wg Was wszystkich (90% spamerów mpc) ? Kaźdy serwer nowy musi mieć mase nowości i nie może mieć podobnych systemów co inne serwery? Zastanów się czasami zanim coś napszesz.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Sporo czasu minęło od mojego ostatniego grania w metina ale jeśli przed startem odzyskam kompa to wbije tutaj zobaczyć jak i co.

Trochę śmieszą mnie ludzie piszący, że to kotlet.. dwa lata temu też były kotlety ale jakoś nikt tego nie wytykal teraz nagle dla wszystkich wsyszstko się zrobiło kotletami bo jest jakiś trend na te słowo chyba​. Metin to metin nic tu innego nie będzie co wy chcecie nowego w metinie? Kurwa chociaż jakby połowa z was grała na starych chińskich serwerach to by wiedziała jak metin do przodu ruszył ale dla niektórych nadal mało i oczekują grafiki z kosmosu i setów z innych gier. Wtedy mają Kisiel w gaciach że innowacje są a więcej bugow niż psów w M1 . Nie podoba się komuś to niech nie gra ale nie piszcie pod każdym tematem że kotlet bo to jest nudne

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Prezentacja taka sobie ale wpadnę zobaczyć. A jak z balansem jest w miarę wyrównany?

Opublikowano

Prezentacja taka sobie ale wpadnę zobaczyć. A jak z balansem jest w miarę wyrównany?

Balans testujemy na zamkniętych beta testach. Postaramy się wyrównać wszystkie klasy.

arezzo2_podglad3.png

Opublikowano

nie wiem czy robiłeś sam grafikę czy nie lecz :D jest podje**na z nebrisa :)

http://forum.nebris.pl/prezentacja-serwera-nebrispl-t22/

​aa nebris już troszkę stoi chodzi mi o tabliczki informacyjne :P

kolejny kotlet

Sory, ale ta grafika jest dostępna od 2015 roku w internecie.

Niech i będzie dostępna ; P lecz wypada zrobić nowa czyż nie a nie brać z " Internetu " o czym to świadczy :D

​Sety broni oraz zbroi podstawowe które są na 90% serwerach :D typowy kotlet

Opublikowano

kolejny kotlet

Niech i będzie dostępna ; P lecz wypada zrobić nowa czyż nie a nie brać z " Internetu " o czym to świadczy :D

A Ty masz mordke jak co drugi 12 latek, kotleciku  <3 

Zajebisty.

Opublikowano

nic nowego nie wprowadzacie, typowy kotlet, zmieniony interfejs i miasta a reszta wszystko sciagniete od innych, niczym nie zachęca, nie polecam 

Opublikowano

kolejny kotlet

A Ty masz mordke jak co drugi 12 latek, kotleciku  <3 

mordę co drugi 12 latek :D ? gram w Metina od czasów starego Pl'a zaczynałem na Monastyrze :) więc nie pierdo* mi o jakiejś mordzie 12 latka okej :>

​bronisz kolegi czy ch*j wie kogo ? :D napisałem jak jest wszystko ściągnięte z neta tak jak kolega u góry napisał :D zmieniony wygląd miast i interfejs nic więcej :D reszta prosty download

​kotlecik nic więcej szkoda mi tylko dzieciaków którzy na to gówno wejdą i wyślą smski od mamusi na Is'a

Opublikowano

Nie mam pytań do takich ludzi jak Ty. Teraz trzeba coś nowego wymyśleć  aby to nie był kotlet? wg Was wszystkich (90% spamerów mpc) ? Kaźdy serwer nowy musi mieć mase nowości i nie może mieć podobnych systemów co inne serwery? Zastanów się czasami zanim coś napszesz.

Ja nie nazwałem tego serwera kotletem, Ty to zrobiłeś.

Nie musi mieć miliona nowości, ale powinien mieć cokolwiek, bo po co grać na serwerze bez żadnego endgame'u? Tutaj jest tylko ulepszanie eq, szarfy, alchemia i tytuły, które nie dają nawet bonusów z tego co widzę.

Do tego dochodzi IS, pas ostatni do expa ma niewiele lepsze bonusy, niż fryzura. Gracz, który zrobi całą alchemię będzie mógł się równać z graczem bez alchemii, ale z IS (choć chyba przewaga będzie po drugiej stronie).

Jak chcecie robić serwer pvm to róbcie mediuma, była candria, która była typowo pod pvm i gracze odeszli po miesiącu, bo nie było co robić, a tam było więcej do robienia. O ile nie dopracujecie balansu to tu będzie tak samo.

tenor.gif

Opublikowano

mordę co drugi 12 latek :D ? gram w Metina od czasów starego Pl'a zaczynałem na Monastyrze :) więc nie pierdo* mi o jakiejś mordzie 12 latka okej :>

​bronisz kolegi czy ch*j wie kogo ? :D napisałem jak jest wszystko ściągnięte z neta tak jak kolega u góry napisał :D zmieniony wygląd miast i interfejs nic więcej :D reszta prosty download

​kotlecik nic więcej szkoda mi tylko dzieciaków którzy na to gówno wejdą i wyślą smski od mamusi na Is'a

Kolega się naoglądał S a b a l a i tera mu odpierdala  :(( 

Zajebisty.

Opublikowano

ale co do tego ma MPCforum :D? mi powiedz nic

​koleś przynajmniej gada prawdę , na temat danych serwerów i co i jak z nimi jest lecz to co pisze ja nie ma nic wspólnego z nim , to jest moja opinia a nie oparta na jego filmikach więc bym cię prosił nie gadaj mi tutaj że kogoś się naoglądałem :)

Opublikowano

Oczy mi krwawią haha

Przecież to jest tak logiczne że nie wiem czemu sądzicie że dzieci wejdą i wladuja w isa.

Każdy widzi prezentacje, wejdzie na serwer i wtedy się ktoś zastanawia czy wpakować coś w isa jeśli nie chcę to nie pakuje.. pisząc dzieci kogo macie na myśli? Na prywatnych serwerach jest może 20% graczy którzy świeżo są na prywatnych serwerach a tak to przeważnie grają gracze którzy mieli styczność z privami i mają trochę oleju w głowie. Dla mnie cała społeczność metina jest tak trująca że masakra każdy coś do czegoś się przyczepi. Prosta zasada nie podoba Ci się to nie graj ale nie bądź toksycznym szczurem he

Pozdroo czekam na start wbije z ciekawości mam nadzieję że uwiniecie się do kwietnia

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Nie mozna sie podobnego zdania, jak ktos inny, w tym wypadku spawacz? Najezdzacie na niego a jak narazie to On was dyma rowno i wychodzi na jego ;) Nie wygodny jest, bo dziala takim leszcza co nie umieja normalnie zarobic na nie korzysc, proste ;)

Opublikowano

Oczy mi krwawią haha

Przecież to jest tak logiczne że nie wiem czemu sądzicie że dzieci wejdą i wladuja w isa.

Każdy widzi prezentacje, wejdzie na serwer i wtedy się ktoś zastanawia czy wpakować coś w isa jeśli nie chcę to nie pakuje.. pisząc dzieci kogo macie na myśli? Na prywatnych serwerach jest może 20% graczy którzy świeżo są na prywatnych serwerach a tak to przeważnie grają gracze którzy mieli styczność z privami i mają trochę oleju w głowie. Dla mnie cała społeczność metina jest tak trująca że masakra każdy coś do czegoś się przyczepi. Prosta zasada nie podoba Ci się to nie graj ale nie bądź toksycznym szczurem he

Pozdroo czekam na start wbije z ciekawości mam nadzieję że uwiniecie się do kwietnia

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

To niezły Feris hehe...Tylko to kolejny serwer gdzie trzeba będzie w choy i w choy czasu spędzać na dropieniu ulep ;p

Nie będzie trzeba męczyć się z ulepami na każdej mapie  znajduje się 5 bossów i 5 metinów.

arezzo2_podglad3.png

Opublikowano

To niezły Feris hehe...Tylko to kolejny serwer gdzie trzeba będzie w choy i w choy czasu spędzać na dropieniu ulep ;p

A co ty innego chcesz robić w metinie, kwiatki zrywać?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś myślenie dzisiejszych administratorów serwerów? 

Na praktycznie KAŻDYM serwerze easy/medium zamiast dać graczom skille od razu na P (no bo po c**j się mamy p******** z czytaniem kamieni duchowych), to dają nam skurwione G1 i mamy bić metiny.

Dobra, w tym przypadku niby lecą już od metków 5 lvl. Ale skoro tak łatwo lecą to po co każecie nam to robić? Nie lepiej dać skille na P?  A może te pliki były tak gotowe, że po c**j zmieniać niech zostanie.

Aż jebnę klasykiem, że za moich czasów na serwerach easy gracz dostawał skille na P, 30 lvl wbijał w 2-3 minuty w m2, a napierdalanie się w m1 zaczynało się już uwaga.... na 55 lvlu!  Kto pamięta jak się robiło 55BMa lub bodziaka, robiło mu się wojenne eq i napierdalało się 100 lvle+?

Ja się naprawdę dziwię graczom, że im się chce p******** wbijając 200/250lvl, który w c**j się wbija jak na easy serwer. A jeszcze te ulepszanie gdzie trzeba mieć w pizdu ulepszaczy i jeszcze te skurwione dodatki typu szarfy. 

Choć Lanerisa to i tak nikt nie przebije. Tam to trzeba wydropić uwaga : 1000 nóg pająka. Lecą w c**j, ale co z tego skoro ze spota leci ich nawet 40, a podnosisz je godzine xDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...