Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Outfity i mounty "premium"

Kacapek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko, czy outfity i mounty kupione w "store" za TC można używać na faccu?

reklama

Opublikowano

ma ktoś jakieś info na ten temat? Outfity wiem że można nosić na facc ale z mountami nie znalazłem nic

reklama

Opublikowano

Trochę poczytałem o tym i już wiem - to jest Shadow Draptor, już nie do zdobycia. Chociaż nie wiem jak Bubba na nim jeździł, skoro na ctrl + g widać, że ma free account <.<

Q: Will my character keep the shadow draptor mount if my premium time expires?
A: You are able to use the mount as long as you are a premium account. If your premium time runs out and you get a free account again, you have to become a premium account again in order to ride your mounts again.

Opublikowano

No właśnie o to chodzi, jasno widać że jest facc, ale normalnie używa mounta.

reklama

Opublikowano

Ten mount to nie shadow draptor tylko Azudocus, który był do kupienia na tibia.com

@Edit

hmm

Zdobycie mounta daje naszej postaci osiągnięcie Natural Born Cowboy warte jeden punkt. Tylko jak tego mounta zdobyć na Rookgaardzie? Odpowiedź jest prosta i lubiana przez CipSoft - wyłożyć pieniążki na stół i wybulić. Kiedyś okazjonalnie za 180 dni pacca otrzymać specjalnego wierzchowca (Draptor, Armoured Warhorse, Steelbeak lub Crimson Ray), potem już prosto z Tibia Shopu. Łatwo, miło i przyjemnie, czyż nie? By dodatkowo zrobić nieładne i brązowe na głowę Rookstayerów którzy otrzymali Mounta promocyjnie do 180 dni pacca mounty z Tibia Shopu można używać gdy nasze konto ma status darmowy. Inne tylko gdy mamy wykupioną premię.

https://rookie.com.pl/printthread.php?tid=1886

@Edit 2

chyba wszystko jasne tylko potrzebował bym potwierdzenia info :D

Free Account players can tame creatures and earn achievements for them, but they will only be able to ride Rented Horses and not any of the "permanent" mounts unless they activate some Premium Time. However, mounts purchased through the Payment System can be used in-game whenever you want, no matter if you are a free account or a premium account.

http://tibia.wikia.com/wiki/Mounts

reklama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...