Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DBrebirth Elfbot

mix1727

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Miałem format dysku C i poszły się walić wszystkie boty, skrypty a męczyłem się z tym pare miesięcy żeby to ogarnąć ;/ Pobrałem Elfbota 4.5.9 by Evolution na tibie 8.6 i procces hacker. Nie umiem, zapomniałem jak skrakować elfa, wybieram loadera na dole a na górze ten problem co kiedyś na OTS'ach nie wykrywa clienta DBrebirth (jest on na 8.6). Gdy odpalam już bota wybieram jaki styl graficzny ma mieć, i w tym momencie wywala clienta (brak odpowiedzi) i tyle, nie działa. Wstawił by ktoś na PW linka go skrakowanego bota lub wyjaśnił dokładnie czego potrzebuje i jak to zrobić ? 

Opublikowano

Kiedy klikam prawym na clienta w ustawieniach jest napisane (8.6) ale też nie szkodzi sprawdzić, może to fake xD

#EDIT Sprawdziłem i rzeczywiście 8.54 działa :) Tylko pozostaje kwestia scrackowania go. 

#EDIT Posiada ktoś cracka by evolution do 8.54 ? Dużo linków z innych tematów jest srarych i wygasło ;/ na necie to samo, ciężko cos znalezć 

#EDIT znalazłem cracka do 8.54 lecz ten też nie wykrywa klienta dbrebirth.. Co może być rozwiązaniem ?

Opublikowano

Access violation wyskakuje ;/ Sprawdzałem na wszelkie możliwe sposoby, nawet na cracku 8.6 to wtedy wyskakiwało, że nie ta wersja tibii po prostu.

Może brakuje jakiś plików do podmianki z dll ? Tak coś czytałem kiedyś

#EDIT pobrałem od jakiegoś brazola innego elfa NG na 4.5.4 z crackiem i tibia 8.54 i zcrackowało mi tą tibie, lecz jak przerzucam tam potem clienta DBrebirth i usuwam ta starą tibie to po załadowaniu bota process hackerem słychać ten dzwięk straszny, wybieram wygląd bota i nic się nie pojawia, a już tak blisko ;/

Mozliwe, ze to przez win 10 ?

Opublikowano

wybieram wygląd bota i nic się nie pojawia, a już tak blisko ;/

Może się schował? Naciśnij  Shift  + f12.

Mozliwe, ze to przez win 10 ?

Możliwe, tryb zgodności/vm z innym systemem.

Opublikowano

Em nie wiem szczerze co masz za problem ale mialem cos podobnego : 

Pamietaj by przy wyborze skina eflbota miec ,,zaznaczone'' okienko dbr - nie wiem szczerze czy pomoze, ale kiedys mi nie pokazywal sie elf przez takie cos

win10 nic do tego nie ma, mi dziala.

.

Opublikowano

Panowie udało się ! Przyszedłem po paru godzinach. Przeczytałem rady, Zapora czy ten antywirus wbudowany w win 10 jak zawsze przy ponownym uruchomieniu usuwa "szkodliwe oprogramowania" czyli elf cracki itp. Wszystko na nowo poinstalowałem (Tibia 8.54, elf bota ng i cracka do niego) nie usuwałem tibi 8.54 tylko scrackowałem na nim bota i zostawiłem go w spokoju. Poustawiałem wszędzie zgodności z win xp service packiem 3, zgrałem znowu DBrebirtv v3, zmieniłem mu nazwe z Client na Tibia, i przez procces hackera uruchomiłem, za pierwszym razem wyskoczył błąd krytyczny po czym gra się wyłączyła, ale za drugim razem weszło i się odpalił :)

Dzięki za pomoc ! 

Może komuś to też pomoże ta wiązanka którą napisałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...