Kacapek Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Witam, poszukuje najtańszego VPSa pod tibię. Chce żeby uciągnął tak z 6 kont jednocześnie. Zależy mi na stabilności - żeby nie było kicków itp. Nie wiem czy nie walnę teraz jakieś głupoty ale chyba powinna być dosyć duża rozdzielczość obrazu? żeby mogło być otwartę z 7 bp. Co mogli byście polecić? reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTCOD Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Aruba albo Minthost/OVH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacapek Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Jakie parametry powinien mieć żeby uciągnąć 6 kont? reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchwj Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Ja błociłem na tym za 4 zł z Aruby, więc polecam, ale raczej 6 kont tam nie postawisz bo to Linux Najlepiej kup jakiś z Windowsem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacapek Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 A ile kont dało radę na tym za 4 zeta? Xeno będzie działać tam? reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchwj Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Nie, bo nie postawisz na 1GB ramu Windowsa 7 w VirutalBoxie, a na XP nie działa XenoBot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacapek Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 To z win 7 raczej drogo będzie. Chyba taniej wyjdzie kupić windbota i jakiś tańszy vps do tego? reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lujekk Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 To z win 7 raczej drogo będzie. Chyba taniej wyjdzie kupić windbota i jakiś tańszy vps do tego? ok 70zł vps z windows Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacapek Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Ehh, to lipa. A do windbota jaki VPS mógł by być? reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchwj Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Pytasz od jakiej firmy? Obojętnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacapek Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Gdzie najtaniej by było i jakie wymagania sprzętowe. 1 GB ramu wystarczy? reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacapek Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Przesiadłem się teraz na windbota i chce wykupić VPS. Nada się ten bronze 1 z windowsem server 2008 r2? http://www.win-vps.com/english/windows-vps-bronze.php Chce puszczać jakos 6 mc na raz. reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchwj Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Da radę, tylko fps w Tibii daj na minimum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacapek Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 A cena w miarę ok? Trochę zielony w tym jestem i nie do końca wiem co i jak bo tylko raz wykupowałem VPS. Jak będę się z nim łączył? Poprzez pulpit zdalny? Jest możliwość żeby "zaglądać" tam na androidzie? reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchwj Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Tak, przez pulpit zdalny się łączysz, wszystko będziesz miał napisane na mailu/ich stronie jak kupisz. Żeby się połączyć na Androidzie byś musiał dodatkowo na serwerze zainstalować VNC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacapek Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Mógł byś coś więcej wytłumaczyć z tym VNC? reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchwj Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Co tu tłumaczyć, taki pulpit zdalny, tylko że w niezależnej aplikacji. Często w szkołach to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacapek Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Dzięki wielkie reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacapek Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 A na forum windbota ziomek napisał że ledwo 2 mc na tym ruszyły... coś nie chce mi się w to wierzyć ale zacząłem się wachać nad tym vps ;/ reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.