Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Magebot a wykrywalność

Morness

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to jest z wykrywalnością magebota? Ponoć zbiera tak, że punio by nie ogarnął że loota już nie ma. Głównie chodzi mi o auto loota. W XB się coś zepsuło i już nie zbiera tak szybko, więc szukam alternatywy. 

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Jak latalem na teamhunty, to szybciej zbierał ciała pełne loota niż ja otwieralem nastepne moobki. Healing chyba także jeden z najszybszych, czasem nawet jak nas liczą na 3 to potrafi wyleczyć, ale przez to ciężko powiedzieć że robimy to "ręcznie"m

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi się wydaje, że niewykrywalny lub bardzo słabo. Cała moja gildia tego używa od dawna, gadałem też ze streamerem, który tego używa normalnie na streamie i mówił mi, że ma skrypt na leczenie randomowy i od paru lat też używa i jego cała gildia i brak bana, więc wydaję mi się ze śmiało. Tylko pamiętaj, że 21 marca wchodzi battleye więc nie wiadomo co będzie ;)

Opublikowano

Właśnie dzisiaj też widziałem jak na streamku typek 390 ek używał do loota, nawet się z tym nie krył (dokładniej ten streamer - link).

Ponoć zbiera tak, że punio by nie ogarnął że loota już nie ma

Punio gra na wersjach, gdzie nie ma MageBota :makka:

W XB się coś zepsuło i już nie zbiera tak szybko, więc szukam alternatywy.

MB zbiera szybciej, co Ci się popsuło? Mi zbiera jak zbierał :v

Opublikowano

W XB się coś zepsuło i już nie zbiera tak szybko, więc szukam alternatywy.

MB zbiera szybciej, co Ci się popsuło? Mi zbiera jak zbierał :v

używam tego skryptu w XB gdzie ustawia się prędkość zbieranie (domyślnie jest 100, grałem kiedyś na 10 i zbierał cały loot w ułamek sekundy a teraz zajmuje mu to sekunde-dwie) 

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Może Ci ping w Tibii urósł w ostaniach dniach jak mi, w lolu mam taki jak zawsze a w Tibii na rl czuję lagi :/

Naciśnij alt+f8 i zobacz ile masz VDxt4eU.png

Opublikowano

Może Ci ping w Tibii urósł w ostaniach dniach jak mi, w lolu mam taki jak zawsze a w Tibii na rl czuję lagi :/

Naciśnij alt+f8 i zobacz ile masz VDxt4eU.png

50-90

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Ludzie czy to trudno zrozumieć że tibia nie posiada żadnego anty cheat?Żaden bot nie jest wykrywalny nawet jakiś za 2zł co jakiś koles sobie zrobił runemakera w 15 minut na tibie real.Boty będa wykrywalne dopiero 23marca gdy cipsoft wprowadzi Battleeye czyli program który skanuje grę w poszukiwaniu wstrzykniętego bota do clienta.Aby bota wykryć musicie dostać reporta i pracownik CipSoftu musi to sprawdzić ręcznie.To nie csgo,battlefield lub cod gdzie macie VAC.Spokojnie możecie używać każdego bota.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

działa MB na hexera.net?

Na ich cliencie nie działa, musisz mieć Tibie 10 + IP changer + inna wersję bota (wersja 10.a z tego linku - klik).

XBpckpG.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...