Deinos Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Witam, ostatnio dowiedziałem się, że jest wiele bugów na kk w nostale, moje pytanie jest takie: W jaki sposób robi się owego buga? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrJamaro Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Raczej nikt ci tego nie powie jak to się robi ale mogę powiedzieć ci jedno wczoraj poleciała fala banów za tego buga więc to jest już wykrywalne i jak ktoś tego używa ten dostaje bana po jakimś czasie na wszystkie powiązane konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deinos Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 @MrJamaro Tak wiem, nie napisałem, że chcę go używać, jestem po prostu ciekaw na jakiej zasadzie działają te bugi :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Press. Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 @MrJamaro Tak wiem, nie napisałem, że chcę go używać, jestem po prostu ciekaw na jakiej zasadzie działają te bugi :p Jeden bug masz zaprezentowany tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/1605046-akt-62-zadanie-400kk-dziennie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menober Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Wysyłając jakiś pakiet dostajesz na postać questa. Quest polega na ubiciu 5 mobków w akcie 6. Nagrodą za wykonanie jest np. 80 kamieni po 5kk każde. Możesz tak robić dopóki Cie nie zbanują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.