Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.12][FreeBuild] Enchant.pl

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Marichcje
Opublikowano

Polecam mimo, ze admin hejtuje moj ping i zwala na niego to, ze mam lagi! Pajacera no, ale sie gra fajnie!

Opublikowano

A sprawdzaliście ile dana profesja na maksymalnym poziomie zarabia pieniędzy w danym przedziale czasowym? 

Opublikowano

@iAnty Wszystkie profesje zostały przez nas przetestowane. 

@Marichcje <3

Dzięki za przybycie na otwarcie! Wyłapaliśmy kilka błędów, które zostały załatane.

Dostaliśmy także kilka fajnych propozycji dotyczących rozwoju serwera, większość rozważymy!

Opublikowano

Pozdrawiam wszystkich graczy i zapraszam kolejnych.
Czekałem miesiąc na serwer- bałem się że nie wypali.
Jest niesamowity klimat, jak za starych czasów na dobrych freebuildach. Administracja wraz z postępem gracza stara się iść mu na rękę, tj. - Dodaje co raz więcej gier gdy ktoś pisze że się nudzi- ktoś tak napisał i bam! Damianek kochany od razu próbuje wgrywać nową mini-gierkę. Ktoś napisał o kluczykach i skrzynkach ( nie znam typka hehe ) i Damian już mówi że zapisał i będzie kombinował. Naprawdę, polecam serwer dla ludzi którzy szukają czegoś, gdzie idzie pograć na spokojnie, bez spiny o miejsca z super ludźmi w jeszcze bardziej super atmosferze :D

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Miło i przyjemnie się prowadzi tam rozgrywkę... częste aktualizacje, miła atmosfera w postaci szybko reagującej administracji i podejścia "człowiek do człowieka", a nie "admin = bog" :)

Opublikowano

Dzięki za komentarze!

Mała aktualizacja:

- serwer jest dostępny od teraz na większej ilości wersji gry Minecraft! 1.10-1.11.2

- zaktualizowano drop ze Stone

- naprawiono forum serwera

- znacząco zminimalizowano lagi

Opublikowano

Serwer jest na prawdę spoko, a to wielki zaszczyt usłyszeć coś takiego ode Mnie ;P Ogólnie gram może jakieś 1h, gracze oraz administracja jest przyjazna dla nowych graczy, pomagają i mili są. Ja zapewne zostanę na dłużej, lecz i tak zachęcam graczy.

W końcu normalny serwer na jakim możemy pograć @macjoker007

ggg.gif

Opublikowano

Serwer jest na prawdę spoko, a to wielki zaszczyt usłyszeć coś takiego ode Mnie ;P Ogólnie gram może jakieś 1h, gracze oraz administracja jest przyjazna dla nowych graczy, pomagają i mili są. Ja zapewne zostanę na dłużej, lecz i tak zachęcam graczy.

W końcu normalny serwer na jakim możemy pograć @macjoker007

drop ze stone, działki na czas? ja podziękuję.

udowodnij mi że ten serwer nie będzie miał kolejnej edycji za miesiąc, dwa albo może pół roku..

zresztą mogę to zarzucić praktycznie każdemu serwerowi w tych czasach.

@topic

brakuje mi innowacji, czegoś nowego i ciekawego.

a teraz przepraszam.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

@macjoker007 Wskaż mi chociaż jeden serwer, który wychodzi z taką propozycją FreeBuilda teraz.

Prowadzę serwery nie od dziś, nie od miesiąca, nie od roku, ale od 6 bitych lat i  to co tworzę nie jest jednorazówką. Z resztą popatrz na opinie Graczy powyżej, którzy realnie weszli na serwer, pograli i obiektywnie ocenili. 

Zapraszam. Kultura, atmosfera i dobra gra zawsze się obroni! ;)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngDiGGle Nie lecimy pod rekordy. Zależy od pory dnia ;)

Rozumiem, chociaż ustawienie rekordu może zawsze przyciągnąć wzrokowców, no ale to już zależy od podejścia.  ;)

Zauważyłem błąd na waszej stronie, który jest tzw. "kosmetyczny". Proponuje go zmienić na prawidłowy.

Podczas gdy znajdujemy się w sub-forum "Sklep SMS" klikając na button "Strona Główna" lub "Forum" nie przeniesie gracza pod wskazany adres, ponieważ ścieżka została źle określona przez osobę, która kodowała ten szablon.

Źle.

<a href="hydronora.pl">Strona Główna</a>

Dobrze.

<a href="http://hydronora.pl">Strona Główna</a>

Myślę, że poprawicie tą usterkę.

Opublikowano

Serwer z klasą można powiedzieć, że jedyny taki freebuild na scenie polskiego minecraft'a

Atmosfera jest przemiła na serwerze, Gracze pomocni mili

Administracja pomocna, bez dwóch zdań reagują szybko 
[NoMercy]

Re69qCr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...