Lancer Miszcz Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Witam, Mam laptopa MSI GE72 2QF APACHE PRO i chcąc utrzymać go w jak najlepszej kondycji, postanowiłem kupić do niego jakąś podkładkę chłodzącą. Nie wiem niestety, czy taka w ogóle coś da, biorąc pod uwagę fakt, że wentylatory wypuszczają powietrze z tyłu laptopa, nie pod spodem. Pod spodem laptopa są dziury, lecz nie wiem czy dmuchanie tam powietrzem coś da. Zdjęcie spodu: http://i.imgur.com/KhPzv7S.jpg Proszę o podpowiedź w tym temacie. fb.com/myrodj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Robak Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 tak podkładka pomoże to jest nie ważne gdzie wylatuje powietrze z laptopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxaz Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Z tylu laptopa masz wylot powietrza, wlot jest zapewne na dole, więc podkładka jak najbardziej zadziała. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Non omnis moriar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacoH Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Podkładka pomoże, ale polecam ci regularnie go czyścić, wymieniać pastę termoprzewodzącą. Ogólnie polecam pastę jakąś droższą, np. diamentową. "Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.