Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DraxiaMT2 [Dedyk] [4Fun]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa? bo mi nie działa ile online

Działa, ale nie polecam, strasznie pobugowany jest.

W Jinno jakieś 15 osób jest.

Opublikowano

NIE POLECAM. GÓWNO I TYLE. Pan Admin Szymon czy jak mu tam, mówił "Po co beta, testowałem z kolegami". Gówno potestowałeś, jak nawet nie zauważyliście, że w niektórych miastach nie ma co niektórych npc, sety zbroi nic sie tu nie liczą, bo maksymalna jest zbroja na 100 i nie da się zrobić tej na 250 lv. 

Ogólnie klient wygląda jakby był gdzieś z max 2010 roku. 

Pytanie nasuwa się samo: Na cholere stawiać takie gówno? :) 

I jeszcze Pan Admin, wielce szczesliwy ze na starcie jest 50 osób xD

Najs. 35 minut po starcie, admin napisał "Zapraszam na start o 19" oraz "robie reset postaci" 
Nie no nigdy w życiu nie widziałem nigdzie tak nieogarniętej administracji xD Śmiech na sali. Mi byłoby wstyd stawiać takie gówno xDD

Opublikowano

Dziala wam serwer ? Bo mi nie ;/

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

NIE POLECAM. GÓWNO I TYLE. Pan Admin Szymon czy jak mu tam, mówił "Po co beta, testowałem z kolegami". Gówno potestowałeś, jak nawet nie zauważyliście, że w niektórych miastach nie ma co niektórych npc, sety zbroi nic sie tu nie liczą, bo maksymalna jest zbroja na 100 i nie da się zrobić tej na 250 lv. 

Testowali z kolegami tak, że nie zauważyli nawet tego, że przy mixowaniu EQ bony znikają. 

Bon na ludzi wchodzi w 3% a silny na klasy w 15 jak się nie myle. 

Hełmu się nie da przerobić. 

Tych bugów jest więcej niż graczy...

Opublikowano

Testowali z kolegami tak, że nie zauważyli nawet tego, że przy mixowaniu EQ bony znikają. 

Bon na ludzi wchodzi w 3% a silny na klasy w 15 jak się nie myle. 

Hełmu się nie da przerobić. 

Tych bugów jest więcej niż graczy...

bon na ludzi wchodzi 10%, co nie zmienia faktu, że dno jak chu* :D Ciekawe czy PAN ADMIN coś sie tu jeszcze wypowie :D

Dziala wam serwer ? Bo mi nie ;/

Nie działa bo pan admin stwierdził wystartuje jeszcze raz o 19 bo jest w pi*de bugów. :) Tak to sobie śmieszek potestował z kolegami, że nie zauważył nic, a wystarczyło pograć 2 minuty i bug na bugu widać :D Jak nie zaczynałeś to nawet nie polecam zaczynać :D 

Opublikowano

Już wyłączyli czy jak bo chce się pobawić :c

Pisałem koledze wyzej. Start bedzie drugi raz o 19. Podejrzewam ze dzis jeszcze pare razy xD 

Opublikowano

Co sie dzieje bo nie ogarniam ;/

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

dlaczego nie da sie zarejestrowac na stronie?

już idzie się zarejestrować, zobaczymy narazie spoko na walkę, czyżby przerwa na to aby wbijamy max bony?

Czego tutaj szukasz?

Opublikowano

Polecam serwer w ch... :D 
Napisałem na wołaj: W ch.. stabilny serwer( ch wywala jedno po drugim co 5/10 min) , po czym admin odpisał "nom", a jakieś 2/3 min później dostałem bana :D SZYMEK Naucz się przyjmować krytyke na klatę :D Nie dość, że zrobiłeś gówniany serwer to jeszcze dostałem bana za to, że... no właśnie, Czemu? :) 

<a href=https://zapodaj.net/c2967da69d128.jpg.html>0318_194448.jpg</a>

Opublikowano

Napisałem na wołaj: W ch.. stabilny serwer( ch wywala jedno po drugim co 5/10 min) , po czym admin odpisał "nom", a jakieś 2/3 min później dostałem bana :D SZYMEK Naucz się przyjmować krytyke na klatę :D Nie dość, że zrobiłeś gówniany serwer to jeszcze dostałem bana za to, że... no właśnie, Czemu? :) 

Ja ci powiem za co ZA GŁUPOTĘ. 

Opublikowano

Ja ci powiem za co ZA GŁUPOTĘ. 

Rozwiń :)

Opublikowano

Wyskakują mi 3 podstawowe okienka po wpisaniu danych do logowania, potem Loguję.. i wyskakuje mi nieprawidłowy login lub hasło?

Na stronie wszystko działa, gorzej z serwerem.

Nawet nie mam jak wejść sprawdzić jak Wam idzie. :s

Opublikowano

Wyskakują mi 3 podstawowe okienka po wpisaniu danych do logowania, potem Loguję.. i wyskakuje mi nieprawidłowy login lub hasło?

Aktualnie naprawiamy problem z wywalaniem ch

Opublikowano

Aktualnie naprawiamy problem z wywalaniem ch

To rozumiem, że po włączeniu serwera powinno mi wszystko działać, czy dalej będzie nieprawidłowe hasło lub login? :s

Wątpię, żeby to miało jakiekolwiek powiązanie w sprawie.

Opublikowano

Naprawiacie problem z wywalaniem CH, a ranking zniknął z powodu?

To raczej jakiś większy błąd niżeli samo CH  :yay:  :yay:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...