marafonic.8 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Witajcie, ostatnio wyszła na aktualizacja kowala, po niej bot nie działa . Po dodaniu nowych kont po aktualizacji, bot nie włącza zadania.Sprawdzałem wszystko w konfiguracji, i nic.Tylko się loguję. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza
Marchwj Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Witajcie, ostatnio wyszła na aktualizacja kowala, po niej bot nie działa . Jak to nie działa Po dodaniu nowych kont po aktualizacji, bot nie włącza zadania.Sprawdzałem wszystko w konfiguracji, i nic.Tylko się loguję. Nie rozumiem, dodałeś jakieś nowe konta do bota i na nich bot nie chce działać? Odnośnik do komentarza
marafonic.8 Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Bot loguję się, ale nie włącza zadań.Na tym polega mój problem.Tutaj mam screen : Odnośnik do komentarza
Marchwj Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Powiem tak - to na pewno nie wina kowala, bo nikomu by nie działał bot a tak nie jest. Sprawdź jeszcze raz opcje. Odnośnik do komentarza
marafonic.8 Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Powiem tak - to na pewno nie wina kowala, bo nikomu by nie działał bot a tak nie jest. Sprawdź jeszcze raz opcje. Jest jakiś katalog główny sfbot ? Bym zrobił reinstalla, to może to pomoże. Bo w %appdata% znalazłem tylko duegony. Odnośnik do komentarza
dziamal96 Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Mam podobny problem. Na 2 kontach wszystko działa normalnie, a na 3 już nie. Nie chce włączać zadań ani nic. Nie wiem czy ma to coś do rzeczy ale nie włącza mi zadań na międzynarodowym serwerze Po prostu dziamal ;] Odnośnik do komentarza
Marchwj Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Jest jakiś katalog główny sfbot ? Bym zrobił reinstalla, to może to pomoże. Bo w %appdata% znalazłem tylko duegony. Chyba MFbot* Są tam, gdzie go zainstalowałeś, tak wyglądają: Odnośnik do komentarza
marafonic.8 Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Bot zaczął magicznie działać.Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.