Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co uważacie o projekcie "Antaris" REWORK "LONGIU2"?

Benatii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wg mnie kolejny syf pod kase i tylko po to jest ;/

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano

Przecież i Antaris i Longju2 to b. dobre serwery, a, że Vitron dał dupy na antarisie to tylko jego i wyłącznie jego sprawa, chociaż pewnie miał swoje powody by tak to zlać... ;) 

Co do Longju, nie gram ale obserwuje i z tego co widzę to PÓKI CO jakoś im sprawnie wszystko idzie więc można jak najbardziej polecić. 

Opublikowano

Antarisa pokochałem bardziej niż własną dziewczynę z którą jestem związany dobre 3 lata ^^  Serwer broniłem jak tylko mogłem, bronie nadal. Stwierdzam że Antaris naprawdę jest oryginalnym i zajebistym serwerem. Dlaczego? Np 1 mapa gdzie są dwa królestwa, połączone m1 z m2, naprawde coś zajebistego. Lochy v2 inne, następny poziom skila po P. Pomimo bugów, które znałem ale ich nie używałem bo stwierdziłem że to nie fair gra.. Np bug na yang czy bony ;) Pamiętam jak ogarnąłem 15 osobową ekipę na ten serwer i graliśmy od początku do samego końca.. Ale niestety.. Konto mi ukradli, nie wiem jakim cudem bo hasło było jak bym zajebał głową w klawiaturę.. Olali to.. Ale nie ważne. Wyczekuje ponownie na s2 i mam nadzieje że wystartuję. No i mam nadzieje że jak wystartuje to nie będzie przekładania startu brzez matury i katastrofalne burze ^^:v  No i będzie działał przycisk do rejestracji haha xD Ale niestety Antaris będzie miał BAAAARDZO DUŻĄ konkurencje jakim będzie serwer Someya (3 profesje na klasę ;)  wszystko jest u nich na YT i na fb)

A Longju? Najlepiej użyć nazwe starego serwera i zbijać hajs na idiotach (1AAA, Dezan i reszta idiotów którzy ładują w ISa ;)  )

Opublikowano

Antaris - nawet fajnie się grało ale co admini zamiast naprawiać bugi non stop to liczyli hajsy z ISa :) nawet jak wyjdzie s2 to i tak nie wejdę nawet jak by mieli technika z NASA szkoda hajsu jak i czasu tracić na takie coś :)

Longju2-po c**j ludzie na siłę chcą wybić serwer pod nazwami Klasyków widać po niektórych "riłorkach" np. Pandory.diamondy.i inne stare nazwy serwerów tylko psują dobre imię starych serwerów tego projektu też bym nie polecił chyba że Vitron wziął sobie do serca błędy z B.ugarisa:)

Ty nie wejdziesz.. ale mnóstwo gimbusiarni, która się podjara typu "ooo antaris v2, zaraz lecę po portfel od mojej matki, żeby wjebać 236127863781613278 zł na IS", i tak wejdzie na taki serwer..

@topic

Antaris - krótko, syf, kiła i mogiła, nic więcej tu się nie da powiedzieć

longju - nie grałem, nie wypowiem się, ale słyszałem, że stworzył go Vitron - technik antarisa, dlatego podziękuję.

@Aerox69

gościu prosze cie.. W tej niby "nowej jakości metina" nie było nic nowego ani innowacyjnego ( większość już dawno była gdzieś użyta ), nastepny skill po P? Ta sama animacja co skilla na P ( nie grałem osobiście ale widziałem filmiki na YT ) tylko zmieniony kolor,

Ale niestety.. Konto mi ukradli, nie wiem jakim cudem bo hasło było jak bym zajebał głową w klawiaturę.. Olali to.. Ale nie ważne.

Jak lubisz, gdy administracja serwera olewa wykradnięcie twoich danych osobowych to pozdrawiam ;)

Pozdrawiam

SkullCandy:)

Opublikowano

Ale niestety Antaris będzie miał BAAAARDZO DUŻĄ konkurencje jakim będzie serwer Someya (3 profesje na klasę ;)  wszystko jest u nich na YT i na fb)

A może to bedzie ten Antaris s2 :v  :lenny:  B)  B)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...