Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziś odbył się turniej gildyjny i wyniki :

1 miejsce - Ubojnia

2 miejsce - NoWay

3 miejsce - Devils

Gratuluje przedrostki zostaną nadane w nocy lub rano.

Otworzyłem również kolejne zapisy na turniej pvp zapraszam : http://forum.cortium.pl/index.php?/topic/1432-zapisy-do-turnieju-pvp-2/

Jutro o godzinie 20.00 Szukanie HA do wygrania unikaciki!

Jeśli macie pomysły na serwer śmiało piszcie, chce żeby wam się grało jak najlepiej! 

Pozdrawiam i zapraszam na serwer.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Dlaczego ten osobnik jeszcze bana nie ma ? Tak dbacie o prestiz tego forum, ze pozwalacie takiemu czemus sie panoszyc i publikowac swoje wypociny? Zabijacie to mpc ;x

Opublikowano

Dlaczego ten osobnik jeszcze bana nie ma ? Tak dbacie o prestiz tego forum, ze pozwalacie takiemu czemus sie panoszyc i publikowac swoje wypociny? Zabijacie to mpc ;x

Nie rozumiem troche twojej wypowiedzi, dlaczego miałbym mieć bana? Dlaczego miałbym mieć zakaz publikacji, skoro nic złego nie zrobiłem? xD

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Niby perserga który nic nie umie ale przynajmniej nie leci w c***a i się nie ukrywa jak większość :) propsuje takie podejście

Ten serwer chociaż stoi w sumie, nie jak inne xD

Opublikowano

jakiś inny hosting niz google drive? nie moge pobrac klienta z tego hostingu

Tak dziś dodam!

Serdecznie zapraszam na serwer ludzi przybywa dziesiątkami aktualnie 520 online!

Na dniach ogarne jakąś reklame na yt lecimy po rekord online cortiuma ( był to 739 online 10 lipca)

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Nie polecam! Preserga ma za dużo g**na na rękach, żeby mu zaufać! Rozkodowywanie baz danych swoich serwerów itd

p.s - Nadal piszesz do każdego technika mt2 na mpcforum jak co zrobić xD?

xxx

Opublikowano

Tak dziś dodam!

Serdecznie zapraszam na serwer ludzi przybywa dziesiątkami aktualnie 520 online!

Na dniach ogarne jakąś reklame na yt lecimy po rekord online cortiuma ( był to 739 online 10 lipca)

najlepiej jakbyś dodał mega

Pozdrawiam

SkullCandy:)

Opublikowano

Nie polecam! Preserga ma za dużo g**na na rękach, żeby mu zaufać! Rozkodowywanie baz danych swoich serwerów itd

Ale ja mam zaufanie same w sobie kolego, po co miałbym rozkodowywać swoje bazy? w jakim celu? xD

Tak dziś dodam!

najlepiej jakbyś dodał mega

Postaram się dodac.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Serwer trochę stoi gra 500 osób (Tak pokazuje strona nie potwierdzam tego) jak na serwer PVP to ładnie się trzyma polecam.

Opublikowano

Serwer trochę stoi gra 500 osób (Tak pokazuje strona nie potwierdzam tego) jak na serwer PVP to ładnie się trzyma polecam.

i będzie jeszcze więcej, bo dziś dostałem wiadomość, że 2 gildie po 70 osobowych wracają na cortiuma :)

Dodatkowo na dniach ogarne reklame na yt jakąś oj boje się co się będzie działo :))

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Lepiej pisac i cos zrobic niz olac cieplym moczem jak to wiekszosc ma w zwyczaju ;)

i będzie jeszcze więcej, bo dziś dostałem wiadomość, że 2 gildie po 70 osobowych wracają na cortiuma :)

Dodatkowo na dniach ogarne reklame na yt jakąś oj boje się co się będzie działo :))

To wlacz pozostale kanaly, zeby mozna spokojnie eq mixowac :yay:
Opublikowano

Wbiłem, ku mojemu zdziwieniu serwer jest okej. Dużo ludzi, jest się z kim klepać. Dla zabicia czasu polecam każdemu, chociaż się złe rzeczy słyszy nt. administratora.

Polecam. 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Po co odświeżasz prezentację? I tak nikt nie wbije no chyba że odpalisz kilka kont w m1

Tak nikt nie wbił, że wczoraj bylo 470 online, a dziś jest około 550 online xD

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Zapraszam na serwer, przez ostatnie 2 dni masowo ludzie wracają na serwer (starzy gracze) ( nowych też nie brakuje) jest to niesamowite, bo miesiąc temu serwer miał 5 online, a teraz jest pięknym serwerem, który ma tyle online co na starcie serwera.

Myśle, że to jest odpowiedni moment na reklame serwera, więc na dniach powinna się pojawić jakaś reklama na yt lub fanpage metinowskich :)

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Ludzie którzy grają na tym serwerze to chyba najgorsza patologia jaka jest w polsce, każdy się wyzywa od najgorszych, administratora też wyzywają, ale on to chyba lubi.

Jak ktoś się lubi pobić to polecam, na dłużej odradzam.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Ludzie którzy grają na tym serwerze to chyba najgorsza patologia jaka jest w polsce, każdy się wyzywa od najgorszych, administratora też wyzywają, ale on to chyba lubi.

Jak ktoś się lubi pobić to polecam, na dłużej odradzam.

Powiem Ci tak troche się zgodzę, bo naprawdę wyzywają się, ale to tak jest od dawna, a ja mam dystans do siebie, więc olewam jak ktoś mnie zaczepia ( no chyba ze przegnie pałke to odpoczynek na kilka dni )

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Oo kurywa Persi wzruszyłem się ale nie jesteś takim "c**jem" za jakiego cię miałem :) jednak co mnie boli to że niby jesteś w teamie sam ale w niektórych miejscach piszesz w liczbie mnogiej o c**j chodzi? Tak wgl mogę wbić czy moje wszystkie konta są zbanowane heh

Opublikowano

Oo kurywa Persi wzruszyłem się ale nie jesteś takim "c**jem" za jakiego cię miałem :) jednak co mnie boli to że niby jesteś w teamie sam ale w niektórych miejscach piszesz w liczbie mnogiej o c**j chodzi? Tak wgl mogę wbić czy moje wszystkie konta są zbanowane heh

Ponieważ skopiowałem całą starą prezentacje i ją edytowałem i nie zauwazyłem kilka rzeczy. Oczywiście już chyba wszystko poprawione jest.

DiamondMT2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...