Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DraxiaMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A BUG Z WACHLARZEM CHOCIAŻ NAPRAWIONY? :)

Wachlarza to nawet nie ma xD

Czyli naprawiony  xD  xD  xD

Opublikowano

Jak wygląda sprawa z bugami i ich naprawą przed startem?
Dużo macie jeszcze do roboty?
Planujecie jakoś rozkręcić fanpage?

Opublikowano

Jak wygląda sprawa z bugami i ich naprawą przed startem?

Dużo macie jeszcze do roboty?

Planujecie jakoś rozkręcić fanpage?

Planujemy, cały czas pracujemy nad serwerem lecz do 19 powinnismy skonczyc wiec ok 21 bedzie klient

Opublikowano

Polecam ruszyć z forum w dniu startu albo nawet trochę przed - lepsza komunikacja między graczami no i z teamem.

Obecnie nawet nie wiadomo jak się z Wami komunikować szybciej niż na pw mpc.

Opublikowano

Perserga pierdoli o komendach, a jak MPCforum się nimi bawił to /purge ja wpisywalem xD k***a hipokryzja :v

Co do serwera to jeśli ktoś tam grać będzie to będzie można zobaczyć czy warto ale jest dziwne przeczucie, że to szybko padnie

Wtedy nie bylo mnie na pc nawet, więc nie rozumiem cię, poza tym to byl twoj obowiązek żeby tak zrobić ^^Co innego mieć dziury w kodzie jak startowac na gotowcu na starym kodzie... Obrażasz game 2089? xD 

Pierdolicie o "uczeniu sie" jakos przez rok czasu nikt nowy sie nie pojawial nagle sie biora z dupy osoby ciekawe..

Jesteś administratorem serwera więc twoim obowiązkiem jest utrzymywanie porządku na serwerze. xD 

No ciekawe akurat ja jestem nowy jest to mój pierwszy serwer więc nie wcale nikogo nowego nie ma.

Ale to cie nie usprawiedliwia zeby nie robić zmian...

Czlowieku nawet potek ci na start nie chcialo sie usuwac no ludzie szanujmy się, to jest 10 sekund roboty...

A zeby zaraz jakiś as mnie nie wyzywał pod pretekstem " a diamond to twoj koltlet" tylko co innego robić reaktywacje serwera wzorując się na nim, a co innego startować na gotowcu i nic w nim nie zmieniać.

Pozdro na tym serwie będzie działał nawet wh z 2010 roku xD

Nie wzorowałeś się na niczym tylko dostałeś pliki które załatwiłem od cannzasa a były to pliki DiamondMt3 bodajże które robił RysieQ.

i zostawiłem dopisek <3 

Opublikowano

Nie da się zarejestrować cały czas obojętnie czego by sie nie wpisało jest źle hasło oraz kod usunięcia postaci  bez znaczenia co się wpisze czy cyfry czy litery czy litery i cyfry     nie rozumiem po co takie podpowiedzi jak imie matki itd ?  Nie za dużo zbierasz danych   hasło login email  i podpowiedzi ? w jakim celu ci to potrzebne zabezpieczenie przed wtargnięciem na konto no chyba to kpina jakaś 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...