HeraQu Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Siemka. Szukam bota, który zatejstruje mężczyznę/kobietę jeżeli spełnia wymagania, np: 3h ma serverze. Chodzi mi o darmowego bota. Dziękuję i pozdrawiam. Kontakt: Discord: heraqu#6670 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carbonx Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 W subforum poradniki masz temat ze wszystkimi botami, jest tam jeden (reg-bot) który spełnia twoje wymagania. Link: http://www.mpcforum.pl/s/62b8cca (Skan jest w temacie ze spisem botów.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeraQu Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Posiadalem tego bota tylko ze po spedzeniu 3h tak jak ustalone w configu bot kika za nie spełnianie wymagań ... Kontakt: Discord: heraqu#6670 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.wieszok Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Darmowy Abot posiada taką funkcję. lub daje linka do spisów botów. http://www.mpcforum.pl/topic/1595722-spis-wszystkich-funkcji-wraz-z-list%C4%85-bot%C3%B3w/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeraQu Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 ABota mam. Wiem że jest funkcja clanGroup ale chodzi mi o konkretne rangi , które zostają zdjete jak się wejdzie na kanal Kontakt: Discord: heraqu#6670 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.wieszok Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Z tego co się orientuje to tylko mbot posiada taką funkcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeraQu Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Coś poszukam .... Kontakt: Discord: heraqu#6670 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.wieszok Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Chyba że odpłatnie ktoś ci napiszę taką funkcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeraQu Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 @carbonx, Zainstalowałem tego bota i po określonym czasie nie nadaje rangi. Kontakt: Discord: heraqu#6670 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carbonx Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 @carbonx, Zainstalowałem tego bota i po określonym czasie nie nadaje rangi. Ten bot ma pewien bug, że jeżeli nie wejdzie się ponownie na serwer to pomimo tego że spędziło się juz określony w configu czas to właśnie nie daje tej rangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeraQu Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 @carbonx ok, szkoda Znasz jakiegoś innego bota? Kontakt: Discord: heraqu#6670 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeraQu Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 F5 Kontakt: Discord: heraqu#6670 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeraQu Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 F5 Kontakt: Discord: heraqu#6670 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.