Oskarr1239 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Witam. Mam problem z podłączeniem serwera ts3 do domeny na nazwa.pl. Kiedy zapisuje rekord SRV wyskakuje mi błąd Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalambur99 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 KLIK W tym miejscu wpisz ip maszyny na której stoi ts. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskarr1239 Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 KLIK W tym miejscu wpisz ip maszyny na której stoi ts. Ts jest postawiony na hostingu nie na maszynie. I rekord A służy do podłączenia IPv4 ,więc bez różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalambur99 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Ale łatwiej jest wpisać po prostu ip tam gdzie jest zaznaczone na screenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskarr1239 Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Bez różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalambur99 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Jest różnica, w tym co ja wysłałem wystarczy wpisać jedno ip Przekierowałeś już tą domenę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carbonx Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Nie potrzebnie masz kropkę na końcu (w nazwie rekordu SRV), w nazwa.pl jest to uważane za błąd i uniemożliwia dodanie rekordu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.