Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System sklepów offline

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@alchemik1 - "Kto mieczem wojuje, od miecza ginie"...

Zapamiętaj, robisz komuś koło dupy (tak jak Ty mi przy ravadorze, gdzie JA osobiście nic Ci nie zrobiłem) to i Ciebie w końcu sięgnie jakaś sprawiedliwość...

Opublikowano

Zapamiętaj, robisz komuś koło dupy (tak jak Ty mi przy ravadorze, gdzie JA osobiście nic Ci nie zrobiłem) to i Ciebie w końcu sięgnie jakaś sprawiedliwość...

Dopiero moge zrobic, a ze dekador to zjebany typ to nie moja wina :) Udostepniajac sklepy tylko bardziej sobie przejebal u mnie i pierdoli mnie ze z kims pracuje wiec wsadz sobie w dupe takie pierdolenie

ban.gif

Opublikowano

Dopiero moge zrobic, a ze dekador to zjebany typ to nie moja wina :) Udostepniajac sklepy tylko bardziej sobie przejebal u mnie i pierdoli mnie ze z kims pracuje wiec wsadz sobie w dupe takie pierdolenie

Nie unoś się to po pierwsze, bo ja pisząc do Ciebie zachowałem kulturę.

Z nim - rób co chcesz, ale nie mieszaj w to osób trzecich - jak widać szkodzicie sobie wzajemnie.

Ale sprawiedliwość po części Cię dosięgła - nie możesz mieć pretensji skoro zrobiłeś to co zrobiłeś.

Opublikowano

Z nim - rób co chcesz, ale nie mieszaj w to osób trzecich - jak widać szkodzicie sobie wzajemnie.

Ale sprawiedliwość po części Cię dosięgła - nie możesz mieć pretensji skoro zrobiłeś to co zrobiłeś.

No przykro mi ale nie dosiegla bo podzialal na szkode swoja i wielu innych osob :) Skonczylem dyskusje z toba, a z tym zjebem dopiero zaczynam.

ban.gif

Opublikowano

No przykro mi ale nie dosiegla bo podzialal na szkode swoja i wielu innych osob :) Skonczylem dyskusje z toba, a z tym zjebem dopiero zaczynam.

Niestety ale podziałał praktycznie tylko na Twoją szkodę - 90% osób i tak leciała z resellu.

W sumie to możesz zrobić tyle co nic, tak jak mówię - ja też jeszcze się odpłacę za te blokadki.

Również kończę, siema i powodzenia (przyda się).

Opublikowano

O w końcu skończy się sprzedawanie sklepów osób 3.

Sklepy jak sklepy dobrze działają :p

Teraz tylko czekać aż asy cannzasy zaczną dodawać sklepy i się tym chwalić...

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Dzięki Alchemik pokazałeś klase ;) Szacun

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

i tak jesteś przygłupem na równi z Asfenem

deco dobrze, że udostępniłeś te shopy.

sing.png

Opublikowano

Wytlumaczy ktos jak to wgrac?? Potrzebuje pomocy

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

Odzywa się wielki developer, który dostał sklepy od Kreta, gdyby Ci Kret ich nie dał to pisał byś po osobach czy je mają.

Osobiście wole ich nie pobierać bo bóg wie co w nich siedzi, możliwe, że to jakiś grubszy plan wyłączania serwerów z tymi oto sklepami.

Ja mam te ( http://screenshot.sh/ouBodQayQR8el ) prosto od Kreta (z trzeciej ręki) i wiem, że są sprawdzone i działają.. w końcu nie będzie problemu żeby ich używać bo udostępniłeś ;p

Opublikowano (edytowane)

to teraz mi oddaj moje 400zł które za te sklepy zapłaciłem... 

jak już udostępniasz to trzeba było wrzucić tą wersje która jest w obiegu (z bugami) a nie full legit, no k***a mać 

Edytowane przez replaj
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngreplaj

Zostałeś wyruchany bez gumy, nic dziwnego, taki typ człowieka z tego Alchemika ;)

akurat alchemika znam dobrych pare lat, zawsze jakoś można było na nim polegać i spoko typ z niego, tylko tym razem troche sie c*****o zachował

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngreplaj

Zostałeś wyruchany bez gumy, nic dziwnego, taki typ człowieka z tego Alchemika ;)

akurat alchemika znam dobrych pare lat, zawsze jakoś można było na nim polegać i spoko typ z niego, tylko tym razem troche sie c*****o zachował

Czytaj ze zrozumieniem.

Dla wszystkich którzy kupili sklepy i są w porządku zostanie wam wysłana nowa wersja sklepów, odświeżona z większymi możliwościami i jeszcze lepszą optymalizacją za +- 2 tygodnie. 

W nowych sklepach będą możliwe do włączenia m.in:

- wyszukiwarka

- zmiana modeli sklepów

- won'y i własna waluta

Opublikowano

Dobra, ale spójrz z tej strony. Co z tego, że otrzyma jakąś tam aktualizacje jak zapłacił za coś, co teraz sam twórca to udostępnił?

Myślisz, że ta aktualizacja pokryje koszty czegoś co kupował specjalnie aby nie miało tego forum? Bo ja w to szczerze wątpię ;)

Opublikowano

Dobra, ale spójrz z tej strony. Co z tego, że otrzyma jakąś tam aktualizacje jak zapłacił za coś, co teraz sam twórca to udostępnił?

Myślisz, że ta aktualizacja pokryje koszty czegoś co kupował specjalnie aby nie miało tego forum? Bo ja w to szczerze wątpię ;)

Masz rację kupił shopy, które samy kosztowały te 400-600zł a teraz da aktualizacje wartą 100zł.

Opublikowano

nie mam zamiaru pokrywac kosztow tylko zadbac oto by moi klienci mieli zawsze lepszy system od "darmowego", powiedzmy sobie szczerze, takie osoby jak ty ktore dostaja je od sponsorow je rozdaja bo tak to sie glownie roznioslo po cannzasach i innych dlatego plan jest grubszy niz ci sie wydaje. Tymrazem to ja bede mial kontrole kto i gdzie uzywa sklepow, a jesli nowych sklepow nie wgra no to coz, wiecej aktualizacji nie dostanie. 

Bledem bylo moim rozpoczecia sprzedazy systemow w polsce gdzie kazdy cebuli i potrafi za cos zaplacic prawie tysiaka i rozdawac to :) To samo ma sie do wszystich "devow" co sprzedaja "swoje sklepy" gdzie naprawde sa tylko moje i kena wiec "czyjes" sklepy to marna edycja istniejacych, kolejna sprawa sa te bombworki i inne chujki sprzedajace swoje "uslugi", serio gdybym mial czas i checi na uzeranie sie z ludzmi z mpc to smialo taki bombwork czy inne teodory by w koncu zajely sie zyciem.

ban.gif

Opublikowano (edytowane)

Ej, ej... Ja nigdy w życiu nie miałem sponsora prócz Dejmiena, nie dostałem tych sklepów od Kreta tylko Kret dał jednej osobie, a ja dostałem od tej osoby, która otrzymała je od Kreta. I ogólnie nigdy nic nie sprzedawałem co nie jest moje bo to jest totalny bezsens i gdyby ktoś się o tym dowiedział to by był mały problem względem patrzenia na moją osobę. Co do dalszej Twojej wypowiedzi to nie zgodzę się z tym co powiedziałeś o Teodorze, ale dalej masz rację, ale czasu już nie cofniesz.

Edytowane przez Sheila^^