Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najpierw to ja muszę pobrać klienta. 

Przekonałeś mnie tą kukiełką, wpadnę przetestować i zdam Ci relację czy zadowalająca od strony "gracza".

Opublikowano

Przekonałeś mnie tą kukiełką, wpadnę przetestować i zdam Ci relację czy zadowalająca od strony "gracza".

Na dniach stworzę rodzine saba.lskich  ^^ może i nawet jutro, kukła to jest to rozgrzewka :D

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Na dniach stworzę rodzine saba.lskich  ^^ może i nawet jutro, kukła to jest to rozgrzewka :D

Każda będzie taka sama, czy coś z wartościami pokombinujesz dla zabawy?

Mam nadzieję, że mnie pominiesz.  :pls: 

Opublikowano

Każda będzie taka sama, czy coś z wartościami pokombinujesz dla zabawy?

Mam nadzieję, że mnie pominiesz.  :pls: 

Jeśli chodzi o kukły to zrobie 2 rodzaje, bo będą questy na zabijanie kukieł ( sa.bal się ucieszy )

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Persi a odpowiesz mi na drugą część pytania? Mam bany na moich kontach czy mogę zasysac clienta bo i tak niema żadnego serwera Pvp to wpadnę do m1 się ponakurwiac

Opublikowano

Persi a odpowiesz mi na drugą część pytania? Mam bany na moich kontach czy mogę zasysac clienta bo i tak niema żadnego serwera Pvp to wpadnę do m1 się ponakurwiac

Jak bym znał Twoje nicki postaci to bym Ci powiedział czy mają bana xD

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Jak bym znał Twoje nicki postaci to bym Ci powiedział czy mają bana xD
może i tak xD Dobra przekonał jutro ściągnę clienta xD
Opublikowano

Ja tam ani nie polecam anie nie zniechęcam serwer typowo do zabawy kto lubi to zagra ale i tak najlepsze w tym wszystkim jest to : https://zapodaj.net/b624a7ebd2221.png.html   mistrzostwo świata 

Chungo ja poprostu skopiowałem całą stara prezke i poprawiałem ją, a nie zauwazyłem tych błędów szczerze. Już od wczoraj jest to poprawione :)

Wszystko spoko, ale za dużo osób na targecie. ;( 

Jak byś mógł to nagrywaj filmiki kto używa hacki i podsyłaj mi to pobanuje :)

DiamondMT2.pl

Opublikowano

2 dni na 3 konta na Fish Bocie i ani 1 dużego karasia, ogólnie przyjemny serwerek ale mi sie juz nie chce z tym pierdzielic nawet jesli to samo sie łowi to dla mnie troszke chore. pozdrawiam i polecam

Opublikowano

Ja tam ani nie polecam anie nie zniechęcam serwer typowo do zabawy kto lubi to zagra ale i tak najlepsze w tym wszystkim jest to : https://zapodaj.net/b624a7ebd2221.png.html   mistrzostwo świata 

Chungo ja poprostu skopiowałem całą stara prezke i poprawiałem ją, a nie zauwazyłem tych błędów szczerze. Już od wczoraj jest to poprawione :)

Sorry, ale to nie ja jestem od tego ^^

Wystarczy obserwować wojny na serwerze.

Opublikowano

gówno nie polecam.

Z*******a odpowiedź piękna z argumentami #propz

Sorry, ale to nie ja jestem od tego ^^

Wystarczy obserwować wojny na serwerze.

To była prośba, a nie rozkaz, no bez kitu...

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Tak jak obiecałem kilka dni temu, że na dniach będzie aktualizacja na którą czekacie to łapcie rozpiske jej : http://forum.cortium.pl/index.php?/topic/1528-zapowiedź-aktualizacji-2/

Również jest rekrutacja na moderatora forum wymogi znajdziecie tu : 

http://forum.cortium.pl/index.php?/topic/1497-rekrutacja-na-moderatora-forum/

Pozdrawiam Perserga i życzę miłej gry!

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Jeszcze taka propozycje mam, zeby zwoj powrotu statusu usuwal tylko skille a nie punkty statusu i skille, bo to strasznie denerwuje, a zmienienie tego trwa krocej niz wbicie na nowo tych pieprzonych statyatyk

Opublikowano

Jak tam stan graczy? Jakieś screeny z M1 dasz? Bo nie wierzę licznikom :D

Wojny gildii często są robione?

Jakieś turnieje z nagrodami? :P

Opublikowano

Jak tam stan graczy? Jakieś screeny z M1 dasz? Bo nie wierzę licznikom :D

Wojny gildii często są robione?

Jakieś turnieje z nagrodami? :P

Licznik o dziwo nie jest podkręcony bo ciągle sprawdzam jego stan. A jest dokładny więc możesz wierzyć mi na słowo :p
Opublikowano

Dziś o godzinie 19.00 konkurs ox, zapraszam.

Może tak byś się zainteresował forum ?. Większego śmietnika nie widziałem a tylko 1 GM jest który o dziwo się dowiedział że w ogóle forum jest na chodzie.

Pozdrawiam Devaj

"What doesn't kill you will make you stronger."

Opublikowano

Dziś o godzinie 19.00 konkurs ox, zapraszam.

Może tak byś się zainteresował forum ?. Większego śmietnika nie widziałem a tylko 1 GM jest który o dziwo się dowiedział że w ogóle forum jest na chodzie.

Pozdrawiam Devaj

Chyba pomyliłeś serwery, bo na forum wszystko jest ok.

DiamondMT2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...