LoicBruni Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Jakie jest Wasze zdanie o osobach nabijających posty w głupi sposób? Na przykład tak jak ja to robię Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
carbonx Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Przede wszystkim ja nie wiedzę w tym sensu, bo co to daje? Co z tego że będę miał 1000 postów refując tylko tematy albo pisząc jakie zwierzęta lubię itd. Poza tym co mi da ta większa ilość postów? przecier nie przełoży się to ani na pieniądze ani na szczęście ani na cokolwiek innego. Odnośnik do komentarza
9Jarek9 Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Mi takie osoby nie przeszkadzają. Chcą dużo postów, niech mają. Odnośnik do komentarza
LoicBruni Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Nawiązuje przede wszystkim do takich osób jak ja. Potrzebuję zareklamować serwer, wymagane jest 25 postów więc je wbijam. Przypuszczam, że często tu nie będę zaglądał i stąd moje pytanie jakie zdanie mają stali forumowicze na ten temat Osobiście też nie przepadam za taką formą nabijania postów bo jest to głupie, a zarazem śmieszne te wszystkie pytania tak na siłę wymyślane. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
BetonOficjalny Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Ja mam mało ale mniej like to pewnie dlatego że nie jestem kims waznym na forum. A co do tych osob nie przeszkadzaja bo chyba sam taki jestem Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to. Odnośnik do komentarza
LoicBruni Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Ja mam mało ale mniej like to pewnie dlatego że nie jestem kims waznym na forum. A co do tych osob nie przeszkadzaja bo chyba sam taki jestem Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka To masz ode mnie like Co by smutno Ci nie było Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
eMode Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Chciałeś nabijać posty, to przenieśli ci temat do działu rozrywka. A tutaj nie nalicza postów :C Bóg to twoje sumienie Odnośnik do komentarza
PanTobi Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 +1 post dla tobiego YEY !... Tobi jest bogaty ;3... Tobi ma posty ;3... tobi kupi... ;/... no właśnie... jak dla mnie licznik postów w ogole powinien zostać skasowany i zamiast niego powinien być czas pokazujący kiedy użytkownik stworzył konto na forum a nie jakaś ilość postów... ale... dajo to biere xDDDD to jak staty w grze :P... im więcej tym lepiej myślisz ze czemu kuki klikery stały się popularne ? ... ^_^ STATY STATY STATY Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.