Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] MineShop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda że beta nie działa, wszystko skonfigurowane poprawnie. Podczas testowania kodu z microsms Płatność odrzucona!

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

Jeśli chcecie używać 10 stron sklejonych w 1 to spoko. Osoby, ktore tworza ten sklep nic nie umieja (jesli podpierdalanie kodu bojawiem55 + usuwanie jego licencji + dodowanie swojej licencji zalicza sie do jakichs umiejetnosci to przepraszam) [Osoba, ktora ja tworzy dostala bana za backdoory w majnkroft plugin wiec spx]

O widze osoba która dostała wczesniej bana i która kradnie tylko co może bo sam na nic nie potrafi zapracować sie odezwała, naprawdę twoje zdanie w tej sprawie dużo wnosi. LordPepsiak, kolejne multikonto?

@oskar1331 najglupszy typ na swiecie, jakis d**il za 5 zl sprzedaje sie...

Opublikowano

Jeśli chcecie używać 10 stron sklejonych w 1 to spoko. Osoby, ktore tworza ten sklep nic nie umieja (jesli podpierdalanie kodu bojawiem55 + usuwanie jego licencji + dodowanie swojej licencji zalicza sie do jakichs umiejetnosci to przepraszam) [Osoba, ktora ja tworzy dostala bana za backdoory w majnkroft plugin wiec spx]

O widze osoba która dostała wczesniej bana i która kradnie tylko co może bo sam na nic nie potrafi zapracować sie odezwała, naprawdę twoje zdanie w tej sprawie dużo wnosi. LordPepsiak, kolejne multikonto?

@oskar1331 najglupszy typ na swiecie, jakis d**il za 5 zl sprzedaje sie...

Po co zmieniasz temat?

//

Strona ładnie się prezentuje :)

1.png

Opublikowano

Osoba która to pisze, jest aktualnie na "zwolnieniu". Wraca on w środę, więc myślę że projekt ruszy pełną parą

"Życie jest okrutne. Dlaczego życie po życiu miałoby być lepsze?" ~ Davy Jones

Opublikowano

Osoba która to pisze, jest aktualnie na "zwolnieniu". Wraca on w środę, więc myślę że projekt ruszy pełną parą

Dziękuje za informacje. Mam nadzieje że naprawi występujące błędy.

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

Strona będzie aktualizowana w ciągu świat. W ostatni dzień świat wyjdzie nowa wersja. Aktualnie pracuję nad nowym panelem.

Opublikowano

Tak fajnie się zapowiadała strona lecz po wczorajszym co udostępnie na dole:

Jeżeli własciciel projektu robi takie coś nawet nie musi używać do tego strony lecz chcę pomagać ludzią i potem niszczy rzeczy ludzią to po kita taki człowiek na mpcforum. Jeżeli od demnie by to zależało to temat był by zamknięty bo takich raków nie potrzeba. Zawiodłem się, taki fajny projekt a tu zong.

Nie polecam jeżeli kanał który tam podałem, i coś będzie z nim nie tak mogę usunąć żebym nie dostał warna. 

1.png

Opublikowano

Jeżeli własciciel projektu robi takie coś nawet nie musi używać do tego strony lecz chcę pomagać ludzią i potem niszczy rzeczy ludzią to po kita taki człowiek na mpcforum. Jeżeli od demnie by to zależało to temat był by zamknięty bo takich raków nie potrzeba. Zawiodłem się, taki fajny projekt a tu zong.

Nie polecam jeżeli kanał który tam podałem, i coś będzie z nim nie tak mogę usunąć żebym nie dostał warna. 

Raków? Ciebie by tutaj nie było gdybyś nie założył kolejnego multikonta. Sam styl został zrobiony przez kogoś kto ma dobry gust w kwestii grafiki. 

W poniedziałek update całego sklepu. Przebudowa większości kodu. Dodanie większej ilości JS.

Opublikowano

"Raków" mówi to LordPepsiak który próbuje naprawić swoją reputację na mpcforum. Czekam aż tylko Administracja Forum sprawdzi twoje wcześniejsze multikonta: Pomperek, ZnanyJakoOszust, LordPepsiako Czy to nie prawda? Jedyne co Cie boli w mineshopie to jest to, że ten projekt wypali. Prawda Panie PHP programisto? ;)

Opublikowano

@krzukosz - Nie chodzi tutaj o styl chodzi tutaj o wasze zachowanie na wczorajszym streamie, nic do sklepu nie mam ale nie chce się bać jako użytkownik który by się dowiedział o tym że Własciciel projektu odwala takie coś.

@oskar1331 - Widać że znów nie dodajesz nic do tematu a twój post nic nie wnosi.

//

Jak możesz weż dodaj takie coś do sklepu:

Lista użytkowników lub serwerów co używają sklepa.

1.png

Opublikowano

@krzukosz - Nie chodzi tutaj o styl chodzi tutaj o wasze zachowanie na wczorajszym streamie, nic do sklepu nie mam ale nie chce się bać jako użytkownik który by się dowiedział o tym że Własciciel projektu odwala takie coś.

@oskar1331 - Widać że znów nie dodajesz nic do tematu a twój post nic nie wnosi.

//

Jak możesz weż dodaj takie coś do sklepu:

Lista użytkowników lub serwerów co używają sklepa.

Pomysł fajny na dodanie, aktualnych serwerów które korzustają z mineshopa, lecz będzie to wydane raczej na dniach, gdyż dzisiaj nie mam zbytnio czasu aby się za to wziąć, proponujesz to dodać na przedstronie, czy lepiej w panelu zalogowanego użytkownika ?

Opublikowano

@oskar1331 - Najlepiej zrobić taką przed strone która będzie się nazywa naprzykład: Lista serwerów lub Lista użytkowników i tam będzie pisać ip serwera itd, jest to też jak by darmowa reklama dla nich :) I naprzykład dodać tam coś takiego jak ma mclista że naprzykład ktoś może dać im diaxa czy cuś i co każde 500 diaxów mogą naprzkład dostać VIPa na waszej stronie żeby na wiecej serwerów mogli używać sklepa. Będzie to reklama dla was jak i dla nich.

1.png

Opublikowano

@oskar1331 - Najlepiej zrobić taką przed strone która będzie się nazywa naprzykład: Lista serwerów lub Lista użytkowników i tam będzie pisać ip serwera itd, jest to też jak by darmowa reklama dla nich :) I naprzykład dodać tam coś takiego jak ma mclista że naprzykład ktoś może dać im diaxa czy cuś i co każde 500 diaxów mogą naprzkład dostać VIPa na waszej stronie żeby na wiecej serwerów mogli używać sklepa. Będzie to reklama dla was jak i dla nich.

No akurat tutaj musze przyznać rację bo to jest bardzo dobry pomysł, spróbuję na jutro coś takiego zrobić, lecz nie obiecuję, gdyż dopiero wczoraj odświeżyliśmy wygląd przed strony, logowania jak i rejestracji. Aktualnie pracujemy aby polepszyć panel zarządzania, gdyż był on naprawdę obrzydliwy :/

Opublikowano

@oskar1331 - Dobrzę, chętnie będę testował i zgłaszam bugi jak są ale wątpie bo krzukosz dużo potrafi ale jest leniwy. Proszę was tylko to żebście nie niszczyli innych prac i będzie zayebiscie.

Co do sklepu można też dodać licznik ile serwerów jest ile osób zarejestrować, ile odwiedzin.

1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...