Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DraxiaMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm skoro to jest serwer "PVP" to balans klas będzie ? :) Jak tak to git 

Ogółem nie polecam bo na tych plikach (Derina) jest masa bugów   ^^ Zresztą przekonacie się o tym sami nie polecam tych plików reklame jakąś macie czy tylko ta "Zapowiedz"  ---> która odstrasza graczy...

NIE POLECAM GOTOWIEC PLIKI DERIN JEŚLI BĘDZIE ITEM SHOP TO TYM BARDZIEJ NIE GRAJCIE BO SERWER NICZYM SIĘ NIE RÓŻNI OD DERINA PLIKÓW WIĘKSZOŚĆ Z WAS POTRAFI ZROBIĆ 100* LEPSZE WIĘC JEŚLI KTOS CHCE GRAĆ TO TYLKO PO TO ŻEBY ZABAWIĆ SIĘ BUGAMI WYKORZYSTAĆ NIE DOŚWIADCZONĄ ADMINISTRACJE ITD ;)

SZANUJMY SIĘ ALE TO JEST JAKIS FAKE POD KRADZIEŻ KONT ]

TU MACIE PLIKI JAK COŚ 

http://www.mpcforum.pl/topic/784160-dl-pliki-serwerowe-by-derin/#entry5738844

SzymekXMetin od kiedy mozna po 2 dniach na koncie dodawac zapowiedzi? Dziwne ale jak widać zasady są po to żeby je łamac 

Nie ma jak to komentowac zapowiedz ze to gotowiec a kilka dni temu wstawiać prezentacje gotowca bardziej pobugowanego niż draxia XDDDDDD

daj rozpiske bo ja nie wiem jakie whcodza na plu

Tutaj masz wszystko:

http://wiki.metin2.pl/index.php/Bonusy

wystarczy poszukać.

A czy na stronie http://wiki.metin2.pl/index.php/Bonusy

Masz prezentacje tego serwera?

Nie

Wlasnie

A specjalnie pod 1 prezke (w ktorej to powinno byc ale mniejsza) nie bede na google wchodzil.

Przy okazji komentujesz że mój to gotowiec tylko wiesz ja nie miałem 15 serwerów gotowców w ciągu roku bosman...

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To podaj co dodałeś od siebie skoro tak bronisz się że to nie jest gotowiec Pliki Derina? 

No czekam co tam wgrałeś bo w prezce nic nie wydać sugerujesz iż ja jestem "kurw ą" Skoro chcesz wojny to proszę bardzo 

@Algade @Kubek do kosza z tym gotowcem 

Sugerujesz iz Pliki Derina nie są zbugowane ?!

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

Hmm skoro to jest serwer "PVP" to balans klas będzie ? :) Jak tak to git 

Ogółem nie polecam bo na tych plikach (Derina) jest masa bugów   ^^ Zresztą przekonacie się o tym sami nie polecam tych plików reklame jakąś macie czy tylko ta "Zapowiedz"  ---> która odstrasza graczy...

NIE POLECAM GOTOWIEC PLIKI DERIN JEŚLI BĘDZIE ITEM SHOP TO TYM BARDZIEJ NIE GRAJCIE BO SERWER NICZYM SIĘ NIE RÓŻNI OD DERINA PLIKÓW WIĘKSZOŚĆ Z WAS POTRAFI ZROBIĆ 100* LEPSZE WIĘC JEŚLI KTOS CHCE GRAĆ TO TYLKO PO TO ŻEBY ZABAWIĆ SIĘ BUGAMI WYKORZYSTAĆ NIE DOŚWIADCZONĄ ADMINISTRACJE ITD ;)

SZANUJMY SIĘ ALE TO JEST JAKIS FAKE POD KRADZIEŻ KONT ]

TU MACIE PLIKI JAK COŚ 

http://www.mpcforum.pl/topic/784160-dl-pliki-serwerowe-by-derin/#entry5738844

SzymekXMetin od kiedy mozna po 2 dniach na koncie dodawac zapowiedzi? Dziwne ale jak widać zasady są po to żeby je łamac 

Nie ma jak to komentowac zapowiedz ze to gotowiec a kilka dni temu wstawiać prezentacje gotowca bardziej pobugowanego niż draxia XDDDDDD

daj rozpiske bo ja nie wiem jakie whcodza na plu

Tutaj masz wszystko:

http://wiki.metin2.pl/index.php/Bonusy

wystarczy poszukać.

A czy na stronie http://wiki.metin2.pl/index.php/Bonusy

Masz prezentacje tego serwera?

Nie

Wlasnie

A specjalnie pod 1 prezke (w ktorej to powinno byc ale mniejsza) nie bede na google wchodzil.

Przy okazji komentujesz że mój to gotowiec tylko wiesz ja nie miałem 15 serwerów gotowców w ciągu roku bosman...

Ze co do mnie? xD

Ja skomentowalem ze masz tabele bonow dodac

Znajdz w tym slowo Gotowiec a ci chlopie jajca jezykiem pokrece

Opublikowano

Jedyne co zmieniliście w plikach to chyba nazwe. Wystartujcie, chetnie sie pobawie bugami, których na serwerze jest masa i nawet o nich nie wiecie. Powodzenia, polecić niestety nie mogę. :)

Ja równiez czekam na start :P 

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

Lejecie na nich falą hejtów. Ja osobiście się cieszę, że w końcu nowi technicy, hmm.. może za dużo powiedziane amatorzy w pozytywnym sensie tego słowa, zaczynają tworzyć serwery. Wreszcie jakaś odskocznia od Surków/azprimów i innych śmieciów.

Opublikowano

Lejecie na nich falą hejtów. Ja osobiście się cieszę, że w końcu nowi technicy, hmm.. może za dużo powiedziane amatorzy w pozytywnym sensie tego słowa, zaczynają tworzyć serwery. Wreszcie jakaś odskocznia od Surków/azprimów i innych śmieciów.

ja tam też osobiście wbije :) stare czasy nextmt2 :)

Opublikowano

ogolnie to jestem pozytywnie do nich nastawiony

Niech sie staraja a moze im wyjdzie

Kto wie

Moze doczekam sie czasow kiedy ktos bedzie nowy jako technik i nie bedzie zmieniac nickow/kryc sie w produkcji serwera :)

Opublikowano

To podaj co dodałeś od siebie skoro tak bronisz się że to nie jest gotowiec Pliki Derina? 

No czekam co tam wgrałeś bo w prezce nic nie wydać sugerujesz iż ja jestem "kurw ą" Skoro chcesz wojny to proszę bardzo 

Coś Ci się nie udało wrzucić prezki do kosza bosman atakujesz mój serwer że to gotowiec itd, a tu każdy z forum może potwierdzić że sam miałeś z 10 serwerów w ciągu roku (gotowców) które nie stały dłużej niż tydzień więc proszę Cię o nie pisanie tekstów typu gotowiec skoro sam stawiasz gotowce -,- Przy okazji to mój pierwszy serwer taki prosty chcę zobaczyć jak się prowadzi serwer itd powoli chcę  się uczyć itd mało tu jest osób które to rozumieją lecz są nie którzy i ich szanuję więc ostatni raz Cię prosze nie pisz takich tekstów bo to mnie zniechęca do robienia dalszych projektów... Pewnie zaraz jakieś kozaczki tu wejdą i zaczną rzucać  tekstami typu skoro to twój pierwszy serwer i nic nie masz pojęcia o tym to po co to robisz? Po co stawiasz serwer ? Po co wrzucasz tu tą gównianą prezke ? Każdy kiedyś zaczynał z tworzeniem serwerów a tworzenie serwerów karalne nie jest i każdy może zacząć tworzyć serwer i nikt nie może mu tego zabronić... Nigdy nie stawiałem serwera chcę zacząć tworzyć serwery metodą prób i błędów więc proszę o nie hejtowanie a z resztą róbcie co chcecie mam nadzieję że chociaż zrozumiecie mnie że zbyt dużo nie umiem i uczę się dopiero i cudów tam nie zobaczycie ... Przy okazji hejtami odechciewa się nowym twórcom serwerów robić serwery więc jeżeli dalej będą hejty na nowych twórców to dalej będziecie mogli sobie grać na serwerach tych samych twórców typu Surek...

Opublikowano

Ale o co ty się spinasz? xD

Ja tutaj nie widzę nawet item shopu, tylko typowy serwer do zabawy jak kiedyś hamachi. :v

Nawet nie zarobią, zapewne włożyli swoje pieniążki zarobione na pracach wakacyjnych a ciebie i tak dupa boli nie wiem dlaczego xD

Opublikowano

a 6-7 to bedziesz u npc? :)

Mam plany co do 6-7 czyli wprowadzenie jakiś misji z których będzie można je zdobyć ale u npc nie będzie no chyba że gracze tego będą chcieli to wtedy ankiete dam

Opublikowano

Coś Ci się nie udało wrzucić prezki do kosza bosman atakujesz mój serwer że to gotowiec itd, a tu każdy z forum może potwierdzić że sam miałeś z 10 serwerów w ciągu roku (gotowców) które nie stały dłużej niż tydzień więc proszę Cię o nie pisanie tekstów typu gotowiec skoro sam stawiasz gotowce -,- Przy okazji to mój pierwszy serwer taki prosty chcę zobaczyć jak się prowadzi serwer itd powoli chcę się uczyć itd mało tu jest osób które to rozumieją lecz są nie którzy i ich szanuję więc ostatni raz Cię prosze nie pisz takich tekstów bo to mnie zniechęca do robienia dalszych projektów... Pewnie zaraz jakieś kozaczki tu wejdą i zaczną rzucać tekstami typu skoro to twój pierwszy serwer i nic nie masz pojęcia o tym to po co to robisz? Po co stawiasz serwer ? Po co wrzucasz tu tą gównianą prezke ? Każdy kiedyś zaczynał z tworzeniem serwerów a tworzenie serwerów karalne nie jest i każdy może zacząć tworzyć serwer i nikt nie może mu tego zabronić... Nigdy nie stawiałem serwera chcę zacząć tworzyć serwery metodą prób i błędów więc proszę o nie hejtowanie a z resztą róbcie co chcecie mam nadzieję że chociaż zrozumiecie mnie że zbyt dużo nie umiem i uczę się dopiero i cudów tam nie zobaczycie ... Przy okazji hejtami odechciewa się nowym twórcom serwerów robić serwery więc jeżeli dalej będą hejty na nowych twórców to dalej będziecie mogli sobie grać na serwerach tych samych twórców typu Surek...
moge to wyjasnic sam miales 10 serwow w ciagu roku ta jasne mialem az 1 ale ch.uj lepiej wiesz okej po 2 juz jeden serwer zamknales lstatnio bo gralo az 4 osoby?;) takze nie pisz ze twoj 1 skoro to drugi serwer bo 1 nie wypalil to jedziesz z Derinem i tyle w temacie popatrz na siebie jak oszukujesz kazdego ... Sam sugerujesz iz Azprime i Surek sa smiecie itd chu.j ze umieja 10* wiecej niz ty przeciesz ty nie szukasz wrogow... Jestes najlepszy bo robisz 1 serwer swoj ( drugi twoj serwer jak cos ) Regulamin :

13. W publikacji serwera musi być podany link do pobrania klienta oraz jego dokładny skan.

Skoro nie ma to kosz

Cytat

Opublikowano

Typie Ty serio idź sie lecz to mój pierwszy serwer nigdy nie miałem serwera Ty miałeś i każdy Ci to potwierdzi już bez sensu nie masz żadnych dowodów ze wcześniej miałem serwer a ja mam bardzo dużo dowodów ze ty ich w ...... Miałeś w ciagu roku

Opublikowano

Regulamin :

13. W publikacji serwera musi być podany link do pobrania klienta oraz jego dokładny skan.

Skoro nie ma to kosz

Kolego to nie publikacja a zapowiedź

Opublikowano

Dobra lepiej człowieku wróć do podstawówki i naucz sie czytać ze zrozumieniem pisanie z tobą nie ma sensu jestes za tępy żeby z tobą rozmawiać koniec ja już z tobą nie rozmawiam bo do Ciebie nic nie dociera...

Opublikowano

Dobra lepiej człowieku wróć do podstawówki i naucz sie czytać ze zrozumieniem pisanie z tobą nie ma sensu jestes za tępy żeby z tobą rozmawiać koniec ja już z tobą nie rozmawiam bo do Ciebie nic nie dociera...

Sugerujesz iz ja nie umiem czytac to czemu ty nie dostosujesz sie do regulaminu ktory kazdego obowiazuje ? Nie chcesz rozmawiac to nie pisz i tyle proste dalej nakrecasz temat ja nie odpuszcze to Ci zagwarantuje. Tlumaczysz ze jestem za tepy to ty jestes za tepy skoro piszesz ze mna ... Szczerze mam na to wyjebane i tyle w temacie " Jestes za tepy zeby z toba rozmawiac" - Dojebales zniszczyles mnie tym tekstem teraz ja cos dodam - Kozak w necie pizda w swiecie
Cytat

Opublikowano

Sugerujesz iz ja nie umiem czytac to czemu ty nie dostosujesz sie do regulaminu ktory kazdego obowiazuje ? Nie chcesz rozmawiac to nie pisz i tyle proste dalej nakrecasz temat ja nie odpuszcze to Ci zagwarantuje. Tlumaczysz ze jestem za tepy to ty jestes za tepy skoro piszesz ze mna ... Szczerze mam na to wyjebane i tyle w temacie " Jestes za tepy zeby z toba rozmawiac" - Dojebales zniszczyles mnie tym tekstem teraz ja cos dodam - Kozak w necie pizda w swiecie

przestańcie się kłócić xD lol to zapowiedź serwera metin2 a nie tyralnia

Opublikowano

przestańcie się kłócić xD lol to zapowiedź serwera metin2 a nie tyralnia

no gość ewidentnie ma ze sobą problem chyba dlatego że mu nie może coś wyjść a ten gość zrobił sobie serwer w chwile. 

Sam skaczesz. Co jest tu niezgodnego z regulaminem?

Opublikowano

Mam nadzieje, ze pobijecie obecny rekord stojącego serwera 15 minut.

Jak po stoi 10 i padnie to lapki w góre :D

sracie na serwa, a nextmt2 był na derina i stał xDD

Opublikowano

Perserga pierdoli o komendach, a jak MPCforum się nimi bawił to /purge ja wpisywalem xD k***a hipokryzja :v

Co do serwera to jeśli ktoś tam grać będzie to będzie można zobaczyć czy warto ale jest dziwne przeczucie, że to szybko padnie

Wtedy nie bylo mnie na pc nawet, więc nie rozumiem cię, poza tym to byl twoj obowiązek żeby tak zrobić ^^Co innego mieć dziury w kodzie jak startowac na gotowcu na starym kodzie...

Pierdolicie o "uczeniu sie" jakos przez rok czasu nikt nowy sie nie pojawial nagle sie biora z dupy osoby ciekawe..

No ciekawe akurat ja jestem nowy jest to mój pierwszy serwer więc nie wcale nikogo nowego nie ma.

Ale to cie nie usprawiedliwia zeby nie robić zmian...

Czlowieku nawet potek ci na start nie chcialo sie usuwac no ludzie szanujmy się, to jest 10 sekund roboty...

A zeby zaraz jakiś as mnie nie wyzywał pod pretekstem " a diamond to twoj koltlet" tylko co innego robić reaktywacje serwera wzorując się na nim, a co innego startować na gotowcu i nic w nim nie zmieniać.

Pozdro na tym serwie będzie działał nawet wh z 2010 roku xD

10 sek roboty " DAIMONDmt2- Graczy online: 2"  to czemu twoj serwer tak dlugo byl off "przerwa techniczna" xddd 2 tygodnie elo Persega  techik THE BEST, pierdoli pod prezkami innych serwow a sam nie potrafil włączyc swojego przez 2 tygodnie ELO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...