Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DraxiaMT2 [Dedyk] [4Fun]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może zawitam, bo czekałem na taki serwer. A nie syf serwery typu persergi czy jakkolwiek się to piszę czy LS10

Opublikowano

jakby nie było bs'a to polecam sb pobierać bs by unpublished :D

Opublikowano

Lujek Nie ma Bsa bo go nie dodales ;/

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

1. Reje nie działa - Problem z MySQL.
2. Co do rejestracji pozdro ze w haśle nie można dać nawet dużej litery, nie wspominając o znakach szczególnych (przy wpisaniu dużej litery pojawia sie informacja "Haslo mo�e zawiera� tylko cyfry i litery."

Opublikowano

2. Co do rejestracji pozdro ze w haśle nie można dać nawet dużej litery, nie wspominając o znakach szczególnych (przy wpisaniu dużej litery pojawia sie informacja "Haslo mo�e zawiera� tylko cyfry i litery."

Akurat reje dziala bo rejestrują się co chwile

Opublikowano

Próbowałem się rejestrować ale za każdym razem resetuje się formularz a konto nie jest utworzone. Dodam że nie pokazuje się żaden komunikat błędu danych. (Pomijam fakt dobrania kolorów formularza, nic nie widać)

ahrimaniatime.png

Opublikowano

Akurat reje dziala bo rejestrują się co chwile

klienta byś zedytował a nie na mnie zwalasz że nie dodałem xD ja ci tylko pomogłem odpalić serwa xD

Opublikowano

Serwer 4fun a pelerynk tylko 80 na start, a gdzie niekończąca się ?

na c**j ci pele na serwerze, na którym masz max lvl a start ? :O

Opublikowano

Polecam serwer i zapraszam :)

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

Serwer od nonam'ów. zwykły kotlet, nic więcej.

Do zabawy pewnie w sam raz, ale zalezy czy balans chociaz jest. -,- 

@malagamax

Aha, czyli według Ciebie trzeba być rozpoznawanym na scenie metina, żeby móc zrobić swój serwer i zareklamować się na MPC? Mentalność psiego gówna.. nic więcej

@topic

są 2 różne sklepy z broniami i zbrojami, czym różni się sklep z stalkami od tego drugiego?

Pozdrawiam

SkullCandy:)

Opublikowano

Zapowiedz na YT: ese1

Cytat

Opublikowano

Pytałem wcześniej zapytam i teraz po co wam dane w postaci podpowiedzi imie matki zwierzaka etc. Posiadacie zgodę oraz certyfikację na pozyskiwanie takich danych bo jak dla mnie to mogliście zapytać jeszcze o pełne dane osobowe nr telefonu i nr dowodu osobistego oraz karty kredytowej  otrzymam odpowiedz ? 

xDD , to pytanie zabezpieczające jak zapomnisz hasła xD chyba xD

Oh jaki ty bystry jesteś tyle to ja kolego wiem :) ale patrząc na to od zupełnie innej strony kategorie które są do wybrania są przeważnie podpowiedziami do adresów email osoba np. młoda która używa tego samego hasła lub samej podpowiedzi w prosty sposób może dać tej osobie dostęp do swojego adresu email :) myślcie szerzej a nie w ograniczeniach :)

Opublikowano

Pytałem wcześniej zapytam i teraz po co wam dane w postaci podpowiedzi imie matki zwierzaka etc. Posiadacie zgodę oraz certyfikację na pozyskiwanie takich danych bo jak dla mnie to mogliście zapytać jeszcze o pełne dane osobowe nr telefonu i nr dowodu osobistego oraz karty kredytowej  otrzymam odpowiedz ? 

Oh jaki ty bystry jesteś tyle to ja kolego wiem :) ale patrząc na to od zupełnie innej strony kategorie które są do wybrania są przeważnie podpowiedziami do adresów email osoba np. młoda która używa tego samego hasła lub samej podpowiedzi w prosty sposób może dać tej osobie dostęp do swojego adresu email :) myślcie szerzej a nie w ograniczeniach :)

Skoro tak Ci to przeszkadza to czemu by nie dać zupełnie innej odpowiedzi? Przecież nikt Ci nie każe podawać prawdziwych odpowiedzi. Trzeba myśleć szerzej a nie w ograniczeniach :)

Opublikowano

Skoro tak Ci to przeszkadza to czemu by nie dać zupełnie innej odpowiedzi? Przecież nikt Ci nie każe podawać prawdziwych odpowiedzi. Trzeba myśleć szerzej a nie w ograniczeniach :)

Oh twoje pojęcie na temat internetu kończy się chyba na tym forum i na świadomości że internet to zabawa :)

Opublikowano

o której start ??

Start serwera (planowany) jest na 18.03.2017r Godzina 18:00

Opublikowano

o której start ??

Start serwera (planowany) jest na 18.03.2017r Godzina 18:00

Okej :P 

Cytat

Opublikowano

Dobra, wbije. Zobaczymy. xD

Królestwoo:

kein Reich aushwitz

To niezłe królestwoo 

Aushwitz? :O XDDDDDD

Admin będzie klienta poprawiał :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...