Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tutaj Asfen - Szansa na serwer?

.Avixon.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jest to na żadnych plikach dawnych itd, robiłem od terenza trochę rzeczy kupiłem większość robiona przeze mnie i tyle. Serwer na pewno nie będzie kolejnym gownem ani reworkiem.. :) serwer jest przemyślany pod każdym względem i będzie co robić.

Wiesz co to kupione systemy w Pythonie? Czy systemy takie to cały serwer? Sety mapy panel boczny, questy itd klient robiłem ja kupiłem parę fixow do Source gui od siela i tyle. :)

xD

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Eh no stop krytyka krytyka ;/ nie widzicie, że chłopak się stara?

Chłopak chce się wykazać ale no niektórzy nie chcą jemu pozwolić.

Dajcie szanse :) i zobaczymy końcowy etap :)

no bo tutaj wielcy cebulacy muszą hejtować :) tak zwani "wielcy wiedzący"

Ostatnią szanse moglibyście dać. :-P 

asfen też człowiek. troche mniej ogarnięty no ale człowiek. :P

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Kupione systemy czy nie, ważne że sprawne i wnoszą coś do rozgrywki.
Jeżeli serwer będzie stabilny i będzie oferował coś więcej niż to co stoi
aktualnie to ma szanse na sporą grywalność, tym bardziej że jeśli chodzi
o serwery easy/medium to stoją tylko dwa. xD Jak stoi coś jeszcze to 
nie dziwi mnie, że nic o nich nie wiem hahah.

Życzę powodzenia!

Opublikowano

Wiem jak męczysz i prosisz o drugą szansę. Potrafisz przeprosić, dlatego dałabym Ci szansę, aczkolwiek bardziej jestem neutralna co do Twojej osoby.

Opublikowano

Zamiast powodu banicji "Brak powodu" dałabym "Inny powód". Rozwiałoby to wątpliwości, a i wygląda lepiej.

Co do serwera mi to bez różnicy, w dziale prezentacji od dawien dawna widuje się głównie jedno i to samo, więc, jak dla mnie, kolejny temat niczemu nie szkodzi. 

Skoro poświęciłeś 2 lata to szkoda, abyś nie zaprezentował swojej pracy. Nie zostanie przyjęte to trudno, zostanie to będzie Twój mały sukces. Niemniej jednak jeżeli się okaże, że serwer to totalny syf, bug na bugu to tylko się ośmieszysz i jeszcze bardziej zszargasz swoją opinię.

Powodzenia zatem i mam nadzieję, że przez te dwa lata zrobiłeś coś, by ta rozgrywka miała sens :) A i pamiętaj, sety dla szamanki muszą być sztosik to zagram xD

Opublikowano

Pamiętam, że miałem z Tobą parę konfliktów, a głównie z ekipą, którą sobie dobierałeś...

Dosyć duża ilość graczy ma słabe stosunki z twoją osobą, niejedna większa gildia i YT.

Jak dobierzesz porządną ekipę co do forum, jak i w grze - to rób, zobaczymy. Aktualnie jest Samia i Antaris + jakieś pomniejsze serwery, gdzie gra po 150/200 osób. Żeby to wypaliło, to byś musiał pokazać coś nowego + proszę bez bugów :)

Każdy musi mieć szanse na poprawę...

Opublikowano

Eh no stop krytyka krytyka ;/ nie widzicie, że chłopak się stara?

Chłopak chce się wykazać ale no niektórzy nie chcą jemu pozwolić.

Dajcie szanse :) i zobaczymy końcowy etap :)

no bo tutaj wielcy cebulacy muszą hejtować :) tak zwani "wielcy wiedzący"

Ostatnią szanse moglibyście dać. :-P 

asfen też człowiek. troche mniej ogarnięty no ale człowiek. :P

Oh jak lubie takie spierdolone posty :3 Ja tutaj hejtu nie widze tylko same opinie. ;)

Poza tym nie widze sensu robienia takowego tematu jaki istnieje 'czy dacie mi szanse?' bo wiadomo że w większości wpadnie ekipa zjebów i napisze że nie (nie myl ze mną czasem, ja podawałem powody xD) A reszta ma wyjebane :v.

Opublikowano

Mam wyjebane xD.

Chcesz dodawaj nie chcesz nie dodawaj. Co mnie to. I tak nie będe grać na jakiś mediumach czy hardach.

Post bezsensu. Mogleś dodac prezke i tyle a nie dramaty robić i szukać współczucia.

Opublikowano

Mam wyjebane xD.

Chcesz dodawaj nie chcesz nie dodawaj. Co mnie to. I tak nie będe grać na jakiś mediumach czy hardach.

Post bezsensu. Mogleś dodac prezke i tyle a nie dramaty robić i szukać współczucia.

Nie robię dramatów, skoro bym widział że większość jest negatywnie nastawiona odechciało by mi się, jeżeli mam poparcie Makin też wtedy inaczej patrzy aby mi dać szansę.

Temat w sumie można już zamknąć, teraz załatwić parę spraw z Makinem i działać dalej z serwerem.

Start serwera planowany pod koniec Kwietnia.

Opublikowano

Mam wyjebane xD.

Nie robię dramatów, skoro bym widział że większość jest negatywnie nastawiona odechciało by mi się, jeżeli mam poparcie Makin też wtedy inaczej patrzy aby mi dać szansę.

Temat w sumie można już zamknąć, teraz załatwić parę spraw z Makinem i działać dalej z serwerem.

Start serwera planowany pod koniec Kwietnia.

@.Avixon.

wysłałem Ci prywatną wiadomość ;) Proszę o odpisanie.

@topic

Zaraz jak mi kolega odpisze edytuję ten post i napiszę czy warto dawać mu kolejną szansę czy też nie. Wiem, że moje zdanie jest tu c***a warte ale cóż... bywa.

Pozdrawiam

SkullCandy:)

Opublikowano

Tharies kolego pisałem wcześniej, nie wiem czy byłeś slepy parę systemów mam kupionych od siela... napisz do niego nawet nawet gg :)

Opublikowano

Mam wyjebane xD.

Jakoś publike zdobyć trzeba xD 

btw. z pozdrowieniami

dBTQQ6f.png

Opublikowano

Waga klienta będzie wynosiła tylko 650 MB po spakowaniu. :)

Dodatkowo dodałem nową mapę OX, specjalną mapę pod łowienie ryb która będzie specjalnie pod system jeden, Mapę ZUO.

Co sądzicie o zrobieniu Drzewka talentów z umiejętnościami?

I czy robić rajdy w GUI w panelu bocznym czy w Queście standardowo?

Opublikowano

Dodatkowo dodałem nową mapę OX, specjalną mapę pod łowienie ryb która będzie specjalnie pod system jeden, Mapę ZUO.

Jak nauczysz mnie ustawiać bony w sockecie to dostaniesz ode mnie zaktualizowanego dozo gildyjnego od lenta.

Teraz tak na serio.

Co takiego dają ci te mapy na serwerze ?

Gadasz o nich jakby to one były tak naprawdę czymś potrzebnym,

o rozgrywce brak tematu, nie wiadomo nawet czy te swoje "systemsy"

sensownie podpiąłeś pod rozgrywke czy wjebałeś by tylko oko cieszyły. 

Opublikowano

Jak nauczysz mnie ustawiać bony w sockecie to dostaniesz ode mnie zaktualizowanego dozo gildyjnego od lenta.

Teraz tak na serio.

Co takiego dają ci te mapy na serwerze ?

Gadasz o nich jakby to one były tak naprawdę czymś potrzebnym,

o rozgrywce brak tematu, nie wiadomo nawet czy te swoje "systemsy"

sensownie podpiąłeś pod rozgrywke czy wjebałeś by tylko oko cieszyły. 

Wszystko będzie w prezentacji, tak jak mówiłem. Temat można zamknąć.

Opublikowano

Tutaj małe Screeny z serwera:

70231357816559125114.jpg

78521482478298888049.jpg

31462088774014916666.jpg

Ładne i fajne, jaki typ serwera?

Pisałem będzie to Easy/Medium bardziej cięższy Easy/Medium, aby było co robić, lvl wbicie zajęło trochę czasu.

k***a asfen jak to jest itarius :D :D :D :D :D

Beka 

Nie nie stawiaj serwera bo to czysty gotowiec ;c

Opublikowano

Tutaj małe Screeny z serwera:

70231357816559125114.jpg

78521482478298888049.jpg

31462088774014916666.jpg

Ładne i fajne, jaki typ serwera?

Pisałem będzie to Easy/Medium bardziej cięższy Easy/Medium, aby było co robić, lvl wbicie zajęło trochę czasu.

k***a asfen jak to jest itarius :D :D :D :D :D

Beka 

Nie nie stawiaj serwera bo to czysty gotowiec ;c

No to zobaczymy czy to jest Itarius, po prezentacji pisałem że systemy kupione od siela lol...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...