Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie jest Wasze zdanie o osobach nabijających posty?

LoicBruni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przede wszystkim ja nie wiedzę w tym sensu, bo co to daje? Co z tego że będę miał 1000 postów refując tylko tematy albo pisząc jakie zwierzęta lubię itd. Poza tym co mi da ta większa ilość postów? przecier nie przełoży się to ani na pieniądze ani na szczęście ani na cokolwiek innego.

Opublikowano

Nawiązuje przede wszystkim do takich osób jak ja. Potrzebuję zareklamować serwer, wymagane jest 25 postów więc je wbijam. Przypuszczam, że często tu nie będę zaglądał i stąd moje pytanie jakie zdanie mają stali forumowicze na ten temat :)

Osobiście też nie przepadam za taką formą nabijania postów bo jest to głupie, a zarazem śmieszne :D te wszystkie pytania tak na siłę wymyślane.

Opublikowano

Ja mam mało ale mniej like to pewnie dlatego że nie jestem kims waznym na forum.

A co do tych osob nie przeszkadzaja bo chyba sam taki jestem :D

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Ja mam mało ale mniej like to pewnie dlatego że nie jestem kims waznym na forum.

A co do tych osob nie przeszkadzaja bo chyba sam taki jestem :D

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

To masz ode mnie like :D Co by smutno Ci nie było

Opublikowano

+1 post dla tobiego

YEY !... Tobi jest bogaty ;3... Tobi ma posty ;3... tobi kupi... ;/... no właśnie...

jak dla mnie licznik postów w ogole powinien zostać skasowany i zamiast niego powinien być czas

pokazujący kiedy użytkownik stworzył konto na forum a nie jakaś ilość postów...

ale...

dajo to biere xDDDD

to jak staty w grze :P... im więcej tym lepiej :D

myślisz ze czemu kuki klikery stały się popularne ? :D... ^_^ STATY STATY STATY :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...