Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z XenoBotem

witczak123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj zainstalowalem od nowa tibie pobralem xenobota v4 pod real tibie i opdalam tibie xenobota i mi ten xenobot v4 pod real tibie nie wyszukuje klijenta o co chodzi panowie moglby mi ktos sie z tym uporac ? :D

Opublikowano

Aktualizacja była, trzeba czekać na aktualizację bota.

We released an update for our Tibia clients due to technical maintenance work we performed during the server save. Please check our download section after the server save, if your client did not receive the update automatically.

~Tibia.com

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Xenobot pod real tibie ? Obecnie mamy tibie 11 a z tego co wiem działa on tylko od 10.0 do 10.98-99

Pan nie w temacie chyba :v Nadal można grać na cliencie 10, gdzie działa XenoBot.

Opublikowano

Xenobot pod real tibie ? Obecnie mamy tibie 11 a z tego co wiem działa on tylko od 10.0 do 10.98-99

Pan nie w temacie chyba :v Nadal można grać na cliencie 10, gdzie działa XenoBot.

wprowadzili juz ten swoj battl eye? mozna grac bezpiecznie ? ty bo prowadze na yt kanał ogladają mnie ludzie, i jak dostane od tak bana to bd spalony xD

one_piece_anime_1600x1200_wallpaper_9674

Opublikowano

wprowadzili juz ten swoj battl eye? mozna grac bezpiecznie ? ty bo prowadze na yt kanał ogladają mnie ludzie, i jak dostane od tak bana to bd spalony xD

Nie, na razie jest tylko na test serwerze.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

gram na kliencie 10.98-99, mam windows 10 i mam problem z xenobotem. odpalam tibie potem xeno wszystko pięknie a jak chcę go injectować to nagle wywala i mam napisane że windows szuka rozwiązania, proszę o pomoc bo nie mogę nic z tym zrobić HELP

Opublikowano
35 minut temu, panda1996 napisał:

gram na kliencie 10.98-99, mam windows 10 i mam problem z xenobotem. odpalam tibie potem xeno wszystko pięknie a jak chcę go injectować to nagle wywala i mam napisane że windows szuka rozwiązania, proszę o pomoc bo nie mogę nic z tym zrobić HELP

Zmienić system, serio.

Boć na wirtualnej maszynie, nie da rady odpalić XenoBota na w10.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...