Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zewnętrzny antycheat dla serwerów Minecraft, kupilibyście?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja w ogóle nie rozumiem dyskusji. Rozmawiamy o produkcie, który NIE powstał. Może ja zacznę opowiadać, że wyhoduję śliwki na sośnie i będę BARDZO przekonany, że mi się uda. No i zacznę już Wam sprzedawać te śliwki z tej mojej sosny. :)

@liarek123 najpierw sprawdź, czy jesteś w stanie stworzyć produkt o którym mówisz - super, hiper, mega wydajny, optymalny i przede wszystkim nie do przejścia, antycheat. Jak stworzysz prototyp, zacznij współpracę z serwerami, oczywiście za free. I dopiero na końcu, zastanawiaj się nad ceną, GOTOWEGO produktu. 

Opublikowano

Jeśli byłby na +1.11 to no tak, nie w dół. Jest już blazingpack oferujący aktualnie bardzo dobrą ochrone.

Opublikowano

Jeśli byłby na +1.11 to no tak, nie w dół. Jest już blazingpack oferujący aktualnie bardzo dobrą ochrone.

Prosta sprawa nie mama zamiaru się cofać.

Ja w ogóle nie rozumiem dyskusji. Rozmawiamy o produkcie, który NIE powstał. Może ja zacznę opowiadać, że wyhoduję śliwki na sośnie i będę BARDZO przekonany, że mi się uda. No i zacznę już Wam sprzedawać te śliwki z tej mojej sosny. :)

@liarek123 najpierw sprawdź, czy jesteś w stanie stworzyć produkt o którym mówisz - super, hiper, mega wydajny, optymalny i przede wszystkim nie do przejścia, antycheat. Jak stworzysz prototyp, zacznij współpracę z serwerami, oczywiście za free. I dopiero na końcu, zastanawiaj się nad ceną, GOTOWEGO produktu. 

Napiszę i przedstawię.

Autorze tematu, ominąć da sie wszystko.

Ty coś bierzesz czy co ? DUżo osób CI tłumaczy że sie nie da a Ty i tak swoje.

Jeszcze raz ja napisz, NIE DA SIE !

Nic tylko złapać sie za głowe i rozmyślać, co Ty chcesz osiągnąć tymi kłamstwami :)

Oczywiście, wszystko się da, jak przepiszesz Minecrafta od nowa pod innne języki to owszem da się :*

@liarek123

Ja bym Ci łatwo udowodnil ze jakby ktos ladna sumke zaplacil to by szybciej ominieto niz to napisano :)

Projekt useless, paczka juz brzmi lepiej :)

Oczywiście niedowiarków nie brakuje.

@topic

Ja nie prosiłem o opinie czy to możliwe czy nie, ja prosiłem o odpowiedź czy ktoś zdecydował by się na kupno gdy będzie widział że to działa.

giphy.gif

Opublikowano

każdy antycheat jest do ominięcia, nie ma rzeczy niemożliwych, a tym bardziej w takim języku jak java gdzie jest runtime itd, ale zycze powodzenia w pisaniu

Zewnętrzy antycheat nie musi być pisany w javie...

Obejść się da - to jasne ale tak samo jest z tymi waszymi wszystkimi paczkami z którymi jest więcej zachodu niż z takim zewnętrznym opgrogramowaniem.

Opublikowano

Co jeśli przykładowo mam sektory lub inny system optymalizacji, który dzieli mapę na kilka serwerów, a co za tym idzie - więcej ip.

Na każdy serwer mam kupować licencje? 

dałbym screen, ale zaraz się przyczepią, że udostępniam prywatne rozmowy, więc cytat jednego z gmów;

"ale bywa tak że po 3 miesiącach pozwalamy założyć komuś konto na legalu"

Opublikowano

Co jeśli przykładowo mam sektory lub inny system optymalizacji, który dzieli mapę na kilka serwerów, a co za tym idzie - więcej ip.

Na każdy serwer mam kupować licencje? 

Stać Cię na kilka serwerów to i na antycheata Cię bedzie stać, jeśli będziesz chciał kupić.

giphy.gif

Opublikowano

każdy antycheat jest do ominięcia, nie ma rzeczy niemożliwych, a tym bardziej w takim języku jak java gdzie jest runtime itd, ale zycze powodzenia w pisaniu

Zewnętrzy antycheat nie musi być pisany w javie...

Obejść się da - to jasne ale tak samo jest z tymi waszymi wszystkimi paczkami z którymi jest więcej zachodu niż z takim zewnętrznym opgrogramowaniem.

gra jest w javie, to wystarczy

fKJeAI4.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Skoro w 100% nie jest do ,,ominięcia" proszę abyś podał testowy serwer na którym to masz i zobaczymy jak to działa.

Opublikowano

c***a tam wszystko jest do ominięcia więc przestań pisać takie głupoty. Ruskie takiego antycheata to by r*******i w kilkanaście minut czy tam nawet kilka osób z tego forum 

??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...