Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.11][Inne] McHusi.pl

Aides

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spawn kiedyś już widziałem, z tego co pamiętam chyba dostępny jest w internecie do pobrania.

Jaki z tego morał? Twoja wypowiedź nic nie wnosi do tematu, następnym razem jeśli już opiniujesz serwer postaraj się bardziej rozwinąć swoją wypowiedź.

Tego typu wypowiedzi to najzwyklejsze nabijanie postów.

Fakt mapa jest z internetu. Dokładnie z pl*netminecraft.

My wolimy zająć się dopieszczeniem pluginów i wygodą dla graczy, niżeli budowaniem mapy.

Jeżeli mamy możliwość skorzystania z gotowca po prostu go użyjemy. To tylko RESP Point, nie wnosi zbyt wiele do samej gry.

A spawn jest przyjemny dla oka i znajduje się na nim wszystko co potrzebne  :)

Pozdrawiamy ~Ekipa mchusi.pl

Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! 

Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!)

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Opublikowano

Gorąco polecam ten serwer. Widzę, że nawet tamtejsi gracze są na wyższym, dojrzałym poziomie. Póki co, jest Nas niewielu, i ja jako gracz, zapraszam wszystkich, aby urozmaicić nam wszystkim grę. Do zobaczenia na serwerze mordy ;*

Mc.HellDeen.Net | Wersja 1.19.3 | Królestwa

337297326_914034819917926_1513810974883148546_n.png

Opublikowano

Ze względu na administrację polecam bardzo. Gram aktualnie na skyblocku pod ich opieką i naprawdę- wspaniały kontakt z administracją, otwarci na sugestię.
Co do serwera, nie gustuje w survivalach bez modyfikacji, lecz po chwili grania się wciągnąłem :)

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Wszedłem, pograłem i powiem, że serwer bardzo dobry. Mega płynny, ciekawe dodatki tj. katapulty, skrzynie na broń itd. Liczba graczy dwucyfrowa więc jest z kim grać.

Opublikowano

Gorąco polecam ten serwer. Widzę, że nawet tamtejsi gracze są na wyższym, dojrzałym poziomie. Póki co, jest Nas niewielu, i ja jako gracz, zapraszam wszystkich, aby urozmaicić nam wszystkim grę. Do zobaczenia na serwerze mordy ;*

Ze względu na administrację polecam bardzo. Gram aktualnie na skyblocku pod ich opieką i naprawdę- wspaniały kontakt z administracją, otwarci na sugestię.

Co do serwera, nie gustuje w survivalach bez modyfikacji, lecz po chwili grania się wciągnąłem :)

Wszedłem, pograłem i powiem, że serwer bardzo dobry. Mega płynny, ciekawe dodatki tj. katapulty, skrzynie na broń itd. Liczba graczy dwucyfrowa więc jest z kim grać.

Dziękujemy za opinie  :lenny:  :pls: 

@Refreshuje

Więcej informacji: 

https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu

Opublikowano

Serwer godny uwagi ! Polecam !

Serwer godny uwagi, docenienia, Administracja sumienna, pracowita. Masa włożonej pracy w serwer, gorąco polecam :).

Dziękujemy za opinię. :D Zapraszamy na serwer ;) 

Więcej informacji: 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...