Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Wyłączony prąd podczas powrotu do stanu początkowego, system się nie włącza

VoooTee

Pytanie

Opublikowano

Witam, reinstalowałem windowsa ,za pomocą tej opcji co do stanu poczatkowego go przenosi,także w każdym razie instalowałem i brakło prądu,z racji ,że mieszkam na wsi .. 

Po włączeniu laptopa na drugi dzień wyskoczył komunikat "Komputer został nieoczekiwanie uruchomiony ponownie lub napotkał nieoczekiwany błąd . Nie można kontynuować instalacji systemu windows,aby zainstalować system windows kliknij przycisk ok w celu ponownego uruchomienia komputera ,a następnie uruchom ponownie instalacje"

Po kliknięciu ok, ciągle w kółko wyskakuje ten sam komunikat,a nie wiem czy nawet mam opcje wejść w biosa 

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra,coś pokombinowałem. Teraz jest problem ,bo włącza się ,wyskakuje okno z instalacją systemu ,jest ciągle na 64% i ciągle to samo.. Wyłącza się,wyskakuje okno,resetuje się i w kółko

Na dole okienka coś jest napisane,żę instalacja sterowników 

Opublikowano

Jak wysypało ci się recovery, to już nic nie zrobisz. Zresztą, szkoda zachodu.

Zainstaluj system od nowa i tyle.

Jeżeli się nie znasz, to lepiej oddaj to po prostu do serwisu, bo nic nie ogarniasz.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...