Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Asfena? O.o

.Asfen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanoo wam, wracam na MPCForum po ponad rocznej przerwie.

Brakowało trochę Metina, komputera itd więc z nudów wracam, mam do was pewne pytanie tak wiele się zmieniło ja w tym też! :D

Co sądzicie abym zrobił serwer, abyście dali mi jakąś szansę już na Source gdzie każdy narzekał że ciągle miałem serwery na zwykłym Game bez Source, tak przez przerwę na swoim VPS bawiłem się Sourcem i dosyć sporo się nauczyłem, dodatkowo zacząłem robić sobie mapki, pisać Questy jakoś mi to idzie! Trochę Pajton też! :D

Dali byście mi szansę zrobienia serwera, nawet na starcie tydzień bez ItemShopa żeby nie było że "niby" znów zrobiłem serwer dla hajsów ale okej, taki 1 stabilny serwer chciał bym udowodnić tym że jestem czegoś tam wart potrafię zrobić ciekawy serwer już stabilniejszy niż moje byłe! :D

Piszcie co myślicie, myślę że szansę można dać nikt chyba na tym nie straci? 

A nie chcę robić serwera a potem Hejt łee Asfen zawszę serwery upadały itd, tak upadały ale uciągnąć sam serwer to nie była sztuka nie lada wyzwanie!

Też trafiałem na ludzi nie ufnych, pomagających potem dymiących z kasy, serwera itd.

Dzięki za uwagę. :)

Opublikowano

A co mi szkodzi szanse Ci dam.

Preferuje Serwer medium nie za łatwo nie za trudno dobrze rozpisany z questami dungami itd.

Opublikowano

Ja p******e co za idiota xDDDDDDDDDDD

Pytam czy mam jakąś szansę u ludzi na MPC, graczy bo jeżeli nie bardzo to nie będzie miało sensu. ;)

Pozdrawiam.

Chcę odbudować swoją reputację ze złej na dobrą normalną.

Opublikowano

Nie sądzisz, że lepszym rozwiązaniem jest zamiast pytać po prostu coś zrobić ? 

Opublikowano

Nie sądzisz, że lepszym rozwiązaniem jest zamiast pytać po prostu coś zrobić ? 

Mam zrobione lecz pytam czy jest warto z czymś walić, czy lepiej się wstrzymać. :)

Opublikowano

Ktoś w skrócie przedstawi mi image tego gościa na PW lub tutaj? Kim Ty wgl jesteś , ja Cie np nie znam ale słyszałem że coś tam robiłeś. Jakie miałeś serwery? Kradłeś? :D :D 

Opublikowano

Ktoś w skrócie przedstawi mi image tego gościa na PW lub tutaj? Kim Ty wgl jesteś , ja Cie np nie znam ale słyszałem że coś tam robiłeś. Jakie miałeś serwery? Kradłeś? :D :D

Nie, nie kradłem, słaba reputka ponieważ ufałem ludziom którzy mnie wychujali jak miałem serwery do pomocy + Miałem z 7/8 serwerów które upadały do max 3 tygodni. :)

Także głównie chodziło że upadały lecz jak wiadomo ma się przerwę sporą i się uczy na błędach to serwer po przerwie będzie stać więcej niż starsze. :)

Opublikowano

Nie pytoj bo jego historia jest dłuższa, niż lista nazwisk z II wojny światowej.

Mi to różnicy nie robi ale poważnie chcesz tutaj szukać wsparcia? Nie wiem jak reszta ale ja nie wejdę, nie zagram, szkoda czasu.

@harnaś przedstawił Twoją wizję idealnie :yay:  :yay:

Opublikowano

Nie widzę problemu by ktoś zrobił serwer, tylko bez żadnych pomocy od innych, bo pamiętam że jeden serwer padł tylko dlatego, że dostęp do serwa dostała jedna osoba, a już dalej rozsyłała panel od bambuska z danymi do sql serwera :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...