Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd autoryzacij.

kamil1805

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dnia 25.02.2017 mam blad autoryzacij konta, niemoge sie zalogowac na gre ani na strone internetowa skilla.

Ktos mial podobny problem? Co moze oznaczac ten blad?

Z gory dzieki za pomoc.

Opublikowano

Czy na pewno wpisujesz dobre dane? Próbowałeś zmienić hasło?

Tak, napewno wpisuje dane poprawnie haslo rowniez probowalem zmieniec wielokrotnie.

Opublikowano

Tak, napewno wpisuje dane poprawnie haslo rowniez probowalem zmieniec wielokrotnie.

@kamil1805 Ale to próbowałeś zmieniać czy zmieniłeś? Po prośbie o reset hasła przychodzi mail i na stronie ustala się nowe hasło. Rozumiem że nawet pomimo zmiany masz błąd? Czy nie możesz zmienić?

Opublikowano

@kamil1805 Ale to próbowałeś zmieniać czy zmieniłeś? Po prośbie o reset hasła przychodzi mail i na stronie ustala się nowe hasło. Rozumiem że nawet pomimo zmiany masz błąd? Czy nie możesz zmienić?

Zmiana hasla to jedyne co moge zrobic otrzymuje email do zmiany hasla oraz potwierdzenie, ze haslo zostalo zmienione pomyslnie.

Opublikowano

@kamil1805 W takim razie sugeruję kontakt z supportem: support.skill.gameforge.com

Czekam na odpowiedz z supportu juz dwa tygodnie, niesadze zeby mieli az tyle na glowie...

Dlatego szukam pomocy gdzie indziej.

Opublikowano

Reinstallowałeś grę? 

Spróbuj uruchomić grę na innym ip - poprzez vpn'a. 

Niereinstallowalem gry poniewaz inne konta dzialaja normalnie, za chwile sprobuje uruchomic gre przez VPN

Opublikowano

Może ipban na tym koncie?

Cheatowałeś ostatnio?

W takim razie nie wiem czy będziemy Ci w stanie pomóc. Sprawdzałeś czy możesz się zalogować na stronę z np. telefonu?

IP ban to raczej niejest bo na innych kontach gram normalnie, na stronie niemoge sie zalogowac z zadnego komputera ani telefonu.

Gram od 4 lat niepotrzebuje cheatow juz ;P ostatni raz hacki mialem 2 lata temu ;P

Probowalem reinstalacij, uruchomic przez VPN i nadal nic.

Opublikowano

no to niestety, ale tylko support. Coś musi być nie tak z kontem. Tylko wyśmienity SUPPORT odpowiadajacy w ch*j długo czasu może Ci pomóc.

Nie chcę Ci tego mówić, ale niestety jest wielkie prawdopodobieństo, że zostałeś zbanowany. Zmiana hasła, inne ip, praktycznie nic nie działa.

117-AwardImgMaster-1475160600.png

Opublikowano

no to niestety, ale tylko support. Coś musi być nie tak z kontem. Tylko wyśmienity SUPPORT odpowiadajacy w ch*j długo czasu może Ci pomóc.

Nie chcę Ci tego mówić, ale niestety jest wielkie prawdopodobieństo, że zostałeś zbanowany. Zmiana hasła, inne ip, praktycznie nic nie działa.

Support odpisal mi raz, taka odpowiedz dostalem.  po tym napisalem im ze niepomoglo i czekam juz 2 tygodnie... Maja naprawde w ch*j na glowie :)

Błąd ten występuje podczas logowania operacji w grze. Istnieje kilka możliwych rozwiązań tego problemu:

•  
  • Zaloguj się za pomocą adresu e-mail, a nie poprzez nick.
  • Może się zdarzyć, że pewne znaki specjalne nie są rozpoznawalne prawidłowo, dlatego dokonaj zmiany hasła, a następnie spróbuj się ponownie zalogować.
  • Uruchom ponownie komputer i wtedy spróbuj połączyć się z grą.

W razie jakichkolwiek problemów bądź wątpliwości, proszę o ponowny kontakt.

Z poważaniem,

Reverse

Administrator Forum & Mistrz Gry

S.K.I.L.L. Special Force 2

Opublikowano

Tyle że gdyby dostał bana to :

1. Miałby inną wiadomość

2. Support odpisał by szybciej (tak 2, 3 dni)

Jeżeli tak długo nie odpisuje to znaczy że jest to skomplikowane i tego nie ogarniają.

Opublikowano

1. Miałby inną wiadomość

Jeżeli tak długo nie odpisuje to znaczy że jest to skomplikowane i tego nie ogarniają.

Nie zawsze support jest taki miły, żeby powiadomić szybciej o banie, czy inną wiadomość przy próbie logowania.

@kamil1805

Spróuj może, zalogować się do tego konta na innym pc

Opublikowano

1. Miałby inną wiadomość

Nie zawsze support jest taki miły, żeby powiadomić szybciej o banie, czy inną wiadomość przy próbie logowania.

@kamil1805

Dawalem znajomemu hasla do konta, i ma to samo co jest u mnie.

Zreszta support nieinformuje automatycznie droga mailowa o banie?

Opublikowano

1. Miałby inną wiadomość

@kamil1805

Dawalem znajomemu hasla do konta, i ma to samo co jest u mnie.

Zreszta support nieinformuje automatycznie droga mailowa o banie?

Niestety nie informuje.
Opublikowano

Więc tak, skoro występuje błąd autoryzacji, przez inne ip też nie idzie, zmiana hasła też nie, to wszystko wskazuje na to, że coś musiało się stać na koncie.

Albo support coś ukrywa, albo poprostu jest ban i nie chcą o tym mówić.

Próbowaleś pisać na forum gameforge?

Opublikowano

Więc tak, skoro występuje błąd autoryzacji, przez inne ip też nie idzie, zmiana hasła też nie, to wszystko wskazuje na to, że coś musiało się stać na koncie.

Tak, zalozylem watek na forum skilla.

Jeden z adminow napisal mi ze musze skontaktowac sie z supportem i zamknal temat :)

Opublikowano

Tak, zalozylem watek na forum skilla.

Jeden z adminow napisal mi ze musze skontaktowac sie z supportem i zamknal temat :)

Hahahaahhaha cóź za idealna pomoc i szacunek dla gracza. Spróbuj może napisać o tym problemie, tylko z innego konta na supporcie sf2. 

Tak czy inaczej, przestudiowałeś wszystko co może ci pomóc, pozostaje tylko czekać na ich odpowiedź. Przyczyn może być tysiące, a widać odrazu, że community ma idealną politykę według gracza. Proste odsyłanie do supportu, koniec tematu i załatwione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...