Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] OVH.PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchaj, jak ktoś pisze bzdury to mam prawo to naprostować.

Jak ktoś pisze ze się kompromituję to odpowiem że osoby które to piszą są już na tyle skompromitowane że nikt ich nie przebije.

Obrażać siebie też nie pozwolę bo łeb to masz ty.

A co do tematu ovh game jak najbardziej ale tylko oferta game ale serwer dedykowany z tą ochroną dla niektórych jest ponad możliwości portfela więc może skorzystać z takich ofert jak lvlup lub net-speak którzy dzielą dedyki game na kvm, więc możesz mieć to samo przy mniejszych kosztach.

Nie sugeruj się opiniami panów powyżej, dostali bany i im w dupie zadra stoi, dodatkowo co niektórzy związali się z firmą, która poprzez hejt w wykonaniu tych osób próbuje wybić swoje marne usługi i stąd ten hałas.

Serio nie da się do Ciebie pisać normalnie, albo jesteś pierdolonym idiotą, albo tylko udajesz.

Opublikowano

Dalej będziesz spamić i nabijać posty? masz coś do mnie? to twój problem, albo pisz w temacie albo nie pisz wcale.

Jak nie masz nic  mądrego do wniesienia zgodnie z tematem to daruj sobie swoje płytkie docinki.

Opublikowano

Dalej będziesz spamić i nabijać posty? masz coś do mnie? to twój problem, albo pisz w temacie albo nie pisz wcale.

Jak nie masz nic  mądrego do wniesienia zgodnie z tematem to daruj sobie swoje płytkie docinki.

Haha, piszesz do niego, że spami i nabija posty a ty sam to robisz..

Dziwnym trafem teamspeak stał ponad 3 dni i od tamtego czasu ciągle ktoś go wyłączał po ponownym włączeniu (zazwyczaj 3-5godz).

Nic do tego nie mam, bo wiem że miałem crack licencje, no ale sam fakt wyłączania teamspeak'a :)

Dostęp do maszyny miałem tylko i wyłącznie ja, więc ^^

Opublikowano

Jak ktoś pisze ze się kompromituję to odpowiem że osoby które to piszą są już na tyle skompromitowane że nikt ich nie przebije.

A co do tematu ovh game jak najbardziej ale tylko oferta game ale serwer dedykowany z tą ochroną dla niektórych jest ponad możliwości portfela więc może skorzystać z takich ofert jak lvlup lub net-speak którzy dzielą dedyki game na kvm, więc możesz mieć to samo przy mniejszych kosztach.

Nie sugeruj się opiniami panów powyżej, dostali bany i im w dupie zadra stoi, dodatkowo co niektórzy związali się z firmą, która poprzez hejt w wykonaniu tych osób próbuje wybić swoje marne usługi i stąd ten hałas.

Naprostowac haha.. Człowieku.. Ponad 5 osób próbuje dotrzeć do Twojego pustego łba, że tak działa Net-Speak..

Co do "łba" No tak, też mam głowę :) Tylko różnimy się tym, że Ty masz pustą a ja mądra :) A teraz grzecznie opuść ten temat bo to nie odpowiedni dział dla takich jak Ty..

Po krótkiej rozmowie z moderatorem, poprzestaje dyskutować z takim idiot.. Moderator był na tyle szczery, że nie ma sensu dalej z Tobą dyskutować z takim dysmózgiem.

Do autora: OVH z serii GAME.

Opublikowano

To co piszą UP to prawda że szperają po serwerach.

Osobnik weź wyjdź z tego tematu bo robisz tylko syf w temacie a to nie jest dyskusja o przydupasach Pana M.   ( dobrze Ci płaci ? )

Wszyscy doskonale wiedzą że hosting który tak bronisz już jest spalony...

Dejmienek sam wypad, dość już ludziom krwi napsułeś, kto cie słucha? na pewno nie ja i mam gdzieś twoje kretyńskie i chamskie zachowanie na poziomie idioty.

twoja wiedza ogranicza się wyłącznie do kopiuj wklej i to na tyle.

Hosting który bronie nigdy nie był i nigdy nie będzie spalony w odróżnieniu od tego komu ty za kasę tyłek liżesz i dobrze wiemy o kim mowa, boli cie to ze ci bana dali co :D i dobrze inni też powinni.

HaHa.. Poziom idioty to właśnie ty reprezentujesz swoim zachowaniem sam sobie przeczysz twierdząc, że mnie nie słuchasz a odpowiadasz na moje posty robisz z siebie debila większego niż jesteś.

W wolnej chwili napiszę do administracji tego forum o zmianę twojego tytuł użytkownika z Debiutant II na "Debil - Poziom Perfect"

Co do OVH to tylko i wyłącznie z serii GAME

Opublikowano

To twoje posty trzeba prostować. Od kiedy to lvlup.pro dzieli OVH-GAME a nie SYS-GAME czy coś mnie ominęło?

Net-Speak = ingerencja w pliki co było juz setki razy poruszane + blokuja crack licki żeby ludzie slotówki kupowali.

Opublikowano

Serwery VPS od ovh nie nadają się na utrzymywanie aplikacji teamspeak3.

Polecam przejść do resselerów, którzy sprzedają serwery VPS postawionych na serwerach dedykowanych z oferty GAME.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...