nobody1 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Witam. Od paru chwil szukam w internecie bota pod aktualną wersje tibii (11). Natrafiłem na info o xenobocie na tym forum po czym pobrałem różne wersje tego bota. Z tego forum oraz z pandoriumX. Niestety nie działa żadna wersja i stąd moje pytanie gdzie pobiore odpowiednią ,najnowszą wersje bota tak aby wszystko działało. Dzięki z góry wszystkim pomocnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaeru Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Xenobot nie jest wspierany na wersji 11, musisz pobrać Tibia 10 Client https://secure.tibia.com/account/?subtopic=downloadclient Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchwj Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Z tego forum oraz z pandoriumX. Ja tylko dodam, że to jest to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nobody1 Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Okej ale logując się do tibii, client sam się aktualizuje. Racja ,jak pobrałem clienta 10 i odpowiednią wersję bota to bot się odpala ale tak jak mówie po zalogowaniu Tibia się aktualizuje. Czyli mam rozumieć ,że nic z tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchwj Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Klikasz cancel i grasz normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.