lukas94mos Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Siema, ostatnio przed formatem miałem od 90-150fps, zaraz po formacie zainstalowałem wszystkie sterowniki jak i directxy i inne tego typu oprogramowanie, lecz teraz fps nie pozwalają mi na płynną grę... aktualnie mam nie więcej niż 50 a czasem spadki do 10fps... w audio już zmieniłem na słuchawki więc to raczej nie od tego. Gram na lapku Procesor Intel Core i5 2,27ghz 2x Grafika GeForce GT330m Ram 6gb HDD 750gb... lapek dopiero był wyczyszczony a pasta termo przewodząca wymieniona na nową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas94mos Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Windows 7 modyfikacja NeXT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas94mos Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Niestety, nic z tego ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik101204 Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Zmień sobie ustawienia na low. A jak nie pomoże zreinstaluj cs! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas94mos Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Już ustawiłem na low i rozdziałka 640x480... ale fpsy dalej nie przekroczą podczas gry więcej niż 50 ;/ a fps max ustawione na 120 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioneeer Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Kolego bo masz w ustawieniach grafiki ustawione na opcję oszczędzania energii, wszyste opcje na "Performance" przyspieszy kompa o 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas94mos Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Mam ustawione tak... http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/94977996567673271/AB2C00BDBADE8746D2DF2AF1795383555C78A83A/ Zaś w ustawieniach nvidii mam ustawione głównie pod wydajność jak i w ustawieniach zasilania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Awuarto Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 sprawdź spójność plików. Może pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas94mos Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Sprawdzałem ale nic nie dało ;\ czy ponowny format może coś pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxardasS Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Wyłącz synchronizacje pionową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas94mos Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Serio?... dałem screena wyżej widzisz jakie mam ustawienia, więc podpowiedź wyłącz synchronizacje pionową tutaj nic nie pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzecha0 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 zobacz czy jakaś usluga nie zjada ci procka... ustaw opcje zasilania na wysoką wydajnosc . być może jesli masz w tym laptopie tez zintegrowaną krte graficzną to przełacz ją na geforce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas94mos Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Mam tylko 1 kartę graficzną, nie ma integry a procek jest używany w max 10% przy włączonej operze. Dzisiaj w nocy zrobiłem formata i zauważyłem że shadery w CSGO nie chcą się zmienić na low... niby jest w ustawieniach to zmienione ale w grze są odbicia i poświaty w broniach a w celownikach snajperek nie ma zwykłej matowej tektstury jak to zawsze było przy wszystkich ustawieniach na low tylko odbicie światła itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warzecha0 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 nie chcą sie zmienic shadery.. eirm o co chodzi . wejdz w katalog gdzie masz zainstalowany steam -steam/userdata/jakis numer/703/ wchodzisz tam dalej foldery i szukasz video - klikasz prawym i odznacz "Tylko do odczytu" - jesli jest taki plik z tą opcją to dane z gry sie nie zapiszą w pliku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoxirDesign Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Na wszelki wypadek możesz sprawdzić temperatury np. programem HW Monitor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.