Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS3-CSGO.PL

algoria86

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra może to będzie mój ostatni post :D

My wyrażamy opinię na temat serwera, napisaliśmy ci co jest złego w twoim serwerze i nie ma znaczenia kto jest autorem tematu.

Opublikowano

Dobrze dziękuje postaram się wszystko zrobić żeby tak było. No ale nie dawajcie złych opinii człowiek zawsze uczy się na błędach mimo, ze to nasz 1 serwer :(

Opublikowano

No ale nie dawajcie złych opinii człowiek zawsze uczy się na błędach mimo, ze to nasz 1 serwer :(

Skisłem :D

Ziomeczku, to po co ten temat? :D

Niestety, takie jest MPC :) Mają własne serwery, które wyglądają jak "gówno" A wypowiadają się na temat innych projektów.

Co do serwera: Neutral.

Opublikowano

Lukass dzięki za twoją wypowiedz. Miłego wieczoru Ci życzę.

PS. Jutro będzie forum zamiast strony www.

• Poprawiony został MusicBOT
  • Dodanie do naszego Teamu 1 Admina
  • Trochę poprawek na TS3
  • dodanie permisji do rang
  • Wszystkich oczywiście zapraszam na nasz TS3
Opublikowano

@F5 

DOMENA Z POLAND.XAA.PL ZOSTAŁA ZMIENIONA TERAZ MAMY TS-CSGO.PL CZEKAMY 48H I WTEDY BĘDZIEMY MOGLI DZIAŁAĆ Z FORUM! | IP TS3: TS3-CSGO.PL

Opublikowano

Jak już wyżej wspomniałem pisałem ciągle, dziekuje wam za wyrażanie opinii. Mimo to jedna i ta sama osoba krytykowała nasz ts3. 

Nie ma co się zrażać ich krytyką, wystarczy abyś przed napisaniem prezentacji przeleciał dział od początku do końca, a byś zobaczył że niestety większość ich postów to sama krytyka, być może mają jakiś uraz nie wiem.

Nazywają się profesjonalistami lecz po ich wypowiedziach i słowach typu "beka" "skisłem" niestety tego profesjonalizmu nie pokazują.

Tak to już jest w tym świecie teamspeak'a .... niektórym się udało wybili się na lolach .

Też miałem tutaj reklamowac swój serwer bo go mam, ale jak przez 3 miesiące siedziałem i specjalnie czytałem opinie itp to podziękowałem, szkoda nerwów :)

Opublikowano

Właściciel serwera, oraz tego tematu jest osobą niekompetętną a to określa sam serwer.

Pozatym forum to zwykłe MyBB i to nawet nie skonfigurowane 0.o

Opublikowano

Powiem tak zróbcie pierw te jeb...... forum albo stronę nwm co chcecie i ogarnijcie serwer i dopiero go otwierajcie a nie dajecie wszystkim jakąś wersje 0.0.1 :/, no chyba ze chcecie takie cos przedstawić jak tak to nie pisz ze są hejty na serwer lel.

A co do pana @Lukass chociaż te "gówniane" serwery maja więcej ludzi od twojego :/.

Opublikowano

Powiem tak zróbcie pierw te jeb...... forum albo stronę nwm co chcecie i ogarnijcie serwer i dopiero go otwierajcie a nie dajecie wszystkim jakąś wersje 0.0.1 :/, no chyba ze chcecie takie cos przedstawić jak tak to nie pisz ze są hejty na serwer lel.

A co do pana @Lukass chociaż te "gówniane" serwery maja więcej ludzi od twojego :/.

Osobiście, nie mówię tutaj, że mój serwer posiada więcej użytkowników niż te wszystkie gówna.

Mogą mieć, mam to głęboko w dupie, serio :) Mój rekord: 262 online! Gdzie Twoje serwery upadały po 3 miesiącach..

Z czym do ludzi.. <3

Skoro szukasz dyskusji do rozmów, zapraszam na prywatną wiadomość.

Co do tematu: Nie polecam.

Opublikowano

Osobiście, nie mówię tutaj, że mój serwer posiada więcej użytkowników niż te wszystkie gówna.

Mogą mieć, mam to głęboko w dupie, serio :) Mój rekord: 262 online! Gdzie Twoje serwery upadały po 3 miesiącach..

Z czym do ludzi.. <3

Wybiłeś się z dna na górę przez lola czy tam csa i myślisz że taki z*******y jesteś ? .... 

Każdy ma prawo zareklamowac swój serwer a wy jako "profesjonaliści" za jakich przecież się wszyscy uważacie powinniście owszem jak jest wymagane to skrytykować ale w taki sposób aby osoby nie zniechęcać do działania.

Opublikowano

Z czym do ludzi.. <3

Wybiłeś się z dna na górę przez lola czy tam csa i myślisz że taki z*******y jesteś ? .... 

Każdy ma prawo zareklamowac swój serwer a wy jako "profesjonaliści" za jakich przecież się wszyscy uważacie powinniście owszem jak jest wymagane to skrytykować ale w taki sposób aby osoby nie zniechęcać do działania.

Zanim zaczniesz się wypowiadać to zacznij używać swoich komórek..

Jeżeli chodzi o wybicie się, to każdy ma swój własny pomysł na to..

A to że, Ty go nie posiadasz to już Twoja sprawa..

Apropo.. Nie, nie wybiłem się przez "lola" czy tam "csa".

Jakoś ja nie za "profesjonaliści" się nie uważam.. Każdy ma prawo na wypowiadanie się w prezentacji.

Powiem krótko: Nie masz o tym pojęcia? To po co się za to bierzesz? Właśnie takie serwery jak Twój niszczą rynek "TeamSpeak".

Ps. Jeżeli chcesz ze mną podyskutować i chciałbyś kilku rad to zapraszam na prywatną wiadomość.. Nie mam zamiaru wypowiadać się w tak gówn.. temacie.

Wracając do tematu: Nie polecam.

Opublikowano

Serwer to jest totalne nieporozumienie, domena nie zachęca do wejścia innych użytkowników niż z tych od CS. Twoja osoba nie przyjmuje krytyki widać to od razu a za tym ciągnie się wielki problem. Nic na tym serwerze nie będzie dobre. Zdania w prezentacji są bardzo proste o raz gdzieniegdzie brakuje polskich znaków. Wszystkie osoby które się tutaj wypowiadały nie chcą źle tylko chcą ci pomóc bo jak na razie serwer to totalne dno. Co do @Lukass gość robi serwer z pasji nie dla 1000 użytkowników bo zawsze mieć lepiej 30 osób stałych niż 300 z wiadomych źródeł (;_ ;)

Pozdrawiam, na tą chwilę nie poleciłbym tego serwera nawet osobie która chce pogadać 10minut

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...