Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ikonki] Wielka Paczka

Maja..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sq87rIK.png

Cześć i czołem. Jak większość mnie zna lub nie - wykonuję masę ikonek do działu "Szukasz Ikonek!".

Codziennie dodaję minimum po 20 ikonek do działu. Przychodzę dzisiaj z wielką paczką większości ikonek, które zrobiłam już do działu wymienionego wyżej.

Nie dam screenów z paczek bo byłoby tego znacznie za dużo. Może komuś się będzie chciało to może dodać poniżej.

Ikonek w paczce jest: 2 863 - tyle na dzień dzisiejszy zrobiłam pojedynczych ikonek do działu.

Liczba codziennie wzrasta.

Udostępniam tą paczkę tylko i wyłącznie dlatego, że jestem myśli, że ta paczka pomoże wielu osobom.

Jeśli szukacie jakieś ikonki wystarczy wpisać w wyszukiwarkę daną literkę bądź liczbę i myślę, że znajdziecie.

Jeśli ktokolwiek tu przyjdzie hejtować dodam tylko, że jest to temat dla osób chętnych. 

x

Opublikowano

Brzydka grafika, mogłaś się bardziej postarać.  Takie 1/10

Co do ikonek to niezłe, kawał dobrej roboty :D

Zwłaszcza, że grafika wykonana przez Ciebie. :*

Opublikowano

Bardzo ładne,przejrzyste ikonki. Na pewno jakaś osoba skorzysta z tych ikonek.

Polecam.

Opublikowano

♥♥♥♥ Paczka jak zwykle 11/10. Super na pewno skorzystam.

Opublikowano

Długo się pobiera? ;d

Kilka sekund 

Opublikowano

Długo się pobiera? ;d

Kilka sekund 

Zastanawiam się czy co jakiś czas właśnie nie robić takich zbiorów tylko nie wiem czy to dobry pomysł i czy to w ogóle ułatwia cokolwiek. 

Opublikowano

Fajnie jakbyś zrobiła paczke ikonek. Gdzie będą Gry,4Fun,Województwa ITPITP ;).

Takich nie robię i raczej to się nie zmieni. Chociaż województwa już wielokrotnie robiłam. Na ten moment są chyba 3 style - kółka, kółka z białymi elementami, kwadraty. 

Długo się pobiera? ;d

Kilka sekund 

Swoją drogą czy w paczce są jakieś foldery czy same ikonki? Bo nie chce mi się pobierać tej paczki, a miało nie być folderów i nie wiem teraz czy się nie pomyliłam wczoraj jak przenosiłam. ;_;

Opublikowano

@Maja.. wielkie dzięki, o wiele ułatwiłaś ludziom poszukiwania ikonek z danego stylu udostępniając tą paczkę. 

No i super. O to chodziło, a może Ty mi odpowiesz. Są tam same ikonki czy jakiś folder lub .psd jest? :v

Opublikowano

@Maja.. wielkie dzięki, o wiele ułatwiłaś ludziom poszukiwania ikonek z danego stylu udostępniając tą paczkę. 

No i super. O to chodziło, a może Ty mi odpowiesz. Są tam same ikonki czy jakiś folder lub .psd jest? :v

Nie ma ani folderów ani tym bardziej żadnego pliku o rozszerzeniu .psd

Opublikowano

Nie ma ani folderów ani tym bardziej żadnego pliku o rozszerzeniu .psd

Dziękuję za informację. 

Opublikowano

Jak zwykle sztos <3 przyda się na 1000%

Opublikowano

Dobra paczuszka. Korzystam z Twoich ikonek od dłuższego czasu i bardzo polecam! :)

++

Opublikowano

Sama sobie pobiorę, bo często mi braknie, a te standardowe paczki z internetu już każde ma i są oklepane.  :yay:

Opublikowano

Ikonki jak najbardziej warte polecenie :D

Takie pytanie do ciebie Maju, są tam ikonki z PGC, miały się tam znajdować? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...