Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TSGame.pl - Stabilny, bezpieczny, darmowy!

Hazaike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

vyMN10M.jpg

TSGame.pl to bezpłatny, stabilny, licencjonowany i w pełni zautomatyzowany serwer poprzez oryginalną aplikację mBot oraz stronę m.in. z możliwością dawania sobie samemu rang. Na naszym Serwerze wszystko jest dostępne i najważniejszą sprawą - za darmo. Nie są pobierane żadne opłaty związane np: z kanałami ViP. 

Serwer tworzymy z ludźmi i dla ludzi. Nasz zespół to osoby zgrane i odpowiedzialne, dla których priorytetem jest utrzymanie Serwera na najwyższym poziomie. Serwer tworzymy z pasją od 2012 roku powodując dynamiczny rozwój, dlatego z każdym dniem ilość użytkowników rośnie. Posiadamy silnie rozbudowaną 'Strefę Pomocy', gdzie żaden z naszych Użytkowników nie pozostaje bez opieki Administracji! Stabilność może potwierdzić uptime serwera, który w momencie pisania postu wynosi 113 dni(Przerwa wtedy była spowodowana jedynie wgraniem najnowszej wersji aplikacji TeamSpeak 3.0.13.6)!

Co tydzień mamy do zaoferowania różne eventy typu: "Idol", "1 z 10", "Tyralnia" i inne. Dodatkowo na stanie posiadamy wiele botów muzycznych urozmaicających pobyt na serwerze. Do dyspozycji dla Użytkowników znajdują się 1024 sloty! Codziennie na TSGame.pl przesiaduje w godzinach wieczornych ponad 200 osób. Zapraszamy!
Opublikowano

To lecimy z minusami:

- Zbyt głośna muzyka w strefie muzycznej

- W prezentacji jest napisane, że wasz serwer jest licencjonowany, no wątpię kolego, że kupiłeś AAL za ponad 2000zł.

+ W miarę ładny wygląd kanałow (To zależy od gustu)

Opublikowano
- W prezentacji jest napisane, że wasz serwer jest licencjonowany, no wątpię kolego, że kupiłeś AAL za ponad 2000zł.

Ogólnie ASQ jest 4, więc wystarczyło się złożyć i jest ;)

- Zbyt głośna muzyka w strefie muzycznej

Weźmiemy to pod uwagę, choć wiele osób woli jak na kanałach muzycznych jest głośniej, co znów na poczekalni zdecydowanie tak być nie może i nie jest ;)

Dzięki za opinię! :D

Opublikowano

Polecam. Trwały serwer , ładne ikonki , różnego rodzaju piosenki na kanałach , ładny estetyczny układ kanałów. Polecam!!!.

Opublikowano

Źle nie jest ale:

- po co pod każdym kanałem admina jest "Mam sprawę"(macie przecież centrum pomocy)???

- panel bardzo odstaje od wyglądu strony (poza tym moglibyście mieć jakieś informacje na tej stronie a nie tylko odnośniki do fb) [a i jeszcze tak a propo regulaminu i rekrutacji na stronie to polecam marginesy]

- zegar na 4 spacerach to jakieś nieporozumienie (jak dla mnie jest to oznaka braku doświadczenia, bo w ogólne nikt nie ma zegarka w prawym dolnym rogu, poza tym niepotrzebny spam w logach)

- strefa muzyczna zdecydowanie za duża a tytuły w nazwach niepotrzebnie zaśmiecają logi

- nazwy kanałów w strefie eventowej bardzo nieestetyczne

- gustuje raczej w prostych spacerach (zwykłe proste linie) ale to już kwestia gustu

Opublikowano

Źle nie jest ale:

- po co pod każdym kanałem admina jest "Mam sprawę"(macie przecież centrum pomocy)???

- panel widać że brany gotowiec z net-a i bardzo odstaje od wyglądu strony (poza tym moglibyście mieć jakieś informacje na tej stronie a nie tylko odnośniki do fb) [a i jeszcze tak a propo regulaminu i rekrutacji na stronie to polecam marginesy]

- zegar na 4 spacerach to jakieś nieporozumienie (jak dla mnie jest to oznaka braku doświadczenia, bo w ogólne nikt nie ma zegarka w prawym dolnym rogu, poza tym niepotrzebny spam w logach)

- strefa muzyczna zdecydowanie za duża a tytuły w nazwach niepotrzebnie zaśmiecają logi

- gustuje raczej w prostych spacerach (zwykłe proste linie) ale to już kwestia gustu

1. Przydatne, gdyż jeżeli ktoś ma sprawę do wybranego administratora, wchodzi do niego na mam sprawę, dzięki czemu nie wszyscy dostają Poke. Po drugie osobiście dla mnie jest to estetyczna opcja, bo kanały administracyjne się nie zlewają jak to bywa na innych serwerach

2. Tak niby gotowiec, ale sprawdzony, działający na dobrym poziomie. Mieliśmy również gotowca od wruczka, lecz jest on na 99,9% serwerów w Polsce(i nie tylko) więc sobie odpuściliśmy. Poza tym popatrz na to z innej strony, jeżeli coś się stanie z serwerem, strona również polegnie, więc nie lepiej od razu poinformować społeczność, że aktualnym i niezależnym źródłem informacji jest nasz FanPage? Strona do rekrutacji jest z wordpressa, nie jest to ukryte w żaden sposób, fakt odstaje całkowicie graficznie pod względem reszty lecz nie jest aktualnie używana, została na "w razie w".

3. Kwestia zegarka kto kwestia gustu, fakt było to już x lat temu ale estetycznie wygląda jak się ktoś połączy i widzi poczekalnie, nad nią strefę muzyczną i pod nią zegarek, nie od razu publiki z osobami

4. Jeżeli chodzi o logi, robimy serwer, żeby był przyjazny ludziom czy chodzi w tym wszystkim żeby zaoszczędzić te parę MB dziennie w logach, które i tak są co x czas usuwane?

5. Tutaj przyznaję rację, weźmiemy to pod uwagę! ;)

6. Dokładnie, tylko kwestia gustu, nie każdemu dogodzisz jednym :p

Dziękujemy za opinię ;)

Opublikowano

Źle nie jest ale:

- panel widać że brany gotowiec z net-a i bardzo odstaje od wyglądu strony (poza tym moglibyście mieć jakieś informacje na tej stronie a nie tylko odnośniki do fb) [a i jeszcze tak a propo regulaminu i rekrutacji na stronie to polecam marginesy]

1. Przydatne, gdyż jeżeli ktoś ma sprawę do wybranego administratora, wchodzi do niego na mam sprawę, dzięki czemu nie wszyscy dostają Poke. Po drugie osobiście dla mnie jest to estetyczna opcja, bo kanały administracyjne się nie zlewają jak to bywa na innych serwerach

2. Tak niby gotowiec, ale sprawdzony, działający na dobrym poziomie. Mieliśmy również gotowca od wruczka, lecz jest on na 99,9% serwerów w Polsce(i nie tylko) więc sobie odpuściliśmy. Poza tym popatrz na to z innej strony, jeżeli coś się stanie z serwerem, strona również polegnie, więc nie lepiej od razu poinformować społeczność, że aktualnym i niezależnym źródłem informacji jest nasz FanPage? Strona do rekrutacji jest z wordpressa, nie jest to ukryte w żaden sposób, fakt odstaje całkowicie graficznie pod względem reszty lecz nie jest aktualnie używana, została na "w razie w".

3. Kwestia zegarka kto kwestia gustu, fakt było to już x lat temu ale estetycznie wygląda jak się ktoś połączy i widzi poczekalnie, nad nią strefę muzyczną i pod nią zegarek, nie od razu publiki z osobami

4. Jeżeli chodzi o logi, robimy serwer, żeby był przyjazny ludziom czy chodzi w tym wszystkim żeby zaoszczędzić te parę MB dziennie w logach, które i tak są co x czas usuwane?

Dziękujemy za opinię ;)

1. Jeżeli ktoś ma sprawę do wybranego administratora to po prostu do niego napisze, przy dużych serwerach 200+ każde kilka kanałów jest na wagę złota ponieważ jak wiemy czym mniej kanałów tym łatwiej się odnaleźć na serwerze nowym użytkownikom.

2. Nie krytykuję korzystania z gotowca, krytykuję to że nikt nie zdał sobie nawet tyle trudu aby zmienić kolory na pasujące do strony albo na odwrót. Co masz na myśli mówiąc "jeżeli coś się stanie z serwerem, strona również polegnie" mam nadzieję że nie macie strony na tym samym serwerze co teamspeak. Jeżeli strona do rekrutacji została w razie czego to wystarczyło ukryć link.

3. Patrz pkt. 1. Każdy kanał jest ważny a taki zegarek naprawdę nie jest potrzebny, czy wygląda dobrze czy źle to już inna sprawa liczy się to że nie ma racji bytu.

4. Patrz pkt. 1 Jeżeli chcecie wyświetlać informacje o piosenkach to czemu nie zrobić jednego kanału i w description wypisać wszystkie informacje?

Podsumowując: To się tak mówi ale dwa kanały tu dwa tam i drzewko nam się wydłuża co na pewno nie ułatwia sprawy nowym userom, przy tej liczbie osób którą macie jest jeszcze znośnie ale co się stanie przy 400+ ....?

Opublikowano

Źle nie jest ale:

Dziękujemy za opinię ;)

1. Jeżeli ktoś ma sprawę do wybranego administratora to po prostu do niego napisze, przy dużych serwerach 200+ każde kilka kanałów jest na wagę złota ponieważ jak wiemy czym mniej kanałów tym łatwiej się odnaleźć na serwerze nowym użytkownikom.

2. Nie krytykuję korzystania z gotowca, krytykuję to że nikt nie zdał sobie nawet tyle trudu aby zmienić kolory na pasujące do strony albo na odwrót. Co masz na myśli mówiąc "jeżeli coś się stanie z serwerem, strona również polegnie" mam nadzieję że nie macie strony na tym samym serwerze co teamspeak. Jeżeli strona do rekrutacji została w razie czego to wystarczyło ukryć link.

3. Patrz pkt. 1. Każdy kanał jest ważny a taki zegarek naprawdę nie jest potrzebny, czy wygląda dobrze czy źle to już inna sprawa liczy się to że nie ma racji bytu.

4. Patrz pkt. 1 Jeżeli chcecie wyświetlać informacje o piosenkach to czemu nie zrobić jednego kanału i w description wypisać wszystkie informacje?

Podsumowując: To się tak mówi ale dwa kanały tu dwa tam i drzewko nam się wydłuża co na pewno nie ułatwia sprawy nowym userom, przy tej liczbie osób którą macie jest jeszcze znośnie ale co się stanie przy 400+ ....?

Pewnie i masz rację, że przysłowiowy "grosz do grosza", lecz taki styl panuje na TSGame.pl od samego początku jego istnienia i nie chcemy się tego pozbyć, co nas po prostu przypomina(nie kojarzę serwera, który by miał bardzo podobne ułożenie kanałów, a wszystko jest na swoim miejscu, nowi użytkownicy instynktownie zjeżdżają trochę niżej i od razu strefa publiczna), nie chodzi tylko o maksymalną "optymalizację" co równa się upodobnienie się do wielu innych serwerów. Ta strona, fakt zostanie ukryta :p i wracając do drugiego punktu, mamy tak wszystko rozplanowane, że strona znajduje się na tym samym serwerze co aplikacja, by zmniejszyć koszty, bo jako tako licencja to nietania rzecz, a jeżeli wszystko chodzi jak należy po co to rozdzielać i robić sobie dodatkowe koszty?

@edit1

A jeżeli chodzi o informację o piosenkach zdecydowanie lepiej tak niż dać wszystko w opis kanału, bo większość nie wie w ogóle, że istnieje coś takiego jak description/opis bota, a znów w nazwie jednego większość utworów się nie zmieści fizycznie.

Opublikowano

Z tego co widzę to już któraś prezentacja owego serwera. Nowa edycja, jakieś poważne zmiany, czy coś? :D

Prezentacja taka se, ani nie powala ani nie jest brzydka. Trochę za dużo tekstu w jednym miejscu jak dla mnie, ale cóż.

Co do stronki, no to o tyle o ile ten wasz panel jest niby fajny, to sama strona jest bardzo niechlujna i tragiczna.

Sam serwer:

Zebranie Adminów 04.12.2016 20:00

Tego typu rzeczy to trochę żart, mamy już prawie 4 miesiące od tamtej daty :(( 

Daje to wrażenie jakby od tego czasu nic się nie zmieniło :D

Kontynuacja w spoilerze.

Wynki

System Lv

<18:32:24> Channel "[cspacer1]─ .──▄▀▀▀▄───▄▀▀▀▄─▄▀▀▀▄" was renamed to "[cspacer1]─▄.──▄▀▀▀▄───▄▀▀▀▄──▄.─" by "(m-bot) Manager"
<18:32:24> Channel "[cspacer2]▀─.──▀▄▄▄▀─▀───▄▄.─.───." was renamed to "[cspacer2]▀─.──▀▄▄▄▀─▀───▄▄.─▀─.─" by "(m-bot) Manager"
<18:32:24> Channel "[cspacer3]──.──────.─▄─────.─.───." was renamed to "[cspacer3]──.──────.─▄─────.───.─" by "(m-bot) Manager"
<18:32:24> Channel "[cspacer4]──.──▀▄▄▄▀───▀▄▄▄▀─▀▄▄▄▀" was renamed to "[cspacer4]──.──▀▄▄▄▀───▀▄▄▄▀───.─" by "(m-bot) Manager"

Jak dla mnie to nieporozumienie. Jak na tak duży serwer, i tak duży spam w logach macie, a to nie dość że jest brzydkie, to nawet nie jest przydatne (czyt. dolny pasek Windows spełnia swoją funkcję w 100%).

Sam wygląd drzewka jest okej, ale mieszanina ikonek nie przypadła mi do gustu, według mnie są one po prostu brzydkie, czy to jako całość czy to nawet osobne style.

Ogólnie neutral, czekałem na coś co by mnie powaliło, nie stało się.

P.S co do bezpieczeństwa, włączcie se logi na File Transfer i Channelsy bo jak ktoś spróbuje coś odwalić to nawet nie będziecie wiedzieć  B)

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Z tego co widzę to już któraś prezentacja owego serwera. Nowa edycja, jakieś poważne zmiany, czy coś? :D

Prezentacja taka se, ani nie powala ani nie jest brzydka. Trochę za dużo tekstu w jednym miejscu jak dla mnie, ale cóż.

Co do stronki, no to o tyle o ile ten wasz panel jest niby fajny, to sama strona jest bardzo niechlujna i tragiczna.

Sam serwer:

Zebranie Adminów 04.12.2016 20:00

Tego typu rzeczy to trochę żart, mamy już prawie 4 miesiące od tamtej daty :(( 

Daje to wrażenie jakby od tego czasu nic się nie zmieniło :D

Kontynuacja w spoilerze.

Wynki

System Lv

<18:32:24> Channel "[cspacer1]─ .──▄▀▀▀▄───▄▀▀▀▄─▄▀▀▀▄" was renamed to "[cspacer1]─▄.──▄▀▀▀▄───▄▀▀▀▄──▄.─" by "(m-bot) Manager"
<18:32:24> Channel "[cspacer2]▀─.──▀▄▄▄▀─▀───▄▄.─.───." was renamed to "[cspacer2]▀─.──▀▄▄▄▀─▀───▄▄.─▀─.─" by "(m-bot) Manager"
<18:32:24> Channel "[cspacer3]──.──────.─▄─────.─.───." was renamed to "[cspacer3]──.──────.─▄─────.───.─" by "(m-bot) Manager"
<18:32:24> Channel "[cspacer4]──.──▀▄▄▄▀───▀▄▄▄▀─▀▄▄▄▀" was renamed to "[cspacer4]──.──▀▄▄▄▀───▀▄▄▄▀───.─" by "(m-bot) Manager"

Jak dla mnie to nieporozumienie. Jak na tak duży serwer, i tak duży spam w logach macie, a to nie dość że jest brzydkie, to nawet nie jest przydatne (czyt. dolny pasek Windows spełnia swoją funkcję w 100%).

Sam wygląd drzewka jest okej, ale mieszanina ikonek nie przypadła mi do gustu, według mnie są one po prostu brzydkie, czy to jako całość czy to nawet osobne style.

Ogólnie neutral, czekałem na coś co by mnie powaliło, nie stało się.

P.S co do bezpieczeństwa, włączcie se logi na File Transfer i Channelsy bo jak ktoś spróbuje coś odwalić to nawet nie będziecie wiedzieć  B)

Jeżeli chodzi o "edycję" to jedyną zmianą jest fakt, że z poprzedniego teamu zostały tylko dwie osoby, którą jest Pavellos i DragoN oraz o pełną automatyzację :p rok temu jedyny bot który funkcjonował był do poke'owania adminów z tego co mi wiadomo. Działo się tak gdyż wtedy jeszcze inne osoby stały u władzy i były zdecydowanie za tym, aby aplikacje nie zabierały "pracy" Administratorom niższej rangi :D

Jeżeli chodzi o zebranie, hm nie to że się nie zmienia, ale całkowicie przerzuciliśmy się na FB, co jest lepsze jeżeli chodzi o planowanie nowszych rozwiązań, gdyż jeżeli kogoś nie ma to odczyta to później

System Lv - niby spam ale dość duża rywalizacja między użytkownikami, którym się to naprawdę podoba ^^

Cóż jeżeli chodzi o ten zegarek, weźmiemy jednak pod uwagę usunięcie go ;)

Dzięki za rady! ;)

Opublikowano

Hahaha nie rozśmieszaj mnie... mam pisać do teamspeak'a.. hahahah

Moim zdaniem jeśli ją zakupiliście to nie ma problemu w podesłaniu jednego screenshota..

Opublikowano

Ja również nie widzę problemu abyś pokazał screena z panelu.

Serwer nawet może być...

Użytkowników trochę siedzi, a to jak wygląda zależy od gustu.

lubie-to-png.png

Opublikowano

Hahaha nie rozśmieszaj mnie... mam pisać do teamspeak'a.. hahahah

Moim zdaniem jeśli ją zakupiliście to nie ma problemu w podesłaniu jednego screenshota..

Sam sobie odpowiedziałeś "Hahaha nie rozśmieszaj mnie". Chyba pomyliłeś temat jeżeli myślisz że Ci pokażemy. Może od razu z załącznikiem? My niczego udowadniać Tobie nie musimy. Masz wątpliwości? Pisz do supportu TeamSpeaka ;)

Ja również nie widzę problemu abyś pokazał screena z panelu.

Serwer nawet może być...

Użytkowników trochę siedzi, a to jak wygląda zależy od gustu.

Niestety tutaj nie ma panelu tylko plik wrzucony do folderu z aplikacją ts :) oraz  dziękujemy za opinię! ;)

Opublikowano

Dobrze, czyli zmieniam opinie, nie polecam tego serwerka :)

Twoje zachowanie w tym momencie jest żałosne, byś nie miał nic do ukrycia to byś pokazał, ponieważ to trwa krócej niż pisanie tych twoich postów.

Sporo serwerów stoi na crack licencji a ty nadal próbujesz się wypierać, że kupiliście AAL, co jest śmieszne.

Opublikowano

To się już nazywa nachalność. Jak nie wierzysz, to odsyłam ;) Nie każdy Polak to "cebula", który nie wyłoży na licencje +500zł.

@edit1

zgodnie z radami zostały zmienione takie rzeczy jak:

- usunięty 4kanałowy zegar

- usunięty dosyć nieaktualny termin zebrania administracji

- poprawiona została estetycznie strefa eventowa, jak i regulaminy każdej z konkurencji

- poprawione kolory w panelu, które są wręcz takie same jak na stronie głównej

- dodane marginesy na stronach, oraz usunięte nieaktualne informacje

- zmniejszona głośność botów muzycznych w strefie muzycznej

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...