PEMO33 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 https://scr.hu/4L0WAk Czy ta opcja zaatakuj ulubionych przeciwników (jeden po drugim) To chodzi o to że będzie mi atakowało za grzyby ? Czy bedzie atakowało po kolei jak wpisywałem w Ulubionych bez uzycia grzybow ? Odnośnik do komentarza
Marchwj Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Nie będzie używało grzybów, spokojnie. Zresztą możesz to sprawdzić tutaj: Odnośnik do komentarza
PEMO33 Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Nie będzie używało grzybów, spokojnie. Zresztą możesz to sprawdzić tutaj: W takim razie będzie mi brało po kolei z listy Ulubionych ? Czyli jak zaznacze drugą opcje bez Po kolei, to bierz losowo ? A jeżeli zaatakuje danego gracza z listy usuwa go z listy czy nie ? Odnośnik do komentarza
Marchwj Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 W takim razie będzie mi brało po kolei z listy Ulubionych ? No jak sama nazwa mówi - po kolei - czyli będzie atakowało po kolei od góry do dołu/od lewej do prawej. Czyli jak zaznacze drugą opcje bez Po kolei, to bierz losowo ? A jeżeli zaatakuje danego gracza z listy usuwa go z listy czy nie ? Tak, wtedy może zaatakować jedną osobę dwa razy z rzędu. Raczej nie usuwa z listy, bo przy następnym włączeniu byś miał ją pustą Najlepiej będzie, jak zaznaczysz opcję atakuj proponowanych przeciwników. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.