Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Technika Ts3

Najarany332

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Poszukuje technika Ts3 który potrafi postawić server od podstaw czyli Permisje Kanały Konfiguracje Botów,

Na pewno chciałbym osobę zaufana która nie zrobi mnie bambuko ani nie wycofa się po paru dniach 

​Co do maszyny botów domeny nie ma się co martwić Opłacam to wszytko ja

Więcej Info Pw/Skype:najarany333 

Opublikowano

Szukasz osoby godnej zaufania i polecenia teraz to mnie rozbawiłeś <haha> 

wśród tej cebulandii takiej osoby nie znajdziesz oni tu się wszyscy na wzajem sprzedają za byle gówno.

Szczerze odradzam Ci szukania technika na tym forum tak jak i reszty administracji.

Opublikowano

Na tym forum niestety nie ma osób zaufanych polecam poszukać gdzie indziej tutaj każda osoba z techników liczy by tylko zrobić mass bana więc nie znajdziesz osoby godnej zaufania.

Opublikowano

Na tym forum niestety nie ma osób zaufanych polecam poszukać gdzie indziej tutaj każda osoba z techników liczy by tylko zrobić mass bana więc nie znajdziesz osoby godnej zaufania.

A Ty się bawisz w nowego psa dejmiena? W każdym temacie wypowiadasz się zaraz pod nim jak idiota.

Co do tematu to zgodzę się z kolegami up, to nie jest odpowiednie miejsce do szukania jakiejkolwiek administracji - sprawdzone.

• 3 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...