Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VPS pod Tibie

Kacapek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje najtańszego VPSa pod tibię. Chce żeby uciągnął tak z 6 kont jednocześnie. Zależy mi na stabilności - żeby nie było kicków itp. Nie wiem czy nie walnę teraz jakieś głupoty ale chyba powinna być dosyć duża rozdzielczość obrazu? żeby mogło być otwartę z 7 bp.

Co mogli byście polecić?

reklama

Opublikowano

Ja błociłem na tym za 4 zł z Aruby, więc polecam, ale raczej 6 kont tam nie postawisz bo to Linux :v

Najlepiej kup jakiś z Windowsem.

Opublikowano

To z win 7 raczej drogo będzie. Chyba taniej wyjdzie kupić windbota i jakiś tańszy vps do tego?

reklama

Opublikowano

To z win 7 raczej drogo będzie. Chyba taniej wyjdzie kupić windbota i jakiś tańszy vps do tego?

ok 70zł vps z windows 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A cena w miarę ok? Trochę zielony w tym jestem i nie do końca wiem co i jak bo tylko raz wykupowałem VPS. Jak będę się z nim łączył? Poprzez pulpit zdalny? Jest możliwość żeby "zaglądać" tam na androidzie?

reklama

Opublikowano

Tak, przez pulpit zdalny się łączysz, wszystko będziesz miał napisane na mailu/ich stronie jak kupisz. Żeby się połączyć na Androidzie byś musiał dodatkowo na serwerze zainstalować VNC. 

Opublikowano

A na forum windbota ziomek napisał że ledwo 2 mc na tym ruszyły... coś nie chce mi się w to wierzyć ale zacząłem się wachać nad tym vps ;/

reklama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...