Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę adminem lub/i grafikiem

.Judith.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! :)

Chętnie zostanę adminem/grafikiem jakiegoś serwera TS3. Jego popularność nie ma dla mnie znaczenia, byleby działo się tam dobrze i sprawiedliwie, bo nie znoszę ,,równych i równiejszych".

Ogólne informacje o mnie zawarłam w spoilerze

Jestem Judyta, najważniejszą moją cechą jest uśmiech, który nie schodzi mi z twarzy. :D Jestem po części oldschoolem, który nie ma nawet większości portali społecznościowych i nie odnajduje się w dzisiejszym świecie, ale z drugiej strony uwielbiam nową technologię i zdobywanie wiedzy o współczesnych wydarzeniach. Od jakiegoś czasu prowadzę malutki kanał na YouTube, który rozwija się w swoim tempie. 

Nie chcę określać nawet w przybliżeniu mojego wieku, ale jestem starsza, niż może się wydawać - niektórzy po wyglądzie lub głosie potrafią ocenić mnie jako podstawówkę (tudzież gimnazjum... ale już niedługo i gimnazjum będzie podstawówką! :D), co poniekąd jest atutem... No bo kto by nie chciał być młodszy!  :yay:

Gram na elektryku, lubię terrarystykę, ale moim największym hobby jest pomaganie ludziom: nie na pokaz, tylko tak, aby realnie zmieniać... może nie tyle czyjeś życie, bo to za dużo powiedziane, lecz chociaż zmieniać czyjś dzień na lepszy.

Admin

Plusy

+ Prowadziłam wiele serwerów gildyjnych i zazwyczaj sama od podstaw zajmowałam się permisjami. Jeśli chodzi o TS'y, to jestem perfekcjonistką, uwielbiam dbać o szczegóły i każdy szczegół: nawet wygląd jednej głupiej ikonki na tle innych ma dla mnie duże znaczenie. :D

+ Uwielbiam rozmawiać z ludźmi, jestem duszą towarzystwa i 100-procentową ekstrawertyczką. Wiecznie się uśmiecham i we wszystkich aspektach życia kieruję się optymizmem.

+ Mam duże doświadczenie w rozwiązywaniu trudnych sytuacji. Wspomniałam, że prowadziłam TS'y gildyjne, co wiąże się też z tym, że byłam liderem wielu gildii. Bawienie się w ,,rządzenie ludźmi" zajęło mi łącznie ładne kilka lat... A że starałam się działać najsprawiedliwiej jak się da i i nie uciekać od problemów, to całkiem sporo nauczyłam się o ludziach (nie mówię, że się na nich znam, bo to, że ktoś zna się na ludziach to jedna z najczęstszych głupot wypowiadanych przez osoby w moim wieku... Troszeczkę o nich wiem i tyle). Mam też dużo doświadczeń dotyczących różnych sytuacji pseudo-bez wyjścia.

Kulturka przede wszystkim: w ciągu ostatnich dwóch-trzech lat użyłam jakiegokolwiek ciężkiego wulgaryzmu góra 10 razy... Nie, bo ,,muszę" lub sobie to narzucam, po prostu nie czuję potrzeby przeklinania, haha. No, a poza tym lubię mówić zrozumiale, tłumaczyć, a, no i... uwielbiam język polski.

Minusy

- Nie mam pojęcia o botach serwerowych, wyświetlaniu zegarów na spacerach itd... Kiedy to stawało się normą na Teamspeakach, ja zajmowałam się czymś zupełnie innym.  o.O Większość standardowych permisji znam na pamięć, bo zawsze w tym grzebałam, ale o takich innowacjach jw. wiem tyle, co nic.

- Dziś weszłam na nowo postawionego ts'a, który szukał adminów: zarzucono mi, że jestem dzieckiem i wyśmiano, bo 16-letnia adminka miała dojrzalszy głos niż ja. (Nawiasem nawiasowym mówiąc: główny admin serwera był chłopcem przed mutacją/w trakcie)  :yay: Co z tego wynika: jeżeli ktoś uważa, że kobieta z dziewczęcym (żeby nie powiedzieć - dziecinnym  T_T) głosem nie jest odpowiednią partią na jakiegokolwiek admina... To przykro mi, ale się nie nadam.

Grafik

Plusy

+ Siedzę w temacie od ok. 11 roku życia, i mimo, że aktualnie zarabiam jako freelancer, to jak najbardziej wykonuję różnego rodzaju prace także za darmo. Traktuję grafikę jako pasję, a nie jako ślepe podążanie za zarobkiem. :)

+ Wykonuję zamówienia bardzo szybko i właściwie nie ma czegoś, czego - przynajmniej - nie spróbowałabym zrobić. No, pomijając grafikę wektorową i 3D, bo to nie moja działka.

Minusy

- Nie mam wyrobionej skłonności do zapisywania moich prac na nośnikach danych... I choć grafik mam za sobą parę tysięcy, to zmieniając komputery przykłady - no - znikają.  ^^

-----------------------------------------------------------------------

Kontakt: 

- gg: 61979119

- mail: [email protected]

- wiadomość na forum

Ale najłatwiej chyba podać ip ts'a i pogadać?:D

3fffa1a92a202.png

Link do mojego yt na moim profilu

• 3 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...