Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Solid skrypty problem

-Askry-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam problem - mianowicie 90% skryptów z Solida które mam działają w porządku lecz gdy postać wraca do depo i trzeba wrzucić wszystkie itemki do DP to tego nie robi. Powiedzmy uzbierał 6 bp itemów to wrzuca do Depo tylko te itemy które są w tym otwartym ostatnim BP, a pozostałe 5 są zapełnione.. Nic z tym nie robi i biegnie dalej na expa, po jednym  - dwóch wypadach jest już prawie full backpacków i nie starcza mu capa na poty i przez to nie startuje dalej na expa. CO zrobić żeby opróżniał wszystkie BP ?

Za pomoc będą +++

Opublikowano

Te skrypty są przestarzałe, na zaktualizowanych solidach wszystko ładnie działa.

Jedyne co Ci pozostało to przerobić samemu depositera, ew. znaleźć jakiegoś na necie.

.

Opublikowano

To juz raczej zalezy od osoby. Wiem, że na xeno fullafk jest banalny - jest poradnik na forum. Jak wygląda z robieniem full afkow na windbota to nie wiem.

.

Opublikowano

Siemanko, mam problem - mianowicie 90% skryptów z Solida które mam działają w porządku lecz gdy postać wraca do depo i trzeba wrzucić wszystkie itemki do DP to tego nie robi. Powiedzmy uzbierał 6 bp itemów to wrzuca do Depo tylko te itemy które są w tym otwartym ostatnim BP, a pozostałe 5 są zapełnione.. Nic z tym nie robi i biegnie dalej na expa, po jednym  - dwóch wypadach jest już prawie full backpacków i nie starcza mu capa na poty i przez to nie startuje dalej na expa. CO zrobić żeby opróżniał wszystkie BP ?

Za pomoc będą +++

co do Twojego problemu polecam dodać bpreset (lub podobny label, który odpowiada za reset backpacków, sprawdz w lua który odpowiada za otwieranie backpacków) przed labelem z depositem.

Pozdrawiam Wszystkich :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...